Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A z14xep motorú 5 ajtós Astra mennyira bírja tartósan a hosszú utazásokat? Néhány hónapon belül elhagyom az országot és havi 4-5 ezer km legalább lesz benne a hazalátogatásokkal, utazásokkal együtt. A verda 3 éves lesz, most 24,3e km van benne. Mit gondoltok erről, maradjon vagy kezdjek el nézegetni valami combosabb autót 1-2 év múlva? Utálom a dízelt, de egy ilyesmi azért ketyeghetne alattam:

http://totalcar.hu/tesztek/signum3tdv6/

Elküldve
A z14xep motorú 5 ajtós Astra mennyira bírja tartósan a hosszú utazásokat? Néhány hónapon belül elhagyom az országot és havi 4-5 ezer km legalább lesz benne a hazalátogatásokkal, utazásokkal együtt. A verda 3 éves lesz, most 24,3e km van benne. Mit gondoltok erről, maradjon vagy kezdjek el nézegetni valami combosabb autót 1-2 év múlva? Utálom a dízelt, de egy ilyesmi azért ketyeghetne alattam:

Miért nem bírná? Autopálya tempó a legnagyobb azaz 130 azt meg viszi minden körülmény között pályán. Igaz nem egy erőgép, de elég...

Elküldve

Sziasztok. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy a jobb első dísztárcsámon egy jó erős karcolás látható. Elgondolkodtam, hogy ez rajta volt? Majd jött a következő sérülés a jobb első sárvédő ív lámpához közeli részén. Valami fekete csík mellette a fényezésen három karc. Nem voltam ideges minek. Elindultunk rokonlátogatóba, majd mikor megérkeztünk akkor mondom magamban, hogy nézd át a kocsit jobban. Na akkor jött még egy kis meglepi. Az első lökhárító sarkán vagy 5 fekete koszolódás. Gondolkodtam mi lehet, majd rájöttem, hogy valaki biciklivel sikeresen meghúzta az autómat. A lökhárítón a gumi recéi hagytak nyomot ami lejön. A sárvédő íven a fekete csík a kormány markolat gumijáról maradt. A fényezésen esett sérülést meg valószínű a fék kar okozhatta.

Elküldve
Sziasztok. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy a jobb első dísztárcsámon egy jó erős karcolás látható. Elgondolkodtam, hogy ez rajta volt? Majd jött a következő sérülés a jobb első sárvédő ív lámpához közeli részén. Valami fekete csík mellette a fényezésen három karc. Nem voltam ideges minek. Elindultunk rokonlátogatóba, majd mikor megérkeztünk akkor mondom magamban, hogy nézd át a kocsit jobban. Na akkor jött még egy kis meglepi. Az első lökhárító sarkán vagy 5 fekete koszolódás. Gondolkodtam mi lehet, majd rájöttem, hogy valaki biciklivel sikeresen meghúzta az autómat. A lökhárítón a gumi recéi hagytak nyomot ami lejön. A sárvédő íven a fekete csík a kormány markolat gumijáról maradt. A fényezésen esett sérülést meg valószínű a fék kar okozhatta.

Én minden mosás alkalmával fedezek fel valami újat. :) Szerintem többnyire a hipermarketek zsúfolt parkolójában keletkeznek. Elkerülhetetlen, pedig nálam nem szempont, hogy közel álljak a bejárathoz, inkább elmegyek a parkoló végére, ahol viszonylag kevesen vannak.

Elküldve

Hű, ez nagyon gáz. És mi van a biciklissel? :)

Elküldve
Sziasztok. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy a jobb első dísztárcsámon egy jó erős karcolás látható. Elgondolkodtam, hogy ez rajta volt?

Hű, ez nagyon gáz. És mi van a biciklissel? :D

Francért kell annyit inni! :)

Elküldve
Miért téged meg biciklizés közben elütött egy piros G Astra? :)

Hát néha már azon sem lepődnék meg.

Szombat reggel úgy éreztem magam, mint akit nem egy g astra, inkább egy úthenger ütött el!

De nyugi nem biciklizek részegen, meg józanon se...

Elküldve
ha akarod én megrendelem neked, jó neked úgy, hogy vagy budaörsre, vagy szentendrére eljössz érte.. ..

megfelel

köszönöm

széthullott ma hazafelé nyaralásból a jobb hátsó, ezzel eddig nem volt bajom.

a másik már javított és semmi baja

Elküldve
megfelel

köszönöm

széthullott ma hazafelé nyaralásból a jobb hátsó, ezzel eddig nem volt bajom.

a másik már javított és semmi baja

akkor mehet? 15 dollár kb 3.000 Ft

paypallal kifizetem, te átutalod nekem és ha megjött akkor értekezünk, és átadom a csomagot....

Elküldve

Németországon kivül sehol nem használhatnád ki a többlet teljesiményt, 130-140-hez meg bőségesen elég az a 90 paci is. Valamint ez a modern dizel kissé zsákbamacska... Ha már mindenképp költségbe akarod verni magad, akkor inkább egy nagyobb benzines. Szerintem. :)

Elküldve

Szerintem sem strapabírási gondok vannak, inkább kényelmi.

Az astra nem pályázásra lett tervezve.

130-nál már 4000-t forog, itt már azért van hangja.

Meg lássuk be, ilyen tempónál már egy kicsit nehezebb uralni.

Ha sokat pályáznék, inkább egy vectrát szereznék.

Elküldve
rendben 10-11 el utalom. akkor csurran cseppen a many.

köszönöm a segítséget.

pü ben küld el légyszíves a számlaszámot

emailcímet please

leütöttem

2.919. Ft. kifizettem.....

Elküldve
Igen, 4000rpm-nél van a nyomatékcsúcs link

Áthoztam ide. Igen, csak nekem furcsán nagyot rúg hirtelen 3500-tól. :) Persze amennyire az 1.4-es rúghat.

A grafikon szerint pedig fokozatosabban kellene emelkednie. Ezért gondoltam, hogy van valami technikai, vezérlési oka a dolognak.

De lehet csak egyszerűen így érződik.

Z14XE_g_rbe_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.