Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Exploreren sem megy ! B)

Routered van? Vagy switch? Ha igen, akkor kösd a gépet közvetlenül a modemre. Más nem jut eszembe. Ha nincsenek, akkor vidd át a gépet szomszédba, és próbáld meg másnak a modemjével.

Telepítettél új böngészőt?

Vírus írtódat és a tűzfaladat kapcsold ki!

Elküldve
Egyszer csináltam egy hagymástojást. Megettem, de nem volt jó... B)

Neked mi van már a verdával?

semmi még,pihen, még nem tom mi lesz vele..

lehet megy,lehet marad

Elküldve
szerintem kam

akkor minden 2. autó megbukna

enyém is odajár, még azért se szóltak, hogy a gumi kívül már simára kopott, mert nem volt futómállításon

Remélem, mert nekem az új felnihez semmit nem adtak a boltban. Mondjuk nem is kérdeztem/kértem.

A fóliásnál egyből a kezembe nyomták a műbizonylatot, hogy rakjam a forgalmiba.

A vonóhoroghoz is van műbizonylatom.

Más módosításom nincs. Esetleg az üléshuzat...... B)

Elküldve
szerintem kam

akkor minden 2. autó megbukna

enyém is odajár, még azért se szóltak, hogy a gumi kívül már simára kopott, mert nem volt futómállításon

nem kamu.

csak gyári felni, vagy csak autóra szóló műbizonylattal lehet vizsgáztatni az autót.

mi sem vizsgáztatjuk le a könnyüfémfelnis autókat, csak ha van papirja a felniről.

ilyenkor: téli gumi + lemezfelni.

Elküldve
nem kamu.

csak gyári felni, vagy csak autóra szóló műbizonylattal lehet vizsgáztatni az autót.

mi sem vizsgáztatjuk le a könnyüfémfelnis autókat, csak ha van papirja a felniről.

És ha boltban vettem újan a felniket, akkor a boltnál reklamáljak papírért? Mi a módja ennek?

Elküldve
Egy érdekes video a youtube ról
vajon milyen motorral szerelt és hány fokozatú váltóval felvértezett astra lehet.

Z20LET és én 6 fokozatot számoltam! Létezik 6os váltó erre??

Elküldve
nem kamu.

Ákos!

Múltkor telefonon beszéltünk, majd megyek hozzád május közepén műszakira.

Nekem már mondtad ezt a felnis dolgot, úgyhogy télivel gurulok, vagy viszem őket.

DE!!!

Mondtad, hogy 4-5 fotó készül a kocsiról, azért kell a gyári.

Na most nekem még van egy hegesztett kipuffogó végem, ami láthatóan nem gyári, azzal is bajok lesznek?

Elküldve
nem kamu.

Ákos!

TÜV papír jó?

Mert égen-földön nem találtam magyar nyelvű papirost a felnimhez, gyanítom hogy ha Magyarországon nem forgalmazták, akkor nincs is.

Elküldve
És ha boltban vettem újan a felniket, akkor a boltnál reklamáljak papírért? Mi a módja ennek?

Mint ahogy fentebb is írtad a vonóhoroggal és a fóliával kapcsolatban, nos az a normális eljárás. Battyogj vissza a számlával a kezedben és kérd a műbizonylatot. Esetleg nincs valami hiteles azonosítójel a felnibe öntve? Mondjuk egy "E" jel számokkal?

Elküldve
Ákos!

TÜV papír jó?

Mert égen-földön nem találtam magyar nyelvű papirost a felnimhez, gyanítom hogy ha Magyarországon nem forgalmazták, akkor nincs is.

Úgy tudom, hogy a magyar aktatologatói rátartiság okán sajnos nem. B)

Elküldve
Mint ahogy fentebb is írtad a vonóhoroggal és a fóliával kapcsolatban, nos az a normális eljárás. Battyogj vissza a számlával a kezedben és kérd a műbizonylatot. Esetleg nincs valami hiteles azonosítójel a felnibe öntve? Mondjuk egy "E" jel számokkal?

Írtam a boltnak levelet, kíváncsi vagyok mit válaszolnak. Abból majd kiderülhet sokminden. Alá mászok és megnézem, van-e E betűje...

Elküldve

Már rég hallottunk Kumabushi cartársról, most meg azt kell látnom, hogy töröltette magát a fórumról!? B)

Ákos! Te csak ügyintéztél vagy van valami publikus infód a dolog hátteréről?

Elküldve
Z20LET és én 6 fokozatot számoltam! Létezik 6os váltó erre??

Persze, hogy létezik... sőt, a turbósok 6-os váltóval jönnek ki... Let, Leh stb...

De ettől függetlenül ez a videó nem faja...valószínűleg nem jó adatot kap a km óra...

Elküldve
Időnként előkerül itt a fórumon a gyorshajtás-téma. Egy kis "segítő" táblázat, ha beütne a baj:

Sorry ha hülye kérdés: helyszíni bírságot ugyanúgy megkaphatod postán is utólag, a nevével ellentétben?

Pl pályán nemigen szoktak a felüljáró tetején ülve félreállítani... akkor ott eleve a közig.határra (153) van kalibrálva a mérő?

Elküldve
Sorry ha hülye kérdés: helyszíni bírságot ugyanúgy megkaphatod postán is utólag, a nevével ellentétben?

Pl pályán nemigen szoktak a felüljáró tetején ülve félreállítani... akkor ott eleve a közig.határra (153) van kalibrálva a mérő?

Számomra nem hülye a kérdés, engem is nagyon érdekelne.

Majdnem 2000 km-t mentem a héten pályán, legalább 10 méréssel találkoztam.

És hát szeretem kihasználni a lehetőségeket. Remélem nem szól a főnök, hogy csekket kaptunk...

Elküldve
Számomra nem hülye a kérdés, engem is nagyon érdekelne.

Majdnem 2000 km-t mentem a héten pályán, legalább 10 méréssel találkoztam.

És hát szeretem kihasználni a lehetőségeket. Remélem nem szól a főnök, hogy csekket kaptunk...

Mondjuk én akkor sem mennék ennyivel gyorsabban, ha tudnám hogy lehet büntetlenül 150-el is tolni, de most pont nekem is volt egy határeset gyanús amiben nem voltam biztos... pedig nem siettem, vigyáztam, de pont előztem és inkább felülről karcoltam a 130-at (140 alatt volt)

Elküldve
Mondjuk én akkor sem mennék ennyivel gyorsabban, ha tudnám hogy lehet büntetlenül 150-el is tolni, de most pont nekem is volt egy határeset gyanús amiben nem voltam biztos... pedig nem siettem, vigyáztam, de pont előztem és inkább felülről karcoltam a 130-at (140 alatt volt)

Általában 140 körül tartom a mutatót. Leszámolva a műszer csalását, meg a trafiét, elvileg beleférek. Elvileg...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.