Lipi-G Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 ha nincs ültetve az autó, akkor igen nekem ET35 van fenn, nekem néha kanyarodásnál ha van hupli (mér ne lenne) az úton, akkor beleér, de nekem van pár centi ültetés Aez1 Aez2 nekem ültetve is belefért,még az volt rajta,csak kiszedtem a rugókat,mert kirázta a vesémet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 nekem ültetve is belefért,még az volt rajta,csak kiszedtem a rugókat,mert kirázta a vesémet! lehet nekem nem elég "kemény" :D most mi van fenn? 17es? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Sziasztok! Astra G-re szeretnék 16"os felnit venni! Találtam egyet ami 16" 205/55 ET37! Elmegy szerintetek? Nem ér bele semmibe? Vagy mi az ami még elmegy? Hát én megszívtam vele, 16coll, 205/50 (eza gyári váltóméret, nem a/55!!!), és vissza kellett cserélnem a 15 collra,mert beleErt a gumiba a bal hátsó doblemez és sárvédő. Nem ajánlom, bár ha ki lehet próbálni... Ja és nincs ültetve a kocsi,full gyári! Olvasgasd egy kicsit a gumik,felnik topikot április elejétől, írtam pár hsz-t a témában, képekkel illusztrálva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 lehet nekem nem elég "kemény" :D most mi van fenn? 17es? :D 18... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Asztabüdöskettébacott, mekkora moslék felleg támadt ránk! Egy takaró be van készítve, nehogy jég legyen benne. Kiszorult az astra a garázsból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Asztabüdöskettébacott, mekkora moslék felleg támadt ránk! Egy takaró be van készítve, nehogy jég legyen benne. Kiszorult az astra a garázsból. ne is mond... a kocsi úgy néz ki mint amit lehánytak... esik,rászáll a por ,és kész a takony :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 ne is mond... a kocsi úgy néz ki mint amit lehánytak... esik,rászáll a por ,és kész a takony :D Nálam mindennek tetejébe összecsúszkálják rajta a kóbormacskák a taknyot mikor kint vagyunk asszony szüleinél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nálam mindennek tetejébe összecsúszkálják rajta a kóbormacskák a taknyot mikor kint vagyunk asszony szüleinél... tegyél polír korongot a lábukra :D már megvan az elmélet az esőre felhúzza az ablakot .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 ne is mond... a kocsi úgy néz ki mint amit lehánytak... esik,rászáll a por ,és kész a takony :D de akkor is szééép piros!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 de akkor is szééép piros!! :D hát nem is nagy hüJe fekete egyterűűűű :D :D ja és olajkályha :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 hát nem is nagy hüJe fekete egyterűűűű :D :D ja és olajkályha :D nagy hülye fekete,5.2-t eszik a 260 as anyagból....bibibibibi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 nagy hülye fekete,5.2-t eszik a 260 as anyagból....bibibibibi :D én most nem számolgatok ... :D kanás olaj a legjobb :D :P szerk 4.4 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Írta régebben ,hogy a munkahelyi gépe mindig duplázza a hozzászólásokat! Innen tudom,hogy Robi éppen dolgozóban van! :D pfff... én is tudom mikor melózol .. mindig pihent dumád van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 pfff... én is tudom mikor melózol .. mindig pihent dumád van :D :D Akkor már nem sokáig lesz pihent szöveg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Akkor már nem sokáig lesz pihent szöveg. :D postás vonal?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 18... :D na neeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 postás vonal?? Jelentkeztem,beadtam,megígérték,majd szólnak! A másik ami még jobb lenne(közelebb áll hozzám):napelemgyár,de ez még nem indult el. na neeeee Azt nem mondta,hogy Astrán van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 A másik ami még jobb lenne(közelebb áll hozzám):napelemgyár,de ez még nem indult el. lenne ám villany autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 nagy hülye fekete,5.2-t eszik a 260 as anyagból....bibibibibi :D Én miért érzem megint úgy, hogy le vagyok maradva? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Jelentkeztem,beadtam,megígérték,majd szólnak! Most tényleg postásnak állsz? De az éneklés ugye továbbra is csak poén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Én miért érzem megint úgy, hogy le vagyok maradva? :D Biztos, mert le vagy maradva ,azért! :D Így jár az ,aki nem megy Gyulára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Én miért érzem megint úgy, hogy le vagyok maradva? :D a kannás gázolajról nemtok... :D a többit meg elmondja Lipi ha akarja.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 nagy hülye fekete,5.2-t eszik a 260 as anyagból....bibibibibi :D 250... :D én nyertem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 250... :D én nyertem... :D bele se merek gondolni honnan van :D :P összeraktad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 bele se merek gondolni honnan van :lol: :lol: összeraktad? Mé" hát már viccelni sem szabad? :lol: MInt a Markos-Nádas Katonadologban: Főtörzs: - Kopasz! Jól figyeljen, mondok valamit, maga meg mondja meg, mi jut arról az eszébe! Érti Kopasz? Kopasz: - Értem! Főtörzs: - IV. Béla. Kopasz: - V. Béla. Én nyertem, Főnök!!! :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts