Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 szinte még ropogós :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...winport-5125123 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 szinte még ropogós :P http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...winport-5125123 Lipi-G! Még nem késő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolo Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Urak! Érdeklődnék, hogy 2005-ös G atránál (twinportos 1.4 benzin) mikor kell üzemanyag szűrőt cserélni, Most van 78 E km a járgányban. A második kérdés, hogy ez hol található rajt? Harmadik kérdés. Tél előtt le szeretném cserélni a fagyállót, hol találok a hűtőn vagy valahol leersztő csavart amivel le tudom engedni a fagyállós vizet? Köszönöm a válaszokat előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Urak! Érdeklődnék, hogy 2005-ös G atránál (twinportos 1.4 benzin) mikor kell üzemanyag szűrőt cserélni, Most van 78 E km a járgányban. A második kérdés, hogy ez hol található rajt? Harmadik kérdés. Tél előtt le szeretném cserélni a fagyállót, hol találok a hűtőn vagy valahol leersztő csavart amivel le tudom engedni a fagyállós vizet? Köszönöm a válaszokat előre is! üzemanyag szűrő csere 60ekm ként jobb hátsó ajtónál benézzel a kocsi alá és fogod látni ha szembe állsz a kocsival akkor a hűtő bal alján (lehet hogy jobb :D ) látsz egy csapot ,na ott (csak gyári hűtő anyagot tölts bele (piros G12) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolo Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 üzemanyag szűrő csere 60ekm ként jobb hátsó ajtónál benézzel a kocsi alá és fogod látni ha szembe állsz a kocsival akkor a hűtő bal alján (lehet hogy jobb :D ) látsz egy csapot ,na ott (csak gyári hűtő anyagot tölts bele (piros G12) ) Köszönöm szépen Barátom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 szinte még ropogós :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...winport-5125123 Valóban az, de akkor miért árulja már a második tulaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 (edited) steve78 írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Gondolom, ez is Svájci Frank alapú hitelre vette... 38000 km-nél már gázos?! Nem sajnálták! Tán a gari is ugrott... Szerintem 2010-ben már egyik bank sem adott svájci frank alapú hitelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 38000 km-nél már gázos?! Nem sajnálták! nekem 53e nél lett bele rakva de miért kéne sajnálni ? nincs ezzel gond,gyárilag is van z14xep lpg-vel ,igaz nem gastrába Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 üzemanyag szűrő csere 60ekm ként jobb hátsó ajtónál benézzel a kocsi alá és fogod látni ha szembe állsz a kocsival akkor a hűtő bal alján (lehet hogy jobb :D ) látsz egy csapot ,na ott (csak gyári hűtő anyagot tölts bele (piros G12) ) Elek bakker, a lényeget elfelejtetted.... :P :P CSAVAR! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Elek bakker, a lényeget elfelejtetted.... :P :P CSAVAR! meg a vízpumpa csonk :D :D direkt nem írtam :D de nem kell írnom ,írod Te :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Női tulaj+rendszeresen karbantartott?Az eddigi tapasztalataim szerint ez a kettő nagyon ritkán jár együtt. :P Az esetek 99%-ában a női tulaj inkább hátrányt jelent.Én biztos nem írnám bele a hirdetésbe. :D A sztereotípia ezzel kapcsolatban nagyjából az hogy a női sofőrök a férfiakkal ellentétben nem tolják ki a szemét az autónak, viszont kevésbé tudnak parkolni, tehát a tipikus női autó ennek megfelelően nem eszi az olajat illetve nem hengerfejes, viszont belül szép tiszta és illatos, kívül meg körös-körül csupa horpadás. :P A karbantartás más tészta, az lelkiismeretesség kérdése, nőből és férfiból is van olyan aki nem ért hozzá és amint kigyullad egy sárga lámpácska a műszerfalon, rögtön rohan a szervizbe az egyébként is szokásos kötelező szervizeken kívül is, de ugyanakkor mindkét nemből van olyan aki nagy ívben sz@rik az ilyesmire és csak tankolni szokott az autóba, szervizbe csak akkor viszi ha megáll alatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 (edited) steve78 írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Nem e? Egyik ismerősöm, pl akkor vesz fel ilyen hitelt, mikor fent van az árfolyama. (hogy mi a plafon, azt nehéz megmondani) Tehát, felveszed a hitelt, kiszámolják, hogy mennyit bírsz törleszteni, aláírod, és vársz. Később, ha minden visszaáll a rendes árfolyamra, kevesebb lesz a havi részleted! Aranyos nem? Mondjuk egy hónapja, még közel volt az Euróhoz.. akkor kellett volna. ne menjünk messzire, én a válság kellős közepén 285 forintos euronál akartam lakást venni, mire megkötöttük a szerződést lement 280 ra. ugyhogy én is hasonlóan gondolkoztam, ilyenkor olcsó a lakás és az autó is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 (edited) uhuhu írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Köszi! Tehát - ha jól értelmezem - akkor az X14XE-be (ha van kábelezés) elég csak egy tempomatos indexkapcsoló, és tech2 engedélyezés? Az Z-s motorkódúba viszont kábelezni kell? Egyébként hol keressem a kábeleit az X14XE-s autómban? :D Na ja, ennél azért jóval bonyolultabb... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 mérések eredménye lengéscsillapító bal jobb eltérés 0,0 60,9 100 elsők 38,5 37,5 2,6 hátsók fék vezérlés bal jobb eltérés bal ing. jobb ing. fékerő ért. N/bar kN kN % % % % 75 2,08 2,04 2 első 15 9 127 154 1,35 1,37 2 hátsó 12 10 194 kézi 1,38 1,60 14% a fékek megfelelnek, bal első teló kampec holnap cser mindkét első Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 A sztereotípia ezzel kapcsolatban nagyjából az hogy a női sofőrök a férfiakkal ellentétben nem tolják ki a szemét az autónak, viszont kevésbé tudnak parkolni, tehát a tipikus női autó ennek megfelelően nem eszi az olajat illetve nem hengerfejes, viszont belül szép tiszta és illatos, kívül meg körös-körül csupa horpadás. :P :D Lájkolom ezt a szöveget :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 mérések eredménye lengéscsillapító bal jobb eltérés 0,0 60,9 100 elsők 38,5 37,5 2,6 hátsók ilyen mérést hol lehet csináltatni? és mennyibe féj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Szia! Én egy vizsgáztató helyen mérettem, de csak a lengéscsillapítót. Egy ezres volt. Kompletten sem lehet több háromnál. (Debrecenben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Szia! Én egy vizsgáztató helyen mérettem, de csak a lengéscsillapítót. Egy ezres volt. Kompletten sem lehet több háromnál. (Debrecenben) Az én futóművemre egy ezresért néztek rá anno, ha állítani kell, akkor 5-6 ezerig szokott elmenni a dolog, helye válogatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Az én futóművemre egy ezresért néztek rá anno, ha állítani kell, akkor 5-6 ezerig szokott elmenni a dolog, helye válogatja. Na ja. De a lengéscsillapítón és féken mit lehet állítani? :D (bocs, kézifék) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Én újabban jóval 7l alatt járok :D Uhuhu lehet tudni hogy miért adod el a Zafirát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Mert vettem egy Vectra C-t. és három autó sok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Jó ez úgy ahogy van. Pihengetek. Folytatom a leírásokat, fejlesztéseket... ERŐ, van dögivel. Azért kösz! Én is itthon lábadozok,műtét után. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts