DarthVödör Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 (edited) Korzika írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Jobbulást. Most, szinte percre pontosan 3 hónapja pihengetek... Megint valami gond van a rendszerrel. Állandóan kidob. Melyik rendszer ,az egészségügyi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 mérések eredménye lengéscsillapító bal jobb eltérés 0,0 60,9 100 elsők 38,5 37,5 2,6 hátsók a fékek megfelelnek, bal első teló kampec holnap cser mindkét első Én nem cseréltem újra az első telókat, hanem felújíttattam. Vállaltak rá ugyanúgy egy év garit, mentem vele már 15e km-t és semmi gond... töredékébe került, mint az új teló... 20e alatt volt a kettő felújítása szereléssel együtt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Én nem cseréltem újra az első telókat, hanem felújíttattam. Vállaltak rá ugyanúgy egy év garit, mentem vele már 15e km-t és semmi gond... töredékébe került, mint az új teló... 20e alatt volt a kettő felújítása szereléssel együtt.. én se dobtam ki őket ha lesz fölös lóvé megcsináltatom én is, tartaléknak jó lesz egy pár teló sajnos minden nap szükség van a kocsira nem áll hatott 1 2 napot így meg megvoltam vele 2óra alatt otthon Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 ettől vajon ugyan úgy lötyögne a váltó kar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Uhuhu lehet tudni hogy miért adod el a Zafirát? Gratula az nagyon szép autó egyik kedvencem az insignia után :-) Benzin vagy diesel? Ha benya akkor lesz bele gáz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 (edited) Korzika írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 (edited) DarthVödör írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Gratula az nagyon szép autó egyik kedvencem az insignia után :-) Benzin vagy diesel? Ha benya akkor lesz bele gáz? Z19DTH az dízelmozdony :D M62 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Én is itthon lábadozok,műtét után. :D Jobbulást. Én hétfő óta várok a soromra. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Gratula az nagyon szép autó egyik kedvencem az insignia után :-) Benzin vagy diesel? Ha benya akkor lesz bele gáz? Remélem dob majd róla képeket is :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 (edited) Tomi 1.6 írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Gratula az nagyon szép autó egyik kedvencem az insignia után :-) Benzin vagy diesel? Ha benya akkor lesz bele gáz? Köszönöm :D diesel sajnos, benzinest vettem volna, de ezt dobta a gép.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Tyű a hétszázát! Úgy látom le van rokkanva a csapat. Jobbulást mindenkinek! Örülhetek, hogy csak egy kis heveny megfázásom van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 (edited) szopcsi13 írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Mi történt? Jobbulást minden sorstársunknak! Bélgyulladás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Remélem dob majd róla képeket is :-D Jó lesz az majd a töménytelen nyomaték kárpótol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 itt kukkkkkkkkk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 az az igazság, hogy a család a következő képp dolgozik: én opelbe az asszony hondába mivel mindent próbáltunk már, és itthon van egy honda és két opel is, sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a Civic, ami 140LE, Astra kategória, jobb autó mint a Vectra ami Accord kategória. Tetszik a Vectra, szép nagynak kinéző, de számomra elég gyatra autó. A Civic - számomra minden tekintetben jobban végzett a képzeletbeli versemnyben, mert: A sportos Civic miközben 10 LE vel kevesebb, nagyobb gumikkal, sokkal jobban gyorsul, sokkal könnyebben reagál a gázra, mint a Vectra A civic 2 nap tekintetében fél liter - 1 literrel kevesebbet fogyaszt, pedig a honda 2.200 cm3, a Vectra egykilenc A civic futomüve fényévekkel jobb mint a Vectráé, sokkal jobban ott van az úton. A civic ülése nekem kényelmesebb A civicbe nem kell előre húznom az ülést, ha 4 személy utazik, a Vectrába előre fog kelleni húzni.... Amugy szép - meg jó, meg megy,meg minden, asszem bennem van a hiba, kicsit többet vártam volna tőle, illetve túl jó autó van még itthon :D No, fika ennyi, remélem megtetszik, végülis még csak 300 km-t mentem vele...... hétvégén kipróbálom Ausztria felé is :P ami miatt nem helytálló a hozzászólásom, az azért, mert a Civic egy sportos autó, a Vectra luxus autónak készült, és így a kettő nem összehasonlitható :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 az az igazság, hogy a család a következő képp dolgozik: és itthon van egy honda és két opel is, sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a Civic, ami 140LE, nem 170le vagy honnan szedtem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 nem, csak 140 .... cserébe 2.200 cm3. ez az Accord - CRV motor amit belecipőkanalaztak a Civicbe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 itt kukkkkkkkkk :P Szép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 :D köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Nekem kétoldali munkaundor. :P Február óta csavargyár, másodállásban napnál fűtő. :P Ha valaki tud Debrecenben valami munkát, amihez elég egy érettségi meg egy kocsi, írjon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts