Mc-elek Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Igen, nagyon szép lett! :D Ezt Pesten találtad? Ott pedig szokott lenni vétel! jah az örsön haza felé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2011 jah az örsön haza felé :D no, és mivan? a minden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 no, és mivan? ######a minden? idáig nem volt gubanc :D .... de én még mindig nem vagyok biztos a dologban... de határozottan jobb.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2011 üsd-vágd, majd kiderül :D jóvvan örülök hogy jóóóóóóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 üsd-vágd, majd kiderül :D azt teszem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 hát ez is egy antenna megoldás :) B) :D Szia! Azért az igénytelenségnek is van határa,és ez nálam nagyon súrolja azt a határt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Márkatársak!Ti milyen festéket használtok a féknyereg lefestéséhez? Nem fújni szeretném,hanem ecsettel óvatosan lekenni.Szerintetek a kalapácslakk festék,amivel tudomásom szerint a vegyes tüzelésű kazánokat festik,az megfelelő lenne rá?Ha valakinek van jobb ötlete,szívesen fogadom. Előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Ha kevés az autód teljesítménye ,rakj bele turbót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Márkatársak!Ti milyen festéket használtok a féknyereg lefestéséhez? Nem fújni szeretném,hanem ecsettel óvatosan lekenni.Szerintetek a kalapácslakk festék,amivel tudomásom szerint a vegyes tüzelésű kazánokat festik,az megfelelő lenne rá?Ha valakinek van jobb ötlete,szívesen fogadom. Előre is köszönöm a segítséget! Szia!! A kazánokat hőálló festékkel festik. A kalapácslakk jó lehet,mert nem melegszik annyira a nyereg,mint a kazán. Arra figyelj,hogy rendesen takarítsd meg a felületet a festés előtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Szia!! A kazánokat hőálló festékkel festik. A kalapácslakk jó lehet,mert nem melegszik annyira a nyereg,mint a kazán. Arra figyelj,hogy rendesen takarítsd meg a felületet a festés előtt. :D és arra,hogy ne pirossárgarózsaszinkék legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 és arra,hogy ne pirossárgarózsaszinkék legyen :D IGEN!!! Az nagyon fontos szempont,bár attól függ mennyire látszik át a felnin. Ezt nagyon sz@rul fogalmaztam,de nem baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 és arra,hogy ne pirossárgarózsaszinkék legyen :D Szia Lipi!! Kicsit elmaradtam sajna a fórumról. Mi a helyzet az autóddal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 pont most akartam írni neked hogy namivan? OK, szurkolok hogy jólegyen :D Szivi :D UI: a süti bombasztikus volt! járhatnál sürübben felénk B) De ugye csak a süti miatt? :) Szervízbe nem szeretnék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Ha kevés az autód teljesítménye ,rakj bele turbót! :D Nem is lenne rossz,csak nagyon furán nézne ki,az,hogy nem látok ki előre....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Németországi Mentőorvosi kocsik...kicsit sz@rul néznek ki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Szia!! A kazánokat hőálló festékkel festik. A kalapácslakk jó lehet,mert nem melegszik annyira a nyereg,mint a kazán. Arra figyelj,hogy rendesen takarítsd meg a felületet a festés előtt. :D Szia! Nagyon köszönöm a segítségedet,nekem azt mondták,hogy féknyerget takarítani a brigéciollal lehet a legjobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 és arra,hogy ne pirossárgarózsaszinkék legyen :D Szia Lipi-G! Asszem ezt a jó múltkor már megbeszéltük,és a tanácsaitok alapján (Rajtad kívül egy páran ajánlottak még pár szint), úgy döntöttem,hogy szivárvány színű lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Németországi Mentőorvosi kocsik...kicsit sz@rul néznek ki... :D Azt meg mondom,hogy szép "bringák". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 durva... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 durva... :D :D Na erre mondják, hogy tokától bokáig... :) (Tyű Báttya, ez nagyon gusztustalan!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2011 De ugye csak a süti miatt? :D Szervízbe nem szeretnék! :) persze csak a süti miatt :D azóta is OK? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 durva... :) :D Azt a büdös ku.va hétsz...ségit, :D ez mocskos gusztustalan.Ez a pali tuti,hogy aznap nem evett semmit,mert szerintem még a beleit is kihányta volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 De egyre gondoltunk sajtós úr! :) :D Nem is jelentkeztem a tegnapi hírekkel! Katasztrófavédelmi gyakorlat volt Solton. Rengeteg tűzoltó, 7 tűzoltó autó, meg rendőrök stb... Majdnem Zozor-ék is jöttek, csak nem lett nekik engedélyezve a megyehatár átlépés! :D Közelről vettem hogy vágnak szét egy autót és kimentettek két "sérültet".... A B oszlop és a hátsó ajtó szétfeszítése az annyi mint egy szelet kenyér levágása késsel. Jó erőben van a gép. Szóval látványos volt. De az biztos, hogy ha a tűzoltóknak az az utasítás hogy ki kell szedni az embert, akkor nem érdekli őket, hogy marad-e az autóból valami. Persze jogos, csak mégis.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 :D Nem is jelentkeztem a tegnapi hírekkel! Katasztrófavédelmi gyakorlat volt Solton. Rengeteg tűzoltó, 7 tűzoltó autó, meg rendőrök stb... Meg bemutatták az új Zafira Tourert!Nem ,ne szaladjatok a szalonokba,még nem árulják! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Azt a büdös ku.va hétsz...ségit, :D ez mocskos gusztustalan.Ez a pali tuti,hogy aznap nem evett semmit,mert szerintem még a beleit is kihányta volna. Jackass 3D egyik nevezetes jelenete... és aki még nem látta a filmet, annak elmondom hogy nem is ez a legdurvább... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts