Stofl Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Exploreren sem megy ! B) Routered van? Vagy switch? Ha igen, akkor kösd a gépet közvetlenül a modemre. Más nem jut eszembe. Ha nincsenek, akkor vidd át a gépet szomszédba, és próbáld meg másnak a modemjével. Telepítettél új böngészőt? Vírus írtódat és a tűzfaladat kapcsold ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Te főzöd a pizzát? :) Hát akkor Te tényleg tudsz valamit B) Még néha a teát is elb@szom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Még néha a teát is elb@szom... :D Ja, azt néha én is elsózom, ha nem figyelek eléggé B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Még néha a teát is elb@szom... B) Egyszer csináltam egy hagymástojást. Megettem, de nem volt jó... :D Neked mi van már a verdával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Egyszer csináltam egy hagymástojást. Megettem, de nem volt jó... B) Neked mi van már a verdával? semmi még,pihen, még nem tom mi lesz vele.. lehet megy,lehet marad Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Exploreren sem megy ! B) Még egy ötlet,ha esetleg nem oldódott meg a mozilla 4-el sem.Ha használsz utorrent letöltőt,akkor kapcsold ki.Nekem is szokott szarakodni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Na erről mi a véleményetek? http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/201...alufelni_miatt/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Na erről mi a véleményetek? http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/201...alufelni_miatt/ szerintem kam akkor minden 2. autó megbukna enyém is odajár, még azért se szóltak, hogy a gumi kívül már simára kopott, mert nem volt futómállításon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 szerintem kam akkor minden 2. autó megbukna enyém is odajár, még azért se szóltak, hogy a gumi kívül már simára kopott, mert nem volt futómállításon Remélem, mert nekem az új felnihez semmit nem adtak a boltban. Mondjuk nem is kérdeztem/kértem. A fóliásnál egyből a kezembe nyomták a műbizonylatot, hogy rakjam a forgalmiba. A vonóhoroghoz is van műbizonylatom. Más módosításom nincs. Esetleg az üléshuzat...... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2011 szerintem kam akkor minden 2. autó megbukna enyém is odajár, még azért se szóltak, hogy a gumi kívül már simára kopott, mert nem volt futómállításon nem kamu. csak gyári felni, vagy csak autóra szóló műbizonylattal lehet vizsgáztatni az autót. mi sem vizsgáztatjuk le a könnyüfémfelnis autókat, csak ha van papirja a felniről. ilyenkor: téli gumi + lemezfelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Egy érdekes video a youtube ról vajon milyen motorral szerelt és hány fokozatú váltóval felvértezett astra lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 nem kamu. csak gyári felni, vagy csak autóra szóló műbizonylattal lehet vizsgáztatni az autót. mi sem vizsgáztatjuk le a könnyüfémfelnis autókat, csak ha van papirja a felniről. ilyenkor: téli gumi + lemezfelni. És ha boltban vettem újan a felniket, akkor a boltnál reklamáljak papírért? Mi a módja ennek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Egy érdekes video a youtube ról vajon milyen motorral szerelt és hány fokozatú váltóval felvértezett astra lehet. Z20LET és én 6 fokozatot számoltam! Létezik 6os váltó erre?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 nem kamu. csak gyári felni, vagy csak autóra szóló műbizonylattal lehet vizsgáztatni az autót. mi sem vizsgáztatjuk le a könnyüfémfelnis autókat, csak ha van papirja a felniről. ilyenkor: téli gumi + lemezfelni. Ákos! Múltkor telefonon beszéltünk, majd megyek hozzád május közepén műszakira. Nekem már mondtad ezt a felnis dolgot, úgyhogy télivel gurulok, vagy viszem őket. DE!!! Mondtad, hogy 4-5 fotó készül a kocsiról, azért kell a gyári. Na most nekem még van egy hegesztett kipuffogó végem, ami láthatóan nem gyári, azzal is bajok lesznek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 nem kamu. csak gyári felni, vagy csak autóra szóló műbizonylattal lehet vizsgáztatni az autót. mi sem vizsgáztatjuk le a könnyüfémfelnis autókat, csak ha van papirja a felniről. ilyenkor: téli gumi + lemezfelni. Ákos! TÜV papír jó? Mert égen-földön nem találtam magyar nyelvű papirost a felnimhez, gyanítom hogy ha Magyarországon nem forgalmazták, akkor nincs is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 És ha boltban vettem újan a felniket, akkor a boltnál reklamáljak papírért? Mi a módja ennek? Mint ahogy fentebb is írtad a vonóhoroggal és a fóliával kapcsolatban, nos az a normális eljárás. Battyogj vissza a számlával a kezedben és kérd a műbizonylatot. Esetleg nincs valami hiteles azonosítójel a felnibe öntve? Mondjuk egy "E" jel számokkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Ákos! TÜV papír jó? Mert égen-földön nem találtam magyar nyelvű papirost a felnimhez, gyanítom hogy ha Magyarországon nem forgalmazták, akkor nincs is. Úgy tudom, hogy a magyar aktatologatói rátartiság okán sajnos nem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Mint ahogy fentebb is írtad a vonóhoroggal és a fóliával kapcsolatban, nos az a normális eljárás. Battyogj vissza a számlával a kezedben és kérd a műbizonylatot. Esetleg nincs valami hiteles azonosítójel a felnibe öntve? Mondjuk egy "E" jel számokkal? Írtam a boltnak levelet, kíváncsi vagyok mit válaszolnak. Abból majd kiderülhet sokminden. Alá mászok és megnézem, van-e E betűje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Már rég hallottunk Kumabushi cartársról, most meg azt kell látnom, hogy töröltette magát a fórumról!? B) Ákos! Te csak ügyintéztél vagy van valami publikus infód a dolog hátteréről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Z20LET és én 6 fokozatot számoltam! Létezik 6os váltó erre?? Persze, hogy létezik... sőt, a turbósok 6-os váltóval jönnek ki... Let, Leh stb... De ettől függetlenül ez a videó nem faja...valószínűleg nem jó adatot kap a km óra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Időnként előkerül itt a fórumon a gyorshajtás-téma. Egy kis "segítő" táblázat, ha beütne a baj: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Időnként előkerül itt a fórumon a gyorshajtás-téma. Egy kis "segítő" táblázat, ha beütne a baj: Sorry ha hülye kérdés: helyszíni bírságot ugyanúgy megkaphatod postán is utólag, a nevével ellentétben? Pl pályán nemigen szoktak a felüljáró tetején ülve félreállítani... akkor ott eleve a közig.határra (153) van kalibrálva a mérő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sorry ha hülye kérdés: helyszíni bírságot ugyanúgy megkaphatod postán is utólag, a nevével ellentétben? Pl pályán nemigen szoktak a felüljáró tetején ülve félreállítani... akkor ott eleve a közig.határra (153) van kalibrálva a mérő? Számomra nem hülye a kérdés, engem is nagyon érdekelne. Majdnem 2000 km-t mentem a héten pályán, legalább 10 méréssel találkoztam. És hát szeretem kihasználni a lehetőségeket. Remélem nem szól a főnök, hogy csekket kaptunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Számomra nem hülye a kérdés, engem is nagyon érdekelne. Majdnem 2000 km-t mentem a héten pályán, legalább 10 méréssel találkoztam. És hát szeretem kihasználni a lehetőségeket. Remélem nem szól a főnök, hogy csekket kaptunk... Mondjuk én akkor sem mennék ennyivel gyorsabban, ha tudnám hogy lehet büntetlenül 150-el is tolni, de most pont nekem is volt egy határeset gyanús amiben nem voltam biztos... pedig nem siettem, vigyáztam, de pont előztem és inkább felülről karcoltam a 130-at (140 alatt volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Mondjuk én akkor sem mennék ennyivel gyorsabban, ha tudnám hogy lehet büntetlenül 150-el is tolni, de most pont nekem is volt egy határeset gyanús amiben nem voltam biztos... pedig nem siettem, vigyáztam, de pont előztem és inkább felülről karcoltam a 130-at (140 alatt volt) Általában 140 körül tartom a mutatót. Leszámolva a műszer csalását, meg a trafiét, elvileg beleférek. Elvileg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts