Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Fú! Jól leült a fórum. Rövid pályafutásom alatt alig tapasztaltam ehhez foghatót. :D

Igen, szokatlanul nagy a csend.

Biztos jól szuperál mindenkinek a gépsárkány.

Kész a motorfelújítás!(na nem nekem, hanem cimbi zsiguliján)

Csúnya nagy káromkodások voltak, mikor a szelepszárszimering tartó csonk eltört! :D

Megosztás:

Csúnya nagy káromkodások voltak, mikor a szelepszárszimering tartó csonk eltört! :D

Csak nem éjszakába nyúlt a szerelés? Vagy meg is ünnepeltétek a sikert? Habár 15 éve keresztapám 2 napig gyűrűzte, szimeringezte a kocka 1300-t. Mondjuk nem is lett jó. :D A felújítás után is a légszűrőházat hetente takarítottam a felhordott olajtól. A légszűrőház alá a csavarcsonkokra szivacsdarabokat vágtam, hogy ne szivárogjon fel az olaj a tetejére.

Megosztás:

Csak nem éjszakába nyúlt a szerelés? Vagy meg is ünnepeltétek a sikert? Habár 15 éve keresztapám 2 napig gyűrűzte, szimeringezte a kocka 1300-t. Mondjuk nem is lett jó. :D A felújítás után is a légszűrőházat hetente takarítottam a felhordott olajtól. A légszűrőház alá a csavarcsonkokra szivacsdarabokat vágtam, hogy ne szivárogjon fel az olaj a tetejére.

Áá, ünneplés nem volt, azért ez nem akkora projekt.

Csak szépen sörözgetve, beszélgetve széthúztuk meg összefűztük a mocit.

Szegény már több olajat evett, mint LPG-t! :D

Megosztás:

és nálatok nem készült film? elméletileg jön a második felvonás mert tegnap a másik autóját szerelte.

Megosztás:

Szerintem a Vauxhall tulaja is ezt mondta a tiédre :D

A viccben meg úgy van, hogy a rádióban mondják a híreket, hogy az autópályán szembe megy a forgalommal egy őrült.

Erre aki hallgatja, azt mondja: Egy? Hát mind!!!!

Nem pont ide passzolt, de ez jutott eszembe. :D

Szegény Vauxhall egy piros F Astra kombi. Lehet bontó szökevény....

Megosztás:

A viccben meg úgy van, hogy a rádióban mondják a híreket, hogy az autópályán szembe megy a forgalommal egy őrült.

Discovery Channelen (azt hiszem az autókereskedőkben) a muki megvett egy működő Astra F-et Angliában és rögtön eladta fémhulladéknak, így még nyert is rajta :D Annak azért még sokan örültek volna felénk...

Megosztás:

Nálunk Db.-ben az én kocsimnál sokkal jobb állapotú Vauxhallokat bontanak, nem 1-2 darabos mennyiségben. Nem is a legolcsóbb bontó, az is igaz. Pl. 4x100-as acélfelni 6 ropi, kerékcsavar 200ft. Ugyanez máshol 5 ropi ill. 100ft. Jut eszembe. Fórumtagnak ingyér átadó 16db csavar. Esetleg elfogadnék helyette gyári kerékkulcsot, mert az enyém kiflibe van hajolva. Vettem keresztkulcsot, de nem nagyon passzol a gyári helyén. Gyári alufelnivel vettem a kocsit. Vettem acélfelnit , gumit meg csavart, mer' a hozzáértő gumis mondta, hogy az acélhoz más való. Végül másik gumisnál szereltettem a kereket.

Megosztás:

Autószerelő ismerősnek hoztak tavaly egy Vauxhallt, 2000-es dízelt.

Össze sem volt törve, teljesen üzemkész volt, mielőtt szétszedték, még megkínozták a pusztában!!

200e Ft-ért a háza előtt tették le a trélerről, itt, Debrecen mellett!

Motort eladták belőle nyugdíjas, vidéki orvostól, megkímélve, végig szervizelve, női tulajtól, nem dohányzó jeligével. :D Ja, keveset futott :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.