szopcsi13 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 megfogadva julien tanácsát: virtual box +xp és huss már megy is B) :D köszi Úgy irigyellek titeket! Fogalmam sincs, miről van szó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Úgy irigyellek titeket! Fogalmam sincs, miről van szó! Tudod,arra jó a számítógép,hogy könnyű legyen vele megoldani azokat a hibákat,ami nélküle nem is léteznének... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Jó reggelt, Urak! Nem ide tartozik, de kellene egy kis segítség. Egyik csajszinak c corsa van. Ez a nagy rádió van benne gyárilag. Tennénk bele neki egy normálisat, csak kellene egy ilyen átalakító keret. Létezik e ilyen, mi a hivatalos neve, mennyibe fájna? Tudom, a gugli a barátunk, de én hadilábon állok vele! B) Ha nem nagyon új a gépe a lánynak és bele tenne esetleg egy picit repedt szélű keretet,akkor nekem van számára 1 db. ,amit jelképes áron felajánlanék neki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Ma délután Gyulán voltunk és rövid időre meglátogattuk Lipiéket! Jól megszakértettük a kocsikat meg az íjját (láttam az új kocsiját B) is), vagy 2 órát dumáltunk és utána mentünk dolgunkra. A sörözés elmaradt a brutális és elrettentő rendőri ellenőrzések miatt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 megfogadva julien tanácsát: virtual box +xp és huss már megy is :D :) köszi nincsmit B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Sziasztok! Nagyon sok Astra jobb hátulján van egy delfin matrica. Az mit jelent? Mikor miért hol rakták rájuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Szép jó reggelt mindenkinek! Egy jó barátom most hívott, hogy beletolattak és a bal első lámpatest dobandó emiatt. Az autó 95-ös 12.-havi 1.4-es F-es Astra a lámpatest CARELO tipusú. Tudnátok segíteni hol nézen szét bontott alkatrész ügyben? Esetleg ti nem tudtok valakinek egy ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Anti féle úszó kapu :D ... Alakul... jövő héten befejezzük... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Ma délután Gyulán voltunk és rövid időre meglátogattuk Lipiéket! Jól megszakértettük a kocsikat meg az íjját (láttam az új kocsiját B) is), vagy 2 órát dumáltunk és utána mentünk dolgunkra. A sörözés elmaradt a brutális és elrettentő rendőri ellenőrzések miatt! :D Milyen új kocsija van? Arra a keretre meg még lehet visszatérünk. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Sziasztok! Nagyon sok Astra jobb hátulján van egy delfin matrica. Az mit jelent? Mikor miért hol rakták rájuk? az nem az opel dunának a jele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 az nem az opel dunának a jele? Megelőztél míg a másikba írtam! :D Szerintem is Opel Duna. Vagy esetleg az jelzi,hogy Delphi klíma van a kocsiban és elromolhat a külső-belső levegő állító lapát! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Budai Tamás boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 az nem az opel dunának a jele? Megelőztél míg a másikba írtam! :) Szerintem is Opel Duna. Vagy esetleg az jelzi,hogy Delphi klíma van a kocsiban és elromolhat a külső-belső levegő állító lapát! B) Köszi! Akkor már ezt is tudom. Sógor kiszemelt autójának a hátulján van. És nem tudtam neki infóval szolgálni. Már tudok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Köszi! Akkor már ezt is tudom. Sógor kiszemelt autójának a hátulján van. És nem tudtam neki infóval szolgálni. Már tudok! B) Akkor már le is tudjátok informálni :D Perzse ha csak azt nem mondják mint nekem a maxabo-nál, hogy csak akkor ha te leszel a tulajdodnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 nincsmit B) Ja, egyébként új gépet vettél, azt a toshiba-t vetted meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Én, mint volt F astra tulaj meg kell osszam veletek is ezt: http://www.origo.hu/auto/nordschleifeblog/...menetproba.html ui:szerintem köztetek is vannak még páran, akik ilyennel kezdtek, vagy legalábbis birtokolták valamikor B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Én, mint volt F astra tulaj meg kell osszam veletek is ezt: http://www.origo.hu/auto/nordschleifeblog/...menetproba.html ui:szerintem köztetek is vannak még páran, akik ilyennel kezdtek, vagy legalábbis birtokolták valamikor B) Cégesünk volt f caravan, bejártuk vele európát széltébe, hosszába. Egy ilyennel szaporább lett volna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Akkor már le is tudjátok informálni B) Perzse ha csak azt nem mondják mint nekem a maxabo-nál, hogy csak akkor ha te leszel a tulajdodnos Pont ezt a témát öleli fel egy mai cikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Budai Tamás boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Budai Tamás boldog szülinapot! B) Sok boldogat!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 B) Sok boldogat!! Sokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Boldog Születésnapot Budai Tamás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 JA,majdnem elfelejtettem! A hétvégén beszereltem az Njoy lámpákat. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu majd még csinálok pár képet. Ui: köszönet Tgabika76 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tg-hooker Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 szép napot márkatársak! érdeklődnék tőletek,hogy a g astra-hoz hol tudok szerezni króm belső kilincset és lehet-e egyáltalán csak azt cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Mára is jutott szülinapos! B) Boldog szülinapot Városijózsi Urbanjozsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts