Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok,múltkor érdeklödtem nálatok a hátsó ajtó lámpakapcsoló berakással kapcsolatban.

Sajnos nem sikerült a vezetékeket kihalásznom ugymond,és ezzel kapcsolatban érdeklödnék,hogy hogy lehet lebontani a müanyag burkolatot mert sehogy nem tudtam,eltörni meg nem akartam.

Hol vannak a felfogatoi a müanyagoknak?

Köszönöm a segitséget.

A tetejét erősebben meghúzod, s szétjön, majd felfele húzod, s lentről is kiakad.

Elküldve
De miért háttal vagy, mitől félsz, hogy híres leszel? :D

A többi képen szembe sasolok, csak egyiken vagyok háttal. Nagyon igyekeztem hogy mindig a fotós előtt legyek! :)

Ja, én meg itt voltam,, 13:12-től kezdődik, engem meg 13:50-nél látni, ahogy légzővel a hátamon várok a beavatkozási lehetőségre rolleyes.gif - de végül is nem kellet "bemennem". biggrin.gif

Ott vagy ott vagy láttalak! :D

Jó látványosak ezek a dolgok, még jó hogy csak gyakorlat!

Elküldve
Én úgy tudom nem volt. Ez az autó szerintem épített autó. Lökhárítója is átlagos stb...

Az opc feliratok sem a csomagtartóm voltak így szerintem.

Persze sok féle dolog létezik....

Én is így sejtettem:-)

3-ajtós és Caravan.

Elküldve

...és a 204LE-s turbómotor az különben is a C20LET ami a Calibrában meg a Vectra A-ban volt, a Z20LET (ami az Astra OPC Turbo motorja) az vagy 192 (2003 májusig) vagy 200 (2003 májustól) lóerős. De a felni az tényleg az OPC-é.

Elküldve
Helló! :D Megy a Borcsa? B)

Nincs vele baj minden ok, fogyasztása nagyon jó, kapott egy alufelnit, meg egy polírt és augusztusban várjuk a műszakit

Márciusban lett meg benne az 50.000 km :)

Sajnos a családi Génk kicsit nyűgös volt mostanság :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.