Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Hogy ez konkrétan működik-e gázüzemnél is, azt nem tudom (illetve működni működik, csak nemtom így is hozza-e az ígért adatokat), de úgy rémlik mintha lenne nekik (bár lehet még csak fejlesztés alatt) direkt LPG-re írt programjuk is.

Fogyasztásban nekem megáll 8literben (illetve hajszállal alatta) az 1.8, nem tudom ez jelent-e valamit (már nem emlékszem korábban, még chip előtt mennyit evett). De mivel benyából a drágábbik kell bele innentől, ezért szvsz akinek a spórolás a célja, az inkább ne csináltassa meg. Mondjuk én azt gondolom hogy az is elég szép eredmény, ha lesz egy 90 helyett 100 lóerős autód, ami semmivel nem fog többet fogyasztani mint 90LE-s korában.

Az biztos, hogy ha tényleg hozza a cég által leírtakat, akkor kényelmesebben autózható, és a klímázásnál másképp viselkedik.

De gondolom, Te sem az öreguras sofőrök közé tartozol, mert én sem tudom megállni, hogy ne pörgessem meg néha-néha, persze ésszerű határok között.

Az 1,4-nek a legjobb a 3000 körüli fordulat, 4000-nél (130km/h) már el kezd zabálni.

A fogyasztásom 6,2-6,8 liter körül mozog, attól függően, hogy mennyi benne a rövid táv.Télen elmegy 7-8 liter közé, ha sok a hideg indítás.

Nameg a másik dolog, hogy a teljesítményhez üzemanyag kell, aki ilyenben gondolkodik annak számolnia kell vele, de ha nem változik, annak csak örülhetünk.

Megosztás:

Az biztos, hogy ha tényleg hozza a cég által leírtakat, akkor kényelmesebben autózható, és a klímázásnál másképp viselkedik.

De gondolom, Te sem az öreguras sofőrök közé tartozol, mert én sem tudom megállni, hogy ne pörgessem meg néha-néha, persze ésszerű határok között.

Az 1,4-nek a legjobb a 3000 körüli fordulat, 4000-nél (130km/h) már el kezd zabálni.

A fogyasztásom 6,2-6,8 liter körül mozog, attól függően, hogy mennyi benne a rövid táv.Télen elmegy 7-8 liter közé, ha sok a hideg indítás.

Nameg a másik dolog, hogy a teljesítményhez üzemanyag kell, aki ilyenben gondolkodik annak számolnia kell vele, de ha nem változik, annak csak örülhetünk.

Nem tudom valaki találkozott-e már ezzel az oldallal, de itt eléggé jól le vannak írva, milyen meghibásodásokra lehet számítani bizonyos motoroknál (nem csak Astra):

http://topel.hupont.hu/11/tipushibak

Ha az illetékesek úgy gondolják a gyik-be is be lehetne rakni szerintem.

Megosztás:

Nem tudom valaki találkozott-e már ezzel az oldallal, de itt eléggé jól le vannak írva, milyen meghibásodásokra lehet számítani bizonyos motoroknál (nem csak Astra):

http://topel.hupont.hu/11/tipushibak

Ha az illetékesek úgy gondolják a gyik-be is be lehetne rakni szerintem.

Szegény x17dtl! :icon4:

Állat! :D

Megosztás:

Helló Mindenki!

Segítséget kérek! VDO CDR 500-hoz keresek bekapcsoló gombot vagy használt készüléket ,de nem arany árban.

Ha van valakinek kérem jelezze,Budapest nem előny ,de azt könnyebben megkapom!

Vagy az is érdekelne ,hogy esetleg hol lehet ilyet kapni, mi a neve vagy száma!!

Üdv mindenkinek :D

Megosztás:

Helló Mindenki!

Segítséget kérek! VDO CDR 500-hoz keresek bekapcsoló gombot vagy használt készüléket ,de nem arany árban.

Vagy az is érdekelne ,hogy esetleg hol lehet ilyet kapni, mi a neve vagy száma!!

itt van pl ez: CDR 500

ebay

Megosztás:

üdvözlet

az lenne a kérdésem, hogy mi a nagy különbség a nemesacél és az aluminiumozott acél között? konkrétan kipufogóról van szó. melyik mennyire tartós ilyesmi érdekel. köszi :D

a nemes acél a tartósabb :icon4:

én már csak tudom :icon4:

a sima kipuf az kap egy felület kezelést ami idővel leég ;)

Megosztás:

Én megoldottam, a Haver savállóval dolgozik, és csináltattam vele 1 dobot a hátuljára, 15000-t felrakással együtt :D

ez nekem is tervbe van... csak én magamnak csinálom.. mert pont ilyen helyen dolgozok . :icon4:

én a flexitől hátrafelé az egészet akarom 50es-re a dobok pedig gyári mintára...

de még végig gondolom hogy akarom-e csinálni :icon4:

Megosztás:

Találtam egy jó videót műszerfal és szellőzőegység világítás szerelés ügyben:Ez lenne!

Hátha segít valakinek,magamat is beleértve.Tegnap ugyanis megpróbáltam szétszedni és megjavítani a szellőzőegység

világítását,de csak addig jutottam el,hogy kiszedtem a kis polcot a hamutál fölött ,amit a 4 kis pöcök tart.

A rádióval nem boldogultam,mert nem tudtam kiszedni,nem volt olyan imbuszom(kisebb is volt nagyobb is,csak

pont olyan nem volt :icon4: ),innen már nem is jutottam tovább,láttam,hogy ez hosszabb lélegzetvételű téma

lesz nekem!

Utána kiszedtem a pollenszűrőt és kitakarítottam a helyét.Az legalább sikerült! :D

Megosztás:

Helló Mindenki!

Gondolod, nekem megvan még. Ha érdekel, dobj egy privátot.

Megosztás:

Szegedi vagy környéki van itt köztünk,vagy más Opelos vagy ismerős??

Vaterás vásárlással kapcsolatban kellene picit segíteni!!

Üdv, igaz én hatvani vagyok, de szoktam a vateráról rendelni dolgokat. Ha kell, vaterás dolgokban tudok segíteni.

Megosztás:

Üdv, igaz én hatvani vagyok, de szoktam a vateráról rendelni dolgokat. Ha kell, vaterás dolgokban tudok segíteni.

Köszi!Azért kellene Szegedi ismerős,mert onnan vásárolnék ,de az eladó

csak személyes átvételt akar,úgyhogy átutalnám neki a vételárat és

el kellene hozni tőle a cuccot vagy valami ilyesmi megoldás!

Megosztás:

Szia! Olvastam az autód leírását, hogy Depo füst hátsó lámpáid vannak. Van a környékeden gyári füst színű búrás Astra?

Nekem a jobb hátsó csere érett, de a gyári nagyon drága. Ha kiderülne, hogy teljesen megegyezik a kettő, akkor beruháznék egyre.

Ha van rá lehetőséged és kedved, akkor légyszíves hasonlítsd nekem össze a kettőt! :)

Köszönöm!

Megosztás:

Szia! Olvastam az autód leírását, hogy Depo füst hátsó lámpáid vannak. Van a környékeden gyári füst színű búrás Astra?

Nekem a jobb hátsó csere érett, de a gyári nagyon drága. Ha kiderülne, hogy teljesen megegyezik a kettő, akkor beruháznék egyre.

Ha van rá lehetőséged és kedved, akkor légyszíves hasonlítsd nekem össze a kettőt! :)

Köszönöm!

Üdv! A gyári füstös búra sötétebb , de ha párban cseréled kb 14 ezer + 1000-1500 a futár.

Itt

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.