atom Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Köszi! Akkor ezek szerint a hátsó ablakfűtésem szálszakadásainak javítását még előtte kell beiktassam. meg nézz utána a sötétités mértékének is,hogy mennyire lehet,két elsőt semennyire,a szélvédőt meg a napellenző lehajtásának vonaláig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 meg nézz utána a sötétités mértékének is,hogy mennyire lehet,két elsőt semennyire,a szélvédőt meg a napellenző lehajtásának vonaláig... Plusz ne feledkezzenek meg ráragasztani a fóliázott ablakokra az engedélyezési számot(szélvédő csíkra nem kell)plusz a műbizonylat.Lehetőleg plasztikkártya formátumú. Elvileg a papíralapúnak is jónak kellene lennie,de hallani "rémtörténeteket" hogy nem mindig fogadják el a szervek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Köszi! Akkor ezek szerint a hátsó ablakfűtésem szálszakadásainak javítását még előtte kell beiktassam. hát mindenképp előbb csináld meg az ablakfűtést. belülre rakják, legtöbb esetben a kárpitot is leveszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Plusz ne feledkezzenek meg ráragasztani a fóliázott ablakokra az engedélyezési számot(szélvédő csíkra nem kell)plusz a műbizonylat.Lehetőleg plasztikkártya formátumú. Elvileg a papíralapúnak is jónak kellene lennie,de hallani "rémtörténeteket" hogy nem mindig fogadják el a szervek. Engem jómultkorában (kb 1,5 éve) 1es swiftel állitott meg a rendőr este 11kor, hogy 1 km-röl kiszurta h első ablakok sötétítve vannak. Rendes volt, 3ezer helyszíni birság index nem használatért, és mondta h nyúzzam le a sötétítést. Illetve, hogy elöl nem lehet egyáltalán, viszont idézem: "hátsó albalokat akár temperával is befestheti", és azt is mondta, hogy műbizonylat már nem kell. A rendőr beszélt hülyeséget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 meg nézz utána a sötétités mértékének is,hogy mennyire lehet,két elsőt semennyire,a szélvédőt meg a napellenző lehajtásának vonaláig... Igen, már átrágtam magam az erre vonatkozó topikon meg a jogszabályon, csak B oszloptól hátrafelé akarom sötétíteni, meg az első szélvédőre a csík. Az első oldalsókra esetleg színtelenben gondolkodom, mintha olvastam volna valahol, hogy vannak ilyenek ami csak UV szűrős, meg biztonság szempontjából is hasznos ha van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Igen, már átrágtam magam az erre vonatkozó topikon meg a jogszabályon, csak B oszloptól hátrafelé akarom sötétíteni, meg az első szélvédőre a csík. Az első oldalsókra esetleg színtelenben gondolkodom, mintha olvastam volna valahol, hogy vannak ilyenek ami csak UV szűrős, meg biztonság szempontjából is hasznos ha van rajta. Vigyázz azzal, mert a G Astra üvegei gyárilag sötétítettek a törvényben engedett mértékig. Az átlátszó fólia is sötétít 2-4-5%-ot, és így műszakin ha megmérik bukta van. Legfeljebb a rendőrt megúszhatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Vigyázz azzal, mert a G Astra üvegei gyárilag sötétítettek a törvényben engedett mértékig. Az átlátszó fólia is sötétít 2-4-5%-ot, és így műszakin ha megmérik bukta van. Legfeljebb a rendőrt megúszhatod. Akkor felejtős. Nem akarok trükközni, mindig is arra törekedtem, hogy az én autómon minden 100%-ig megfeleljen az előírásoknak. Azt esetleg nem tudja valaki, hogy Kecskemét vagy környékén hol érdemes csináltatni? Kigugliztam már egy-két helyet ahol csinálják, de hátha van valakinek személyes tapasztalata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Akkor felejtős. Nem akarok trükközni, mindig is arra törekedtem, hogy az én autómon minden 100%-ig megfeleljen az előírásoknak. Azt esetleg nem tudja valaki, hogy Kecskemét vagy környékén hol érdemes csináltatni? Kigugliztam már egy-két helyet ahol csinálják, de hátha van valakinek személyes tapasztalata. Nekem Dunaújvárosban csinálták. Jól csinálták szerintem, de az odébb van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 na ki nincs blitzen?? :icon4: sajna nekem elmaradt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 na ki nincs blitzen?? :icon4: sajna nekem elmaradt :D Ne szomorkodj. Vigasztaljon az, hogy nagy részére úgysem emlékeznénk. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Ne szomorkodj. Vigasztaljon az, hogy nagy részére úgysem emlékeznénk. :D sok jó arc van :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaborem Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Viszont sokan úgy tapasztalták, hogy a wd40 "otthagy egy filmréteget és abba egy idő után erőszeretettel beleragad a por, piszok". lehet, hogy a szétszedés a legjobb megoldás, a wd40 csak időhúzás Jövőhéten opelszerviz, de addig használnom kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 sok jó arc van :D Gondolom... Bár én még soha senkivel nem találkoztam sem a fórumról, se a klubból. Na majd pótolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Jövőhéten opelszerviz, de addig használnom kell. lehet hogy hülyeség... :D lidocain spray .. mert valójában a baj attól van hogy nincsenek jól méretezve a tágulási hézagok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 na ki nincs blitzen?? :icon4: sajna nekem elmaradt :D Pl-én.most épp Esztergomban vagyok!Helló mindenki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Ez meg a WD40-ről aktuális: Javítás! :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Pl-én.most épp Esztergomban vagyok!Helló mindenki! Nyaralás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Pl-én.most épp Esztergomban vagyok!Helló mindenki! itt vagy a szomszédba :D helló T Lajos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Ez meg a WD40-ről aktuális: Javítás! :D :icon4: ez kész bameg :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Nyaralás? Igen! :D itt vagy a szomszédba :icon4: helló T Lajos Szió!Gondoltam is rád,de nem jártam a környéken. M3-M0-Pomáz-Esztergom, így jöttünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Szió!Gondoltam is rád,de nem jártam a környéken. M3-M0-Pomáz-Esztergom, így jöttünk! m3tól 5 perc vagyok :D Róna-Egressy sarok :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 m3tól 5 perc vagyok :D Róna-Egressy sarok :icon4: ok. megtaláltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 ok. megtaláltam. ha van kedved meg időd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 ha van kedved meg időd... Na, lemegy egy pár citromos sör... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Na, lemegy egy pár citromos sör... :D alma :icon4: ami most a tacskóba 199 ittam kettőt most :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts