harmlevi Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 ez jó :D :) majd jön a sok etanol fan oszt jól lehurrognak B) :D másrészt max feles arányban,és ne egyből 50-50 arányban.. ennyi Áá :D én is etanol fan vagyok, de tudod, tartom magam ahhoz, hogy iszik vagy vezet;):D!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Áá :) én is etanol fan vagyok, de tudod, tartom magam ahhoz, hogy iszik vagy vezet;):D!!! én meg elpirulok .... amikor 6e ért tankolok 400kmre B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 én meg elpirulok .... amikor 6e ért tankolok 400kmre B) :D Ennyire dolgozik a versenybenzin (prémium 100-as vagy mittomén):D, vagy átálltál etanolra :D , vagy valami akciós beszerzési forráshoz jutottál? :) Vagy csak szimplán lemaradtam valamiről? :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Ennyire dolgozik a versenybenzin (prémium 100-as vagy mittomén):), vagy átálltál etanolra :D , vagy valami akciós beszerzési forráshoz jutottál? :D Vagy csak szimplán lemaradtam valamiről? B):D lemaradtál :D Liquefied petroleum gas :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 lemaradtál :D Liquefied petroleum gas B) Legjobb Pót Gumi mostmár vágom:):D!! Valahogy csak ez nem jutott eszembe pedig annak tényleg van értelme, sőt....:):D Jó döntés;)!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Jó döntés :D !! remélem :) idáig tecccik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 jaj de nagyon jó ez a szín :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocok123 Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 ez jó :D :D majd jön a sok etanol fan oszt jól lehurrognak :) B) másrészt max feles arányban,és ne egyből 50-50 arányban.. ennyi Csak kiváncsi voltam érdemes e tankolni etanolt vagy jó a pálesz is:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Csak kíváncsi voltam érdemes e tankolni etanolt vagy jó a pálesz is :-) én nem próbáltam ezért nem is tudok tapasztalatot írni :D ahogy érzed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocok123 Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Nemvagyok rákattanva az alkoholra de néha lehet jólesne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2011 Kár volt eladni annak idején :D sajnos az arany szinüt nem eladtam, hanem nem volt más választásom, elvitték akaratomon kívül... a kéket adtam el, de azt azért, mert jött a civic. az egy olyan vétel volt amit nem lehetett kihagyni, ritkán hullik az ember ölébe egy civic egyharad áron... szóval ennyi a történet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 a kéket adtam el, de azt azért, mert jött a civic. aztán jött a busz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 ez jó B) :D majd jön a sok etanol fan oszt jól lehurrognak :D :D másrészt max feles arányban,és ne egyből 50-50 arányban.. ennyi Ezt kifejtenéd bővebben? Úgy látszik valamelyik matekóráról hiányozhattam! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Ezt kifejtenéd bővebben? Úgy látszik valamelyik matekóráról hiányozhattam! :D :D :) őőőő B) max keverési arány 50% benzin 50% e85 ha egyből kapja ezt az arányt esélyes egy sárga lámpára... legalábbis ez a tapasztalat másoknál :D :D főleg nálad jó :D :D mert jobban vissza hűti turbót :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 őőőő :) max keverési arány 50% benzin 50% e85 ha egyből kapja ezt az arányt esélyes egy sárga lámpára... legalábbis ez a tapasztalat másoknál B) :D főleg nálad jó :D :D mert jobban vissza hűti turbót :D :D Jó ember! Az 50-50 az nem fele-fele arány? :D Egyébként átalakító nélkül max. 40% E85 ajánlott. Ez amolyan testvéries fele-fele: 60 ide, 40 oda. :D Minden kérdést és tudnivalót az E85-tel kapcsolatban ide :D. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Jó ember! AZ 50-50 az nem fele-fele arány? :D Egyébként átalakító max. 40% E85 ajánlott. Minden kérdést és tudnivalót az E85-tel kapcsolatban ide :D. mindegy ... :) elbeszélünk egymás mellet B) másrészt valóban ott a szesz fórum :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 mindegy ... B) elbeszélünk egymás mellet :D másrészt valóban ott a szesz fórum :D Én most jöttem egy szesz fórumról amit félbeszakított egy zivatar!B@ssus a bográcsos meg se főtt ,abba kellett hagyni az egészet ,ilyen még nem volt mióta megvagyok! :) Pedig már kezdtem beállni! :D Bár reggel megyek dolgozni!Még pár napig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Bár reggel megyek dolgozni!Még pár napig! :D na mesélj csak... mi történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 na mesélj csak... mi történt? Szóltak,hogy junius közepéig esetleg végéig lesz munkaviszonyunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Szóltak,hogy junius közepéig esetleg végéig lesz munkaviszonyunk! :D bameg... továbbiakban ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 bameg... továbbiakban ? Előrelátó voltam és pár ismerőst megkérdeztem a munkahelyek felől. Lehet postás leszek,lesz új CD-m! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 lesz új CD-m! mi??? megvetted a hungarotont ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 mi??? megvetted a hungarotont ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 :D Nem vagyok biztos benne, hogy egy ilyen produkció megment az éhenhalástól! :D A mi tárcsán sütésünket is elverte az eső, de szerencsére addigra megettük. Így már csak a sört kellett fedezékbe vinni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2011 nálunk is elmosta az eső a kertipartit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts