Atommanó Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 bunker áll még ?? :D sose volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 sose volt... :D ez segített volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 MÜSZPROB topicból áthúzva: Ezzel csak egy a bosszantó ilyenkor egy "hiéna" autóvillamossági képes 6-8-10 ezer forinttal megrövidíteni a lófüle pénzből élő polgárt. Természetesen a hiba után érdeklődve véletlenül sem a kiment biztosítékot hozza hibaként, hanem a legleleményesebb ötletekkel előállva mindent amire több órát rá lehet fogni. Hát igen, van ilyen is, meg olyan is aki hajlandó volt vasárnap fogadni és ezt mondani várjak még, hátha csak valami apróság. Nem is nagyon akart pénzt elfogadni, de én adtam neki két rugót a kedvességéért. Volt egy kis diagnosztika, pár perc munka meg egy jó beszélgetés. Nyilván én is meg tudtam volna csinálni, csak hát ugye egész más irányba mentünk... Máskor is tuti ide viszem a kocsit, ha lesz "rendes" elektromos probléma. Ezzel a mentalitással is lehet keresni, csak másként :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Te nem ismered azt a régi mesét,hogy :"A kis vakond autója" :D Ezt a Kis vakond mesét még anno néztem,de nagyon-nagyon ritkán. Na,de mindegy,az autóm nem adom oda,még egy vakondnak sem :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 MÜSZPROB topicból áthúzva: Hát igen, van ilyen is, meg olyan is aki hajlandó volt vasárnap fogadni és ezt mondani várjak még, hátha csak valami apróság. Nem is nagyon akart pénzt elfogadni, de én adtam neki két rugót a kedvességéért. Volt egy kis diagnosztika, pár perc munka meg egy jó beszélgetés. Nyilván én is meg tudtam volna csinálni, csak hát ugye egész más irányba mentünk... Máskor is tuti ide viszem a kocsit, ha lesz "rendes" elektromos probléma. Ezzel a mentalitással is lehet keresni, csak másként :D Ki volt az a szerelő? Jó tudni az ilyeneket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 MÜSZPROB topicból áthúzva: Hát igen, van ilyen is, meg olyan is aki hajlandó volt vasárnap fogadni és ezt mondani várjak még, hátha csak valami apróság. Nem is nagyon akart pénzt elfogadni, de én adtam neki két rugót a kedvességéért. Volt egy kis diagnosztika, pár perc munka meg egy jó beszélgetés. Nyilván én is meg tudtam volna csinálni, csak hát ugye egész más irányba mentünk... Máskor is tuti ide viszem a kocsit, ha lesz "rendes" elektromos probléma. Ezzel a mentalitással is lehet keresni, csak másként :D Az a lényeg,hogy sikerült gyorsan megoldani a problémát,és "úgymond" semmibe sem került. Ui:kár,hogy ilyen szerelőből kevés van (TISZTELET A KIVÉTELNEK),remélem nem bántottam meg senkit,nem állt szándékomban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Ezt jól lezúzta: http://tv2.hu/tenyek/video/tenyek-teljes-a...-05-15-vasarnap 08.17-nél kezdődik, majd 16:32 nél trafi hírek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Ezt jól lezúzta: http://tv2.hu/tenyek/video/tenyek-teljes-a...-05-15-vasarnap 08.17-nél kezdődik, majd 16:32 nél trafi hírek. Akkor ennek a fényeit láttam tegnap :D Itt lakom majdnem szemben... de neménvótam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Akkor ennek a fényeit láttam tegnap :D Itt lakom majdnem szemben... de neménvótam :D Jól van neked elhiszem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Ki volt az a szerelő? Jó tudni az ilyeneket. Deák Ferenc Salgótarjánban A TESCO mögötti zsákutca végén van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Adorjant boldog szülinapot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Astra G http://totalcar.hu/tesztek/2011/05/16/te_vagy_gipsz_jakab/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Astra G http://totalcar.hu/tesztek/2011/05/16/te_vagy_gipsz_jakab/ Pont most akartam linkelni! :D (Te vagy a sajtósunk!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Töredelmesen bevallom,hogy én is centírozásnak mondom.Eddig soha nem gondolkodtam el,hogy honnan is ered a szó,de most hogy mondod tényleg a centrumból eredhet és így a centrírozás a helyes kifejezés.De lehet hogy ezt így nehezebb kimondani a magyar nyelvben és ezért terjedt el inkább az egyszerűbb változata. Hasonló ehhez a gumikéder,gumigléder,gumikléder stb...változatai. :D És akkor szerepeljen itt a köznyelv netovábbja: a gardány! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Pont most akartam linkelni! :D (Te vagy a sajtósunk!) Sajnos tényleg én vagyok a sajtós... Kicsiny városunkban egy hét alatt kettő hulla.... Van mit vágni a műsorba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Astra G http://totalcar.hu/tesztek/2011/05/16/te_vagy_gipsz_jakab/ A cikkíróval mindössze két helyen vitáznék. 1., "... és a lengéscsillapítók meg a rugók is puhák, szóval billeg az Astra rendesen, ..." Fáradt rugókon, lengéscsillapítókon minden autó billeg. Ha ezek jók, attól ugyan nem lesz gokart szerű a kanyarstabilitása az Astra G-nek, de nem is billegős még a Caravan sem. 2., "A tesztautónak egyetlen hibája volt csupán: valami kopogást hallottunk az első futómű felől. Hogy ez miért van, hang alapján nehéz lenne pontosan megmondani, ..." Szinte biztos a kutyacsont v. toronycsapágy csereérettsége. De milyen szakíró az, aki ilyesmit nem tud beazonosítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A cikkíróval mindössze két helyen vitáznék. 1., "... és a lengéscsillapítók meg a rugók is puhák, szóval billeg az Astra rendesen, ..." Fáradt rugókon, lengéscsillapítókon minden autó billeg. Ha ezek jók, attól ugyan nem lesz gokart szerű a kanyarstabilitása az Astra G-nek, de nem is billegős még a Caravan sem. 2., "A tesztautónak egyetlen hibája volt csupán: valami kopogást hallottunk az első futómű felől. Hogy ez miért van, hang alapján nehéz lenne pontosan megmondani, ..." Szinte biztos a kutyacsont v. toronycsapágy csereérettsége. De milyen szakíró az, aki ilyesmit nem tud beazonosítani? Pont e két dolgon akadtam fenn én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A cikkíróval mindössze két helyen vitáznék. 1., "... és a lengéscsillapítók meg a rugók is puhák, szóval billeg az Astra rendesen, ..." Fáradt rugókon, lengéscsillapítókon minden autó billeg. Ha ezek jók, attól ugyan nem lesz gokart szerű a kanyarstabilitása az Astra G-nek, de nem is billegős még a Caravan sem. 2., "A tesztautónak egyetlen hibája volt csupán: valami kopogást hallottunk az első futómű felől. Hogy ez miért van, hang alapján nehéz lenne pontosan megmondani, ..." Szinte biztos a kutyacsont v. toronycsapágy csereérettsége. De milyen szakíró az, aki ilyesmit nem tud beazonosítani? Ezek szerint BÁRKIBŐL lehet autós újságíró. Akinek kedve támad az jelentkezzen a cégnél :D !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Sajnos tényleg én vagyok a sajtós... Kicsiny városunkban egy hét alatt kettő hulla.... Van mit vágni a műsorba.... Ezért senki sem fog irigykedni Rád :D Ez nem az a vidám tudósítás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Nem tudom valakit érdekel-e, de elújságolom! Tegnap végeztünk féktesztet, száraz időben kb 12 fok volt. 100km/h-ról 0-ra, 42-45m volt a fékút. 4 éves Vredestein 185/65R15 gumikkal, folyamatosan tövig nyomott fékpedállal. Természetesen nem laboratóriumi körülmények között volt a teszt, így az ismétlésekkel próbáltuk a pontosságot elérni. A tesztben részt vett egy ABS nélküli VW Polo is, az 10 m-el tovább ment. (53m) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Astra G http://totalcar.hu/tesztek/2011/05/16/te_vagy_gipsz_jakab/ Elég furcsa cikket írt ez a csávó. Nem is jó, nem is rossz. Nem is csúnya, nem is szép. Nem is erős, nem is gyenge. Mondhatnám azt, hogy mondott is valamit, meg nem is. De legalább a váltót megdicsérte: A motorhoz tartozó ötsebességes váltó se nem jó, se nem rossz, de legalább nem akad. Pedig valljuk be, vannak vele gondok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 ... De legalább a váltót megdicsérte: A motorhoz tartozó ötsebességes váltó se nem jó, se nem rossz, de legalább nem akad. Pedig valljuk be, vannak vele gondok... Halljuk, halljuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Halljuk, halljuk! fogyaszt benzint vagy gázt vagy diesel-t :D :D másrészt melyikkel nincs baj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Halljuk, halljuk! Hát nem a legtökéletesebb ez a váltó. Lehet ez csak az én véleményem? A világért sem szeretném leszólni, de sokunknak előfordult már, hogy nehezen veszi be vagy engedi el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Hát nem a legtökéletesebb ez a váltó. Lehet ez csak az én véleményem? A világért sem szeretném leszólni, de sokunknak előfordult már, hogy nehezen veszi be vagy engedi el... Szerintem sem jó a váltó, a 0 km-es Astrán is akad a hátramenet, neked minden akad minden irányba. Lehet nem mindegyik ilyen, de sok igen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts