Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Az létezik, hogy 130e-nél vezérműláncot kell cserélni (Igaz Fabia 1.4)? Munkatársam elvitte szerelőhöz egyéb hibával erre megkérdezte Tőle, hogy vezérműlánc csere volt-e, mondta nem, akkor mondja a szerelő, hogy ki kellene, kezd jönni a hangja.... Nem akarta elhinni, hogy valószínű lehúzás, mivel voltak kollégák, akik azt állították, hogy annak is elő van írva a csereperiódus.... Nane, amikor a szíj is elmegy 90e-et gyári előírás szerint.... szerintem létezik... nálunk van egy 1.4 mpi abban is kb annyi van .. nem rég lett cserélve http://bolt.skodaradius.hu/product_info.ph...oducts_id=17229 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2011 okok olyan érzésem van mint ha gázon jobban menni mint benyán :D valamit nagyon beállított Mr. Brown :P a zafira is ilyen volt... csak ott gázon nem jobban ment hanem másképp. tök más helyen húzott mint benzinen.... még mindig sajánlom a zafirát..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2011 Az létezik, hogy 130e-nél vezérműláncot kell cserélni (Igaz Fabia 1.4)? Munkatársam elvitte szerelőhöz egyéb hibával erre megkérdezte Tőle, hogy vezérműlánc csere volt-e, mondta nem, akkor mondja a szerelő, hogy ki kellene, kezd jönni a hangja.... Nem akarta elhinni, hogy valószínű lehúzás, mivel voltak kollégák, akik azt állították, hogy annak is elő van írva a csereperiódus.... Nane, amikor a szíj is elmegy 90e-et gyári előírás szerint.... a láncra tuti nincs előirva a csere, de lehet hogy beszarik... az opelnál sokszor 40E nél már cxserélni kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 a zafira is ilyen volt... csak ott gázon nem jobban ment hanem másképp. tök más helyen húzott mint benzinen.... még mindig sajánlom a zafirát..... ez mindenhol jól megy :D van még gázszett a medicnél :P mondtam Barnának hogy eladtad... erre ő: van isten :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2011 miután müködött, utána nem sok baj volt velem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 miután müködött, utána nem sok baj volt velem... :P én is ezt mondtam neki... amikor kiszedték a videókazettát :D ,akkor minden ok lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2011 104 nél vettem, 105 nél volt a motorgenerál, és 107 nél rakták bele a gázt, 112 nél cserélték a teljes szettet, 123 nál adtam el. mindezt február, és szeptember között. úgy hogy áprilisba ment bele a gáz. elég sokat használtam a vasat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 104 nél vettem, 105 nél volt a motorgenerál, és 107 nél rakták bele a gázt, 112 nél cserélték a teljes szettet, 123 nál adtam el. mindezt február, és szeptember között. úgy hogy áprilisba ment bele a gáz. elég sokat használtam a vasat.... itt van neked egy bejáratos busz :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vivar....0_l2h1-5173494 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2011 szép darab, és megkímélt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 szép darab, és megkímélt :P és keveset futott :P 526eKM :D ez opel motoros ,vagy rönyó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2011 renyó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 renyó közben megtaláltam .. 20P F4R 720 vagy 20P F4R 820 lényegtelen.. de konkrét Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 arra gondolsz hogy a kocsi súlyát megmérni?? szerintem valamelyik vastelep ,vagy hulladék átvevő hely... ilyen helyeken van híd mérleg És az jó? Nekem a forgalmi szerint 1950kg-os céges vasra 2285kg-t mértek... Igaz hogy az első üres tömeg a második meg menetkész, de 300kilónyi gázolajat akkor se tudok a tankjába tölteni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 És az jó? Nekem a forgalmi szerint 1950kg-os céges vasra 2285kg-t mértek... Igaz hogy az első üres tömeg a második meg menetkész, de 300kilónyi gázolajat akkor se tudok a tankjába tölteni... :P nem tom hogy jó-e .. más ötletem nincs a mérésre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 és keveset futott :P 526eKM :D De legalább őszinte: ez tuti nincs visszapörgetve. Az én melós buszom ennél 2 hónappal fiatalabb és most léptem át vele az 540e km-t... :P Mondjuk nekem az órája már nem mutatja a valós értéket mert ezeknek az olasz ócskavasaknak 400e-nél abbahagyja a számolást a műszerfal és csak kis vonalkákat mutat... gondolom a gyáriak se hittek benne hogy ennél többet elmehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 nem tom hogy jó-e .. más ötletem nincs a mérésre... :D Nekem sincs, csak szóltam hogy feltételekkel kell kezelni a kapott értéket. Inkább elvinném több helyre és átlagot vonnék vagy nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 De legalább őszinte: ez tuti nincs visszapörgetve. Az én melós buszom ennél 2 hónappal fiatalabb és most léptem át vele az 540e km-t... :D Mondjuk nekem az órája már nem mutatja a valós értéket mert ezeknek az olasz ócskavasaknak 400e-nél abbahagyja a számolást a műszerfal és csak kis vonalkákat mutat... gondolom a gyáriak se hittek benne hogy ennél többet elmehet :P kíváncsi lennék mennyi van még abban a motorban ... neked mi a céges vas? biztos mondtad már :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Igen ige' erre gondolok. Vastelep... hát oké de konkrétabban? :P Egy ilyet ismertem a jászberényi úton de nem tudom mikor van openingtájm már... :P elvileg 10kg-os pontossággal cska mérnek ezek. Szeretném tudni a súly/LE arányomat pontosan. a LE már megvan frissen. Nem mérnek súlyt másféle autósműhelyekben? Vagy mittudom én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Igen ige' erre gondolok. Vastelep... hát oké de konkrétabban? :P Egy ilyet ismertem a jászberényi úton de nem tudom mikor van openingtájm már... :P elvileg 10kg-os pontossággal cska mérnek ezek. Szeretném tudni a súly/LE arányomat pontosan. a LE már megvan frissen. Nem mérnek súlyt másféle autósműhelyekben? Vagy mittudom én :D http://www.ereco.hu egy telefont megér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Igaz ennyit biztosan, holnap odacsörgök, köszönöm! http://www.ereco.hu egy telefont megér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Fényképes beszámoló! :D Vasműben jártam! :P A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Fényképeztünk: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu 666: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Majdnem együtt a család: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Bocsánat az offolásért, csak hát nagy élmény volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 James Bond autóját is a vasműben találtad? Mit keresett ott? Leadta beolvasztani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 autómosás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 James Bond autóját is a vasműben találtad? Mit keresett ott? Leadta beolvasztani? Az csak az első képre vonatkozott! :D Ez egy 1964-es Aston Martin DB valahanyas. Van nálunk egy cég aki ilyen autókat restaurál. Nekik fényképeztük. Hú, milyen autók szoktak ott lenni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Fényképes beszámoló! :D Vasműben jártam! :P ] Fényképeztünk: 666: Majdnem együtt a család: Bocsánat az offolásért, csak hát nagy élmény volt. Szép mintázata van a hátsó keréknek,gondolom hóban nem használják,vagy nem tudják használni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts