jaygab Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Aham köszi az oltást! Nos van ismerős ott ahonnan vettük és szervízis van! Mi meg szoltunk nekik hogy nézzék át teljesen nah de mindegy... benyaltuk 1.nem oltásnak szánta, hanem jó tanácsnak 2. egy átnézéssel sem lehet megállapítani minden esetleges hibát Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Sziasztok! Most jutottam hozzá egy Tech2-höz. Valaki el tudná mondani, hogy hogyan tudok vele hibakódot kiolvasni? Kaptam hozzá egy cd-t is, amiről persze nem lehet feltelepíteni a programot, ezért érdeklődök először itt, hátha tud valaki hasznos infót adni erről az egészről. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2011/06/0..._tenyleg_dogos/ J Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Sziasztok! Most jutottam hozzá egy Tech2-höz. Valaki el tudná mondani, hogy hogyan tudok vele hibakódot kiolvasni? Kaptam hozzá egy cd-t is, amiről persze nem lehet feltelepíteni a programot, ezért érdeklődök először itt, hátha tud valaki hasznos infót adni erről az egészről. Köszönöm! szerintem uhuhu kolléga tud segíteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Srácok van akinek freemail-es a postafiókja? Nem működik az enyém :D pedig kéne!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Srácok van akinek freemail-es a postafiókja? Nem működik az enyém :D pedig kéne!!!!!! Itt sem megy!Bár nekem másfajta van , de a gyerekét próbáltam és tényleg nem műxik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Srácok van akinek freemail-es a postafiókja? Nem működik az enyém :D pedig kéne!!!!!! Hello! Kell még a freemail segítség, vagy már megoldódott? Ha kell, jöhet a PÜ. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Hello! Kell még a freemail segítség, vagy már megoldódott? Ha kell, jöhet a PÜ. :D Szerintem 2 fajta freemailes van: aki még nem, de fog, és aki már váltott. Mondjuk gmailre. Én pár éve, a napjában 40x b@megoló munkatársam pedig kb 10 év után tegnap váltott. Szinte sosem ment neki rendesen a levelezője... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Szerintem 2 fajta freemailes van: aki még nem, de fog, és aki már váltott. Mondjuk gmailre. Én pár éve, a napjában 40x b@megoló munkatársam pedig kb 10 év után tegnap váltott. Szinte sosem ment neki rendesen a levelezője... én nemtom,megnem értek hozzá semmi bajom vele :D WLM-et használom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 én nemtom,megnem értek hozzá semmi bajom vele :D WLM-et használom.. Az meg én nem tom, mi. Igaz, én meg LSD-t használok. Na, jó, emszí elek, te épp ismersz és tudod, h nem :D Amúgy hi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Az meg én nem tom, mi. Igaz, én meg LSD-t használok. Na, jó, emszí elek, te épp ismersz és tudod, h nem :D Amúgy hi. szerintem csak IMAP-os levéllekérési internetszabványt tudót érdemes használni, aki váltani akar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Az meg én nem tom, mi. Igaz, én meg LSD-t használok. Na, jó, emszí elek, te épp ismersz és tudod, h nem :D Amúgy hi. Szija Dani :D wml= vindozlájvmél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Tonlányról váltottam ingyenlevélre 2-3 éve. Műxik az rendesen. Ma délután sem volt/van vele gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frutti Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 1.nem oltásnak szánta, hanem jó tanácsnak 2. egy átnézéssel sem lehet megállapítani minden esetleges hibát jah oksa sry... mondjuk érdekes egy kerregő hangot nem meg hallani miközben átnézik az autót...:S mindegy csak rakják rendbe... Köszi a jó tanácsit...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Hello! Kell még a freemail segítség, vagy már megoldódott? Ha kell, jöhet a PÜ. :D Még mindig szar, de közben a probléma megoldódott mert megszereztem máshonnan de azért aggaszt... Lehet váltok én is Gmail-re csak nagyon sokminden jön a freemail-en .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2011 Még mindig szar, de közben a probléma megoldódott mert megszereztem máshonnan de azért aggaszt... Lehet váltok én is Gmail-re csak nagyon sokminden jön a freemail-en .... át kell irányitani a freemailt a gmailra. nekem 10 éve át van irányitva, és így jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Még mindig szar, de közben a probléma megoldódott mert megszereztem máshonnan de azért aggaszt... Lehet váltok én is Gmail-re csak nagyon sokminden jön a freemail-en .... Hali, a Gmail-fiókot be tudod úgy állítani, hogy "behúzza" a freemailes leveleidet is és oda be sem kell lépned nagyon... Így van nekem is :D szerk: na nátom, közben uhuhu már leírta ugyanazt gyakorlatilag :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Hali, a Gmail-fiókot be tudod úgy állítani, hogy "behúzza" a freemailes leveleidet is és oda be sem kell lépned nagyon... Így van nekem is :D szerk: na nátom, közben uhuhu már leírta ugyanazt gyakorlatilag :D Ha meg a G-mailbe sem akarsz belépni,csak Thunderbird-del vagy Outlook-kal olvasgatni, beállítod, hogy IMAP-ként húzza le a levelező kliensed és a gépeden is meglesznek a levelek illetve a Gmail-on is megmarad amíg kézzel nem törlöd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 szerintem csak IMAP-os levéllekérési internetszabványt tudót érdemes használni, aki váltani akar... A gmail hálistennek tudja az IMAPot, be is van állítva a munkahelyi MAC-emen a Mailben (olyan, mint az Outlook, aki esetleg nem ismeri) és IMAPpal megy, szinkronizál a 2 progi. Eddig pár év alatt egyszer ha nem tudtam gmailezni talán, de lehet, hogy csak az indexes hírekre emlékszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 át kell irányitani a freemailt a gmailra. nekem 10 éve át van irányitva, és így jó :D :D pont ezt akartam írni én is! Nekem is így van már régóta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 A webes felülete tényleg elég gáz a freemail-nek, modjuk egy normális kliensprogramhoz képest mindegyiknek, én a Thunderbird-öt használom freemailhez és így nekem eddig még soha semmi problémám nem volt vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gerosz Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Sziasztok! Astra G-re szeretnék 16"os felnit venni! Találtam egyet ami 16" 205/55 ET37! Elmegy szerintetek? Nem ér bele semmibe? Vagy mi az ami még elmegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Köszönöm mindenkinek a segítséget ezt eddig nem tudtam hogy lehet, így fogok cselekedni:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Megtanítottad neki? Nekem a szalonból kihozott autóm sem tudja első perctől kezdve, pedig értékelném ezt a fícsőrt :D Kapjuk szét a két verdát és nézzük meg az eltéréseket :D Ha benne van a komfort elektronika,akkor neked is működnie kellene távirányítóval! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Sziasztok! Astra G-re szeretnék 16"os felnit venni! Találtam egyet ami 16" 205/55 ET37! Elmegy szerintetek? Nem ér bele semmibe? Vagy mi az ami még elmegy? ha nincs ültetve az autó, akkor igen nekem ET35 van fenn, nekem néha kanyarodásnál ha van hupli (mér ne lenne) az úton, akkor beleér, de nekem van pár centi ültetés Aez1 Aez2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts