Alex75 Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Astra G vs Audi Q7 Sok esélyt nem adtam volna az Astrának a 2tonnás Q7-tel szemben, de az utastér egyben maradt, a probléma inkább a biztonsági öv hiánya volt. Ma reggel hallottam a hírekben... Egy autós fizetés nélkül hajtott el egy benzinkúttól, majd eléggé sietősre vette a tempót, aminek az eredménye egy frontális ütközés lett... Nem ők voltak? Miért érzem úgy, hogy a Q7-es volt a hunyó? :D Hogy milyen nációhoz tartoztak, elgondolni sem akarom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Sziasztok! A hátsó ajtókra ha ritkán vannak használva a gumi szigetelés rátapad. Van valakinek valami bevált módszere az ilyenekre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Boldog szülinapot Qpack! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Sziasztok! A hátsó ajtókra ha ritkán vannak használva a gumi szigetelés rátapad. Van valakinek valami bevált módszere az ilyenekre? Időnként én szilikonnal fújom be,de van aki a glicerint jobban komálja. :D Ja,meg persze tisztán tartani,ne legyen poros...ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Ma reggel hallottam a hírekben... Egy autós fizetés nélkül hajtott el egy benzinkúttól, majd eléggé sietősre vette a tempót, aminek az eredménye egy frontális ütközés lett... Nem ők voltak? Miért érzem úgy, hogy a Q7-es volt a hunyó? :D Hogy milyen nációhoz tartoztak, elgondolni sem akarom. nem ők 5-ös BMW-vel nyomultak, 3-an voltak abból az egyik meghalt. feltételezik, hogy a bömbi lopott volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 jó ez is az astrára :D Köszi! :) Mármint Vectrához is, ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 nem ők 5-ös BMW-vel nyomultak, 3-an voltak abból az egyik meghalt. feltételezik, hogy a bömbi lopott volt. Itt van részletesen az eset ,meg képek is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2011 Köszi! :D Mármint Vectrához is, ugye? :D ja, igen, de csak akkor ha pont ugyanigy néz ki a távirányitód... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Köszi! :D Mármint Vectrához is, ugye? :D Jó csöndben történt a Vectra beszerzése. Vagy lemaradtam valamiről? Vagy a Vectra fórumon lett kidobolva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Jó csöndben történt a Vectra beszerzése. Vagy lemaradtam valamiről? Vagy a Vectra fórumon lett kidobolva? :D Ahoj! Jaja, a B Vectra oldalra benyomultam az új vassal, itt elég hülyén nézett volna ki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 ja, igen, de csak akkor ha pont ugyanigy néz ki a távirányitód... Igen, ugyanilyen. Akkor szerzek is 2-t. Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Ahoj! Jaja, a B Vectra oldalra benyomultam az új vassal, itt elég hülyén nézett volna ki... :) Hát igen, már el is kezdődött a nekem bizony Vectrám van! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 most szóltak, hogy holnapra itt a fényszórómosóm! :D már vártam. kíváncsi vagyok rá nagyon. még azon agyalok, hogy színre fujassam-e vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Ahoj! Jaja, a B Vectra oldalra benyomultam az új vassal, itt elég hülyén nézett volna ki... :D hát akkor engedd meg hogy gratuláljak az új paripához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 most szóltak, hogy holnapra itt a fényszórómosóm! :D már vártam. kíváncsi vagyok rá nagyon. még azon agyalok, hogy színre fujassam-e vagy sem. Sztem mindenképp. Ez csak a fúvóka a lökhárítóba, vagy a komplett szett (tartály, csövek, szivattyú, relé, miegymás)? És gyári? Ha igen akkor a fúvóka nem tudod mennyit kóstál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Ahoj! Jaja, a B Vectra oldalra benyomultam az új vassal, itt elég hülyén nézett volna ki... :D Balesetmentes közlekedést hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 ... És gyári? Ha igen akkor a fúvóka nem tudod mennyit kóstál? Újan 6036 Ft / db az opelcentrum-nál. Egyenlőre nekem is az hiányzik a készletből. A tartály, pumpa, relé úton van az automata lámpa szintszabályzóval, világításkapcsolóval együtt :D lassacskán összeáll a xenon rendszer... Akitől vettem a cuccokat, annak az eleje sérült és a fúvókákat így sajnos nem tudta adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 van valakinek Tatabányán klímás ismerőse?? fontos hogy legyen zöldkártyája. nem autóklímához kell.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Boldog szülinapot Qpack! csatlakozok :D extra felszerelésben gazdag szülinapot :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Boldog szülinapot Qpack! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Szia Az 1.7ctdi honda civicben u.a. motor van mint az astra g 1.7cdti-ben ,ráadásul még a motorvezélö is stimmel edc15 c7. A honda 101 lovas azt a flasht nem lehet valagogy átrakni az 1.7 cdti-be? Válaszodat elöre is köszönöm Bontsuk a dolgot két részre. 1., A két motor közti azonosság kimerül a közös alapban. Mindkettő alapjául az Isuzu motor szolgált. A Honda és a GM Opel fejlesztése két egymástól független, eltérő út. 2., Bosh EDC C7 típusú/verziószámú vezérlés pl. a Citroen Jumper 2.0/2.8 HDI, a Peugeot Boxer 2.2/2.8 JTD és a FIAT Ducatoban van. Betennéd az autódba? Esetleg egy Hondába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Új Cali... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Hát igen, már el is kezdődött a nekem bizony Vectrám van! B) :D :D Azért nem fújjogok a többi gépre :D hát akkor engedd meg hogy gratuláljak az új paripához. Balesetmentes közlekedést hozzá! Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Jó csöndben történt a Vectra beszerzése. Vagy lemaradtam valamiről? Vagy a Vectra fórumon lett kidobolva? :D Jaa, így kezdődött... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Jaa, így kezdődött... :D Húúú, ez nagyon szép! Gratulálok! :D Élvezd sokáig balesetmentesen, és csak azért kelljen cserélni mert Insigniát szeretnél! Majd szólj, ha mehetünk egy próbakörre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts