Guest Endy Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Ebből bicigli lesz, vagy az volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Ebből bicigli lesz, vagy az volt? :D az lett megint... :) lehet hogy ezzel mentek neki valamelyik márkatárs autójának :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 jaj de szeretem az ilyen feladatokat :D : Most vettünk mi is a gyereknek a vaterán egy BMX-et! Az én bicóm sajnos még most sincs meghegesztve! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Az én bicóm sajnos még most sincs meghegesztve! :) sajna elég messze vagy ... meg csinálnám neked :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 sajna elég messze vagy ... meg csinálnám neked :D Nem lenne rossz! :D De az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy hiányzik még pár alkatrész,legfőképpen egy fekvőnyereg és felfogatórésze! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Nem lenne rossz! :D De az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy hiányzik még pár alkatrész,legfőképpen egy fekvőnyereg és felfogatórésze! :) ha vas van akkor semmi se lehetetlen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 ha vas van akkor semmi se lehetetlen :) Ja,ma például rakéta replikát csináltam csatornából a desszantrobogómra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Ja,ma például rakéta replikát csináltam csatornából a desszantrobogómra! :) semmi kép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 :) semmi kép :D Még picit módosítani kell majd rajta! :D Ki is írta itta jó multkor,hogy szokott Photoshoppolni?PGA vagy Freeze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Még picit módosítani kell majd rajta! :D Ki is írta itta jó multkor,hogy szokott Photoshoppolni?PGA vagy Freeze? szerintem mindketten :) és mindketten elvannak tűnve... meg a cukorgyáros is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 szerintem mindketten :) és mindketten elvannak tűnve... meg a cukorgyáros is :D Tényleg Zachi meg Banjani sem írt mostanában.PGA azt volt a múlt héten egyszer,meg Lipi is olvasgatott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 szerintem mindketten :D és mindketten elvannak tűnve... meg a cukorgyáros is :D Sok a meló, meg az ideg... És még csak a Yárda-szigetekre sikerült elmenni nyaralni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Sok a meló, meg az ideg... Photoshop ügyileg azért megkereshetnélek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Photoshop ügyileg azért megkereshetnélek? :) Próbáljuk meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Próbáljuk meg. :) Adsz majd egy emil címet pü-ben? Csinálok akkor majd pár képet meg leírom mire is gondoltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Hello, Elek, látom testhez illő avatart választottál. Igaz is, a bokor képén nehezen lenne észrevehető, ha húgyos :D Dsteel! :D vagy így jobb? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 :) Ügyes kis bevásárlókocsi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Sziasztok! Tud valaki Szolnokon egy megbízható szerelőt? Már ha van itt rajtam kívül szolnoki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 majdnem vettem egy otomata x16xel-t ... pont olyat mint a korzié :) :D felhívom és egy robogót akart eladni :D csak korzit vicceltem meg egy kicsit :D Ma este hétkor kereste valaki az eladó robogót és végig azon gondolkodtam,amíg beszéltem vele,hogy nem te vagy-e megint és át akarsz passzolni,hogy megveszed a Hondát! :lol: Végül kiderült,hogy nem te vagy és el is vitték most 8 -kor a kis bulimobilt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Ma este hétkor kereste valaki az eladó robogót és végig azon gondolkodtam,amíg beszéltem vele,hogy nem te vagy-e megint és át akarsz passzolni,hogy megveszed a Hondát! :) Végül kiderült,hogy nem te vagy és el is vitték most 8 -kor a kis bulimobilt! http://hasznaltauto.med Nem akarok megbántani senkit, de elég csúnya egy valami ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Nem akarok megbántani senkit, de elég csúnya egy valami ez. Jajj,hát ilyet nem a szépségért vesz az ember!Apu nehezen mozog már,sokat fáj a lába ,azért vett ilyen kis célszerszámot.Ez nem borul el álló helyzetben olyan fajta. :D Egyébként meg állat kis gép! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Sziasztok! Lépcsőshátú G Astrámra szeretnék vásárolni tetőcsomagtartót. Találtam használtan Zafira A-ra valót. Ez megfelelne az Astrára? http://auto.fr.ricardo.ch/acheter/accessoi.../v/an651529102/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Sziasztok! Lépcsőshátú G Astrámra szeretnék vásárolni tetőcsomagtartót. Találtam használtan Zafira A-ra valót. Ez megfelelne az Astrára? http://auto.fr.ricardo.ch/acheter/accessoi.../v/an651529102/ A Zafi nem szélesebb mint az Astra?Nem látom ezen hol lehetne állítani . Közelebb nincs? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 A Zafi nem szélesebb mint az Astra?Nem látom ezen hol lehetne állítani . Közelebb nincs? :) Csak azért linkeltem azt, mert talán azon jobban lehet látni a kocsira való csatlakozást. Egyébként ezt néztem ki: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1471121341.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts