Hagalex Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Helo! Márciusban lettem végre tulajdonosa egy 1.4-es 16v-s csodának. :lol: Végre nem apu 1.2-sét kell hajtanom. :lol: http://img.tar.hu/pierreone/size2/12639372.jpg Most már nem így néz ki, mert sárga rendszám van rajta, meg szabadjelző. :lol: Ja, 1.4-es motornak milyen a fogyasztása? Nekem 7,9-8,2 körül mozog. Kb ez az átlag? Az teljesen korrekt fogyasztás!! :smt045 ..már ha városiról beszélünk, mert vegyesben a 6,5 ami átlagos! Kinn pedig ha nem hajtod akkor 5 lityi közelében felülről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 majd meglátod élőben is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Igen, leginkább városi használat, sőt taxi-üzemmód. Sok megállás, sok indulás, sok hidegindítás. Csak azért volt fura, mert a másikban olyan 600km körül kezdett el világítani a kis sárga lámpa, ebben meg már 550 körül. Na, megnyugtattál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 szóval akkor jössz? :smt026 Eddát ne felejts el magaddal hozni :wink: vmit kitalálok ! :wink: eddát viszek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 mennem kell Nyuszi ! lehet h ma még találkozunk :wink: Szia ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 mennem kell Nyuszi ! lehet h ma még találkozunk :wink: Szia ! puszi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 ....Helo! Márciusban lettem végre tulajdonosa egy 1.4-es 16v-s csodának. :lol: Végre nem apu 1.2-sét kell hajtanom. :lol:.... Maxhabooooo ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 puszi :wink: már vissza is jöttem hozzátok...egy kicsit :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Szeva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 már vissza is jöttem hozzátok...egy kicsit :roll: hi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Felétek is sz*r idő van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Felétek is sz*r idő van? már nem esik és kcsit még világosodik is...de ma még az ablaknál messzebb nem mentem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Felétek is sz*r idő van? tegnap volt nagyon durva, most csak a szél tombol, meg néha esik. de tegnap fákat scavart ki, tetőket rongált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 tegnap volt nagyon durva, most csak a szél tombol, meg néha esik. de tegnap fákat scavart ki, tetőket rongált. Igazi Nyusziszőr borzoló idő volt ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Igazi Nyusziszőr borzoló idő volt ? :lol: úgy látom kipihented magad :lol: még ha a nyusziszőrt borzolná :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 éphogy fáradok.... nemcsak a nyusziszőrt ? akkor lobogtak a Nyuszifülek is ? :lol: :lol: :lol: - ezért mit fogok kapni :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Hujuj,az lenne ám csak a zord idődjárás. :lol: Semmihez nincs kedvem, és még van egy óra a melóból.ÁÁÁÁÁ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Hujuj,az lenne ám csak a zord idődjárás. :lol: Semmihez nincs kedvem, és még van egy óra a melóból.ÁÁÁÁÁ! nekem 1,5 :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Kitartás, úgyis csak borzolás lenne a vége ha most kimennél. Lehet hogy meló végére lecsendesedik minden. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 éphogy fáradok.... nemcsak a nyusziszőrt ? akkor lobogtak a Nyuszifülek is ? :lol: :lol: :lol: - ezért mit fogok kapni :oops: :oops: :oops: mit is, mit is..... :scratch: mikor is érkezel Soltra? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Kitartás, úgyis csak borzolás lenne a vége ha most kimennél. Lehet hogy meló végére lecsendesedik minden. :lol: na szép, még egy farkas 8) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 borzolás helyett nem lehetne borozás ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 mit is, mit is..... :scratch: mikor is érkezel Soltra? :wink: hááááát izé szóval vagyis tulajdon képpen ha jobban átgondoljuk h miért is csak mert abból a szempontból hogy... ...szombaton... ..de félek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 borzolás helyett nem lehetne borozás ? :roll: bor meg sör? :thumbright: én a bort úgyis jobbna szeretem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 bor meg sör? :thumbright: én a bort úgyis jobbna szeretem milyet szeretsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts