Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

A szegény magyar vegye meg dupla áron. Az USA-ban nem csak a gépkocsi, de az üzemanyag is olcsóbb... Érdekes. :D

Van egy amerikai nagynénim (tényleg), ők viszont pár éve ugyanennek a fordítottját játszották, csak Volvo-val.

Akkor ott úgy volt, hogy valahogy lehetett közvetlenül a gyártól autót rendelni.

Úgy jött ki a lépés, hogy 1-2 hónapot Németo-ban volt munkájuk, ezért megrendelték a gyártól, legyártották, majd mikor eljött az idő odarepültek érte Svédországba, a gyár forgalomba helyezte és így jártak vele EU-ban.

MAJD 2 hónap múlva a _gyár költségén_ kihajózták nekik az USA-ba, és ott is forgalomba helyezték...

Mindez kb a USA márkakereskedőjénél 10%-al olcsóbban, úgy, hogy minden költség (repjegy stb) benne volt, és a vizsgákat szállítást stb kifizették neki... és nem volt protekció, vásárolt. Ilyen is van.

Megosztás:

hát persze... :D

mint hogy Német országban egy kg cukor 180ft... nálunk 320... mert mi bírjuk ..

na de ne piszkáljuk ezt a témát :)

Nálunk pedig 175 Ft/kg az önköltségi ára. Éppen két hete láttam, amikor a "nyugdíjas dolgozói cukrot" adták ki. Az üzletek polcain most 299 Ft/kg.

Hmmm... Szóval nálunk nem a termékek drágák, hanem a sáp hatalmas.:D

Megosztás:

Nah hello!

Ma illetve tegnap éjjel megtörtént az, amiről azt hittem nem fog :D

Szépen feltörték a gépet, vagyis valami amatőr barbár előbb a hátsó ajtó kis háromszög üvegét törtbe be, majd ezután a vezető oldali ajtó üvegét is...

Tette mindezt azért, hogy a szélvédőn elhelyezett mobiltelefon dokkolót (ez gyakorlatilag egy szélvédőre erősíthető töltő) elvigye... Gondolom azt hittem a fajankó, hogy fullos navi...

Két házzal arréb eldobta, megtaláltam, megforrasztom a kábelt és jó lesz...

Nos rendőrség kihív, járőr megnéz, utána jött bűnügyi helyszínelő, jegyzőkönyv felvesz, majd nyomozás megindul, kb~ 2 hónap és jön a felfüggesztő határozat ami alapján majd fizet a biztosító.

Hiteles a kocsi, full CASCO.

Szóval Uhuhu, holnap nem tudom elérhető leszel-e de lehető leghamarább szeretném vinni majd gépet hozzátok, és gyáriba mindent cserélni, amit a casco elbír :D

Mindenesetre nagyon rossz érzés volt hazaérni és látni, hogy szét van verve a gép... nem kívánom senkinek... :)

Megosztás:

Nah hello!

Szépen feltörték a gépet, vagyis

.....Mindenesetre nagyon rossz érzés volt hazaérni és látni, hogy szét van verve a gép... nem kívánom senkinek... :)

Hogy száradna le minden végtagja aki ilyet csinál!! :D

Megosztás:

Nah hello!

Szépen feltörték a gépet, vagyis valami amatőr barbár előbb a hátsó ajtó kis háromszög üvegét törtbe be, majd ezután a vezető oldali ajtó üvegét is...

Tette mindezt azért, hogy a szélvédőn elhelyezett mobiltelefon dokkolót (ez gyakorlatilag egy szélvédőre erősíthető töltő) elvigye... Gondolom azt hittem a fajankó, hogy fullos navi...

Nos rendőrség kihív, járőr megnéz, utána jött bűnügyi helyszínelő, jegyzőkönyv felvesz, majd nyomozás megindul, kb~ 2 hónap és jön a felfüggesztő határozat ami alapján majd fizet a biztosító.

Szóval Uhuhu, holnap nem tudom elérhető leszel-e de lehető leghamarább szeretném vinni majd gépet hozzátok, és gyáriba mindent cserélni, amit a casco elbír :D

Mindenesetre nagyon rossz érzés volt hazaérni és látni, hogy szét van verve a gép... nem kívánom senkinek... :)

ma nem dolgozom, de 9-12 ig a lakatos munkafelvevő lesz bent.

csörgess meg....

Megosztás:

Nah hello!

Mindenesetre nagyon rossz érzés volt hazaérni és látni, hogy szét van verve a gép... nem kívánom senkinek... B)

Igen, ez rossz, sajnállak...

Ilyen az enyémmel is volt, amikor mikor még a papámé volt a gép...

Ő egy iratos kistáskát hagyott a hátsó ülésen amiben nem volt pénz (bal hátsó ablak beverve) meg a kesztyűtartót túrta át az illető (jobb első beverve)...

Akkor is Casco-ra mindkét ablak újra gyárira kicserélve és a kistáskát is megtalálta valaki (jó messze onnan) (sajnos pont későn amikor már szinte minden iratból volt új)...

Azóta nem hagy elöl semmit...:)

Viszont arra készülj fel, hogy évek múltán is fogsz még üvegdarabokat találni, ha nem szeded ki az üléseket meg ilyenek...

Megosztás:

Sziasztok!!

Kérdésem lenne , hogy valaki használja az E-85 benzint vegyesen? Astra G Z14XEP teszek vele valami rosszat ha felesbe tankolok?

Miért akarsz tölteni bele?

Mennyit spórolsz?

Hmm... nagyjából 500ft-ot tankolásonként??!

Annyiért tényleg megéri próbálkozni...

Megosztás:

Miért akarsz tölteni bele?

Mennyit spórolsz?

Hmm... nagyjából 500ft-ot tankolásonként??!

Annyiért tényleg megéri próbálkozni...

ez jó :D :D

majd jön a sok etanol fan oszt jól lehurrognak :) B)

másrészt max feles arányban,és ne egyből 50-50 arányban..

ennyi

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.