szopcsi13 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Mi van a fórummal? :D Itt a nyár, gondolom mindenki szabadban mocorog, meg nyaral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Mi van a fórummal? :D Nyáron így szok lenni. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Meleg van, biztos piheg mindenki. Szombaton megyek futóműbeállításra. :D Garanciában, ahol csapágyazták, vagy másik helyre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Itt a nyár, gondolom mindenki szabadban mocorog, meg nyaral. Eccerre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Meleg van, biztos piheg mindenki. Szombaton megyek futóműbeállításra. :D Rövidebb az egyik lábad? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Ilyen van már valakinek?10 Ft./liter kedvezmény! Nem reklám csak kérdezem!!!!Ha esetleg reklámnak minősül nyugodtan ki lehet törölni,csak arra lettem volna kiváncsi,hogy mi az igaz belőle! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Ha jól megnézed a prémium üzemanyagokra adják a -10et a 95ösre meg a -5ft-ot ugyanugy mint az opelclubos kártyával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július14, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2011 Ilyen van már valakinek?10 Ft./liter kedvezmény! Nem reklám csak kérdezem!!!!Ha esetleg reklámnak minősül nyugodtan ki lehet törölni,csak arra lettem volna kiváncsi,hogy mi az igaz belőle! olvastam róla én is.... nem tudom, biztos igaz. végülis az is igaz, hogy a klubkártyával adnak ötöt. ez biztos egy kicsit nagyobb szervezet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július14, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2011 hoppp, a Nagyfőnöknél a pont. ennyi, csodák továbbra sincsenek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Garanciában, ahol csapágyazták, vagy másik helyre? Oda ahol cserélték a torony gumikat, de nincs rá garancia, ki lettem oktatva! :D Kemény, majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Rövidebb az egyik lábad? :icon4: Hát, hogy rövidebb-e azt nem tudom, de csámpás az tuti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Ha jól megnézed a prémium üzemanyagokra adják a -10et a 95ösre meg a -5ft-ot ugyanugy mint az opelclubos kártyával. Összkerékhajtású,brutális Kadettklubos matracra mennyi a kedvezmény? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Hát, hogy rövidebb-e azt nem tudom, de csámpás az tuti. :icon4: Bocsesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Mi van a fórummal? :D ittunk Lipi-vel :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Mi van a fórummal? :D Én a ve.hu.-n és a tc-n osztom az észt és jókat röhögök. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Sziasztok! A következő jelenségre lettem figyelmes. Hosszabb állás után a fékem álló motornál magától felkeményedik. Eleinte egy hét után nem lehetett nyomni a pedált, de már kétszer előfordult, hogy másnapra felkeményedett. A szülök Astráján ha két hét után ülök bele, akkor is mindig lehet nyomni rajta legalább 3-at mire felkeményedik. De a régebbi autókon is így volt. Ezzel forduljak szerelőhöz? A fékem elszállásának előjele lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Micsináljak ha a dupla el.ablakkapcsolónál a jobboldali rugója mindig kiugrik a helyéből? Tegyem vissza tudom :D Rögzíteni valamivel vagy hasonló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Micsináljak ha a dupla el.ablakkapcsolónál a jobboldali rugója mindig kiugrik a helyéből? Tegyem vissza tudom :D Rögzíteni valamivel vagy hasonló? csere,vagy otthon próbálni a kis kikopott pöcköt pótolni,én egyszer egy csepp pillanatragasztóval építettem vissza azt a kis akármit,aminek be kell akadni,az óta is műkszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Oda ahol cserélték a torony gumikat, de nincs rá garancia, ki lettem oktatva! :D Kemény, majd kiderül. mit mondtak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Ilyen van már valakinek?10 Ft./liter kedvezmény! Nem reklám csak kérdezem!!!!Ha esetleg reklámnak minősül nyugodtan ki lehet törölni,csak arra lettem volna kiváncsi,hogy mi az igaz belőle! mondjuk erre én is kíváncsi lennék. majd leguglizom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 mondjuk erre én is kíváncsi lennék. majd leguglizom gázra van ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 valakinek tapasztalat ilyenről: http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_t...1464720334.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 mit mondtak? Hogy köze nincs a két dolognak egymáshoz, mert minden ugyan oda kerül vissza... Holnap reggel megyek, majd megcsinálják remélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 csere,vagy otthon próbálni a kis kikopott pöcköt pótolni,én egyszer egy csepp pillanatragasztóval építettem vissza azt a kis akármit,aminek be kell akadni,az óta is műkszik... Közben rájöttem. Nincs meg a rugónak a kis műanyag háza, gondolom valamikor kitörött, vagy nem tudom, ezért tud elmozogni oldalra a hüvely. Ragasztottam két kemény papirdarabkát mindkét oldalra, így nem tud elmozdulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Sziasztok! A következő jelenségre lettem figyelmes. Hosszabb állás után a fékem álló motornál magától felkeményedik. Eleinte egy hét után nem lehetett nyomni a pedált, de már kétszer előfordult, hogy másnapra felkeményedett. A szülök Astráján ha két hét után ülök bele, akkor is mindig lehet nyomni rajta legalább 3-at mire felkeményedik. De a régebbi autókon is így volt. Ezzel forduljak szerelőhöz? A fékem elszállásának előjele lehet ez? Szia! Szerintem normális. LEgalábbis a peugeot-om is ezt csinálta és ismerős c-max-ja is. "nap után a Zafira is felkeményedik. Az elején engem is zavart. De eddig nem volt belőle problémám. Bevallom Opelnél még nem tudom, hogy hogy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts