Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Ilyen van már valakinek?10 Ft./liter kedvezmény!

Nem reklám csak kérdezem!!!!Ha esetleg reklámnak minősül nyugodtan ki lehet törölni,csak

arra lettem volna kiváncsi,hogy mi az igaz belőle!

olvastam róla én is.... nem tudom, biztos igaz. végülis az is igaz, hogy a klubkártyával adnak ötöt. ez biztos egy kicsit nagyobb szervezet :D

Megosztás:

Sziasztok!

A következő jelenségre lettem figyelmes. Hosszabb állás után a fékem álló motornál magától felkeményedik. Eleinte egy hét után nem lehetett nyomni a pedált, de már kétszer előfordult, hogy másnapra felkeményedett. A szülök Astráján ha két hét után ülök bele, akkor is mindig lehet nyomni rajta legalább 3-at mire felkeményedik. De a régebbi autókon is így volt.

Ezzel forduljak szerelőhöz? A fékem elszállásának előjele lehet ez?

Megosztás:

Micsináljak ha a dupla el.ablakkapcsolónál a jobboldali rugója mindig kiugrik a helyéből? Tegyem vissza tudom :D Rögzíteni valamivel vagy hasonló?

csere,vagy otthon próbálni a kis kikopott pöcköt pótolni,én egyszer egy csepp pillanatragasztóval építettem vissza azt a kis akármit,aminek be kell akadni,az óta is műkszik...

Megosztás:

csere,vagy otthon próbálni a kis kikopott pöcköt pótolni,én egyszer egy csepp pillanatragasztóval építettem vissza azt a kis akármit,aminek be kell akadni,az óta is műkszik...

Közben rájöttem. Nincs meg a rugónak a kis műanyag háza, gondolom valamikor kitörött, vagy nem tudom, ezért tud elmozogni oldalra a hüvely. Ragasztottam két kemény papirdarabkát mindkét oldalra, így nem tud elmozdulni.

Megosztás:

Sziasztok!

A következő jelenségre lettem figyelmes. Hosszabb állás után a fékem álló motornál magától felkeményedik. Eleinte egy hét után nem lehetett nyomni a pedált, de már kétszer előfordult, hogy másnapra felkeményedett. A szülök Astráján ha két hét után ülök bele, akkor is mindig lehet nyomni rajta legalább 3-at mire felkeményedik. De a régebbi autókon is így volt.

Ezzel forduljak szerelőhöz? A fékem elszállásának előjele lehet ez?

Szia! Szerintem normális. LEgalábbis a peugeot-om is ezt csinálta és ismerős c-max-ja is. "nap után a Zafira is felkeményedik. Az elején engem is zavart. De eddig nem volt belőle problémám. Bevallom Opelnél még nem tudom, hogy hogy van.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.