Fecso Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Köszönöm a választ! Akkor már ezt is tudom.Jelentős a különbség, vagy elmenne ennek ellenére felesben? Eléggé észrevehető, de gyárit nehéz olyat találni, ami passzol a másik oldallal, elhasználódás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Eléggé észrevehető, de gyárit nehéz olyat találni, ami passzol a másik oldallal, elhasználódás miatt. Köszi, akkor erre még alszok egy párat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 ahogy ígértem :) a kép : Szia! Jól látom, hogy már ki is cserélted? Mibe fájt és mennyire volt macerás? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 ahogy ígértem :D a kép : Ezt én is letörtem a tesóméról. :) Most meg van taknyolva. Honnan lehet ilyet szerezni? Mert ahova én járok, ott nem tudnak róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek a mozgókúpos csavarokról? olvasgattam róla és összességében nem nagyon találtam negatív tapasztalatokat. bevallom én kicsit szkeptikusan állok hozzá. nem nagyon szeretem az ilyen sufni szerű megoldásokat. csak azért kérdezem, mert 5x112-es felniből sokkal nagyobb a választék mint 5x110ből. szóval minden hozzászólást szívesen fogadnék. köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Egész nyugodtan használhatod, nem te leszel az első. Inkább ez, mint az átfúrkált felni (mert olyat is láttunk már :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Egész nyugodtan használhatod, nem te leszel az első. Inkább ez, mint az átfúrkált felni (mert olyat is láttunk már :) ) Nekünk is volt ilyen a Zafirán, semmi negatív dolog nem volt vele. Max annyi negatívumot tudok mondani, hogy ilyenben nincsen olyan kerékőr, mint a normál csavarból. Csak ilyen kupakot lehet rátenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2011 azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek a mozgókúpos csavarokról? olvasgattam róla és összességében nem nagyon találtam negatív tapasztalatokat. bevallom én kicsit szkeptikusan állok hozzá. nem nagyon szeretem az ilyen sufni szerű megoldásokat. csak azért kérdezem, mert 5x112-es felniből sokkal nagyobb a választék mint 5x110ből. szóval minden hozzászólást szívesen fogadnék. köszönöm! én is használtam.... csináld :) de csak minőségi csavarokkal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Sziasztok! Régebben téma volt, hogy a külföldről hozott Caravan-ok csomagtartóján van csak díszléc alul többnyire, ha jól emlékszem. Tegnap láttam egy eredetileg magyar Astrát amin szintén volt. Na csak gondoltam megírom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Google fordítóba hallgassátok meg angolul. Autó indítózás. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv gy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Google fordítóba hallgassátok meg angolul. Autó indítózás. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv gy Nagyon állat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 És egy kép is, bocs ha ismerős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Nagyon állat! :) a "ggggggggggggggggggggggggg" gyorsabban teker :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Szia! Jól látom, hogy már ki is cserélted? Mibe fájt és mennyire volt macerás? Köszi! nekem gyárilag ilyen volt... 3-4 e a csöcs könnyű meló :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Vásárolnom kellene új féktárcsákat betéttel egyetemben. Hol kapnám a legolcsóbban Pesten, persze jó minőségben ? Milyet javasoltok ? Azért kérdezem, hátha valaki épp túlesett ezen a projekten mostanság és tud árakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Vásárolnom kellene új féktárcsákat betéttel egyetemben. Hol kapnám a legolcsóbban Pesten, persze jó minőségben ? Milyet javasoltok ? Azért kérdezem, hátha valaki épp túlesett ezen a projekten mostanság és tud árakat. Szia! Szerviz 4+ ban 40.000 Ft (Z14XE) munkadíjjal együtt 2 tárcsa + fékbetétek. Szerintem jó ár nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Mond valakinek valamit a FREMAX márka ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Sziasztok. A távirányítóval néha csak nagyon nehezen lehet a nyitást végrehajtani. A zárással semmi gond, az megy elsőre. Valakinek ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 http://hvg.hu/cegauto/20110727_teszt_opel_ampera Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 egy kis retró Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Sziasztok. A távirányítóval néha csak nagyon nehezen lehet a nyitást végrehajtani. A zárással semmi gond, az megy elsőre. Valakinek ötlete? Merül az elem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Sziasztok. A távirányítóval néha csak nagyon nehezen lehet a nyitást végrehajtani. A zárással semmi gond, az megy elsőre. Valakinek ötlete? El van törve az elemtartó forrasztása, a záró gomb felőli. Mikor nyitod nem érintkezik, de záráskor összenyomod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Nem :D Nem voltam mostanában vaterán... :) Ez azért furi! :D Most vennénk a gyereknek egy bicajt vaterán,többen is írtunk már az eladónak:szállítás,átvétel,állapot ügyben,de ránk se ba.szik!Mi a francér árulja akkor,ha utána rá se néz a hírdetésre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Ez azért furi! :) Most vennénk a gyereknek egy bicajt vaterán,többen is írtunk már az eladónak:szállítás,átvétel,állapot ügyben,de ránk se ba.szik!Mi a francér árulja akkor,ha utána rá se néz a hírdetésre! Nem is igazán akarja eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Ez azért furi! :) Most vennénk a gyereknek egy bicajt vaterán,többen is írtunk már az eladónak:szállítás,átvétel,állapot ügyben,de ránk se ba.szik!Mi a francér árulja akkor,ha utána rá se néz a hírdetésre! lehet hogy nyaral?? :D én tegnap este voltam fent,akkor még semmi nem volt.. de a márkatárs meg tíz után írt ,ezért nem tudtam róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts