Stofl Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Exploreren sem megy ! B) Routered van? Vagy switch? Ha igen, akkor kösd a gépet közvetlenül a modemre. Más nem jut eszembe. Ha nincsenek, akkor vidd át a gépet szomszédba, és próbáld meg másnak a modemjével. Telepítettél új böngészőt? Vírus írtódat és a tűzfaladat kapcsold ki!
Lipi-G Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Te főzöd a pizzát? :) Hát akkor Te tényleg tudsz valamit B) Még néha a teát is elb@szom... :D
andris83 Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Még néha a teát is elb@szom... :D Ja, azt néha én is elsózom, ha nem figyelek eléggé B)
szopcsi13 Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Még néha a teát is elb@szom... B) Egyszer csináltam egy hagymástojást. Megettem, de nem volt jó... :D Neked mi van már a verdával?
Lipi-G Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Egyszer csináltam egy hagymástojást. Megettem, de nem volt jó... B) Neked mi van már a verdával? semmi még,pihen, még nem tom mi lesz vele.. lehet megy,lehet marad
NorbyAstraG Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Exploreren sem megy ! B) Még egy ötlet,ha esetleg nem oldódott meg a mozilla 4-el sem.Ha használsz utorrent letöltőt,akkor kapcsold ki.Nekem is szokott szarakodni
Stofl Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 Na erről mi a véleményetek? http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/201...alufelni_miatt/
Amusing Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 Na erről mi a véleményetek? http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/201...alufelni_miatt/ szerintem kam akkor minden 2. autó megbukna enyém is odajár, még azért se szóltak, hogy a gumi kívül már simára kopott, mert nem volt futómállításon
Stofl Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 szerintem kam akkor minden 2. autó megbukna enyém is odajár, még azért se szóltak, hogy a gumi kívül már simára kopott, mert nem volt futómállításon Remélem, mert nekem az új felnihez semmit nem adtak a boltban. Mondjuk nem is kérdeztem/kértem. A fóliásnál egyből a kezembe nyomták a műbizonylatot, hogy rakjam a forgalmiba. A vonóhoroghoz is van műbizonylatom. Más módosításom nincs. Esetleg az üléshuzat...... B)
uhuhu Elküldve Április22, 2011 Szerző Elküldve Április22, 2011 szerintem kam akkor minden 2. autó megbukna enyém is odajár, még azért se szóltak, hogy a gumi kívül már simára kopott, mert nem volt futómállításon nem kamu. csak gyári felni, vagy csak autóra szóló műbizonylattal lehet vizsgáztatni az autót. mi sem vizsgáztatjuk le a könnyüfémfelnis autókat, csak ha van papirja a felniről. ilyenkor: téli gumi + lemezfelni.
_Robi_ Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 Egy érdekes video a youtube ról vajon milyen motorral szerelt és hány fokozatú váltóval felvértezett astra lehet.
Stofl Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 nem kamu. csak gyári felni, vagy csak autóra szóló műbizonylattal lehet vizsgáztatni az autót. mi sem vizsgáztatjuk le a könnyüfémfelnis autókat, csak ha van papirja a felniről. ilyenkor: téli gumi + lemezfelni. És ha boltban vettem újan a felniket, akkor a boltnál reklamáljak papírért? Mi a módja ennek?
szkszaby Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 Egy érdekes video a youtube ról vajon milyen motorral szerelt és hány fokozatú váltóval felvértezett astra lehet. Z20LET és én 6 fokozatot számoltam! Létezik 6os váltó erre??
jaygab Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 nem kamu. csak gyári felni, vagy csak autóra szóló műbizonylattal lehet vizsgáztatni az autót. mi sem vizsgáztatjuk le a könnyüfémfelnis autókat, csak ha van papirja a felniről. ilyenkor: téli gumi + lemezfelni. Ákos! Múltkor telefonon beszéltünk, majd megyek hozzád május közepén műszakira. Nekem már mondtad ezt a felnis dolgot, úgyhogy télivel gurulok, vagy viszem őket. DE!!! Mondtad, hogy 4-5 fotó készül a kocsiról, azért kell a gyári. Na most nekem még van egy hegesztett kipuffogó végem, ami láthatóan nem gyári, azzal is bajok lesznek?
tgabika76 Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 nem kamu. csak gyári felni, vagy csak autóra szóló műbizonylattal lehet vizsgáztatni az autót. mi sem vizsgáztatjuk le a könnyüfémfelnis autókat, csak ha van papirja a felniről. ilyenkor: téli gumi + lemezfelni. Ákos! TÜV papír jó? Mert égen-földön nem találtam magyar nyelvű papirost a felnimhez, gyanítom hogy ha Magyarországon nem forgalmazták, akkor nincs is.
Zachi Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 És ha boltban vettem újan a felniket, akkor a boltnál reklamáljak papírért? Mi a módja ennek? Mint ahogy fentebb is írtad a vonóhoroggal és a fóliával kapcsolatban, nos az a normális eljárás. Battyogj vissza a számlával a kezedben és kérd a műbizonylatot. Esetleg nincs valami hiteles azonosítójel a felnibe öntve? Mondjuk egy "E" jel számokkal?
Zachi Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 Ákos! TÜV papír jó? Mert égen-földön nem találtam magyar nyelvű papirost a felnimhez, gyanítom hogy ha Magyarországon nem forgalmazták, akkor nincs is. Úgy tudom, hogy a magyar aktatologatói rátartiság okán sajnos nem. B)
Stofl Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 Mint ahogy fentebb is írtad a vonóhoroggal és a fóliával kapcsolatban, nos az a normális eljárás. Battyogj vissza a számlával a kezedben és kérd a műbizonylatot. Esetleg nincs valami hiteles azonosítójel a felnibe öntve? Mondjuk egy "E" jel számokkal? Írtam a boltnak levelet, kíváncsi vagyok mit válaszolnak. Abból majd kiderülhet sokminden. Alá mászok és megnézem, van-e E betűje...
Zachi Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 Már rég hallottunk Kumabushi cartársról, most meg azt kell látnom, hogy töröltette magát a fórumról!? B) Ákos! Te csak ügyintéztél vagy van valami publikus infód a dolog hátteréről?
Atommanó Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 Z20LET és én 6 fokozatot számoltam! Létezik 6os váltó erre?? Persze, hogy létezik... sőt, a turbósok 6-os váltóval jönnek ki... Let, Leh stb... De ettől függetlenül ez a videó nem faja...valószínűleg nem jó adatot kap a km óra...
PGA Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 Időnként előkerül itt a fórumon a gyorshajtás-téma. Egy kis "segítő" táblázat, ha beütne a baj:
GH Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 Időnként előkerül itt a fórumon a gyorshajtás-téma. Egy kis "segítő" táblázat, ha beütne a baj: Sorry ha hülye kérdés: helyszíni bírságot ugyanúgy megkaphatod postán is utólag, a nevével ellentétben? Pl pályán nemigen szoktak a felüljáró tetején ülve félreállítani... akkor ott eleve a közig.határra (153) van kalibrálva a mérő?
szopcsi13 Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 Sorry ha hülye kérdés: helyszíni bírságot ugyanúgy megkaphatod postán is utólag, a nevével ellentétben? Pl pályán nemigen szoktak a felüljáró tetején ülve félreállítani... akkor ott eleve a közig.határra (153) van kalibrálva a mérő? Számomra nem hülye a kérdés, engem is nagyon érdekelne. Majdnem 2000 km-t mentem a héten pályán, legalább 10 méréssel találkoztam. És hát szeretem kihasználni a lehetőségeket. Remélem nem szól a főnök, hogy csekket kaptunk...
GH Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 Számomra nem hülye a kérdés, engem is nagyon érdekelne. Majdnem 2000 km-t mentem a héten pályán, legalább 10 méréssel találkoztam. És hát szeretem kihasználni a lehetőségeket. Remélem nem szól a főnök, hogy csekket kaptunk... Mondjuk én akkor sem mennék ennyivel gyorsabban, ha tudnám hogy lehet büntetlenül 150-el is tolni, de most pont nekem is volt egy határeset gyanús amiben nem voltam biztos... pedig nem siettem, vigyáztam, de pont előztem és inkább felülről karcoltam a 130-at (140 alatt volt)
szopcsi13 Elküldve Április22, 2011 Elküldve Április22, 2011 Mondjuk én akkor sem mennék ennyivel gyorsabban, ha tudnám hogy lehet büntetlenül 150-el is tolni, de most pont nekem is volt egy határeset gyanús amiben nem voltam biztos... pedig nem siettem, vigyáztam, de pont előztem és inkább felülről karcoltam a 130-at (140 alatt volt) Általában 140 körül tartom a mutatót. Leszámolva a műszer csalását, meg a trafiét, elvileg beleférek. Elvileg...
Recommended Posts