Lipi-G Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 beszólsz ?? :D :) én se volt már szomjas :( és ha igenmakkormivan,he?? :) nálam is fullon volt a szintjelzőőő :) ,de jó volt!!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 és ha igenmakkormivan,he?? :D nálam is fullon volt a szintjelzőőő :) ,de jó volt!!!! B) én kérek elnézést :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 én kérek elnézést B) No majd folyt.köv... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 No majd folyt.köv... :D Hihetetlen vagy! Még szinte ki se józanodtál, máris a következőt tervezed? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 No majd folyt.köv... :) Hihetetlen vagy! Még szinte ki se józanodtál, máris a következőt tervezed? B) Semmi italozás,kizárólag az elmét szabad pallérozni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Hihetetlen vagy! Még szinte ki se józanodtál, máris a következőt tervezed? B) Már most szombatra van ünneplősnemfogokemlékezniporcelánbuszos történet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Semmi italozás,kizárólag az elmét szabad pallérozni! :D elmét,azmegmiaz??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Sziasztok! A mai nap egyetemre menet rossz helyen tettem le az autót, nem vettem észre, hogy mozgáskorlátozott helyre állok. Sajnos nem volt felfestve, csak tábla jelezte... Én ennek azért utánajárnék... tudtommal a KRESZ szerint a mozgáskorlátozott parkolóhelyet felfestés + tábla együtt jelzi! Egy ismerősöm rendszeresen felfestett helyen parkol a háza előtt, de mivel tábla nincs, még sosem büntették meg érte. Viszont megvan a fix helye ami mindig üres, mert senki más nem mer odaállni, pedig teljesen szabályos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Én ennek azért utánajárnék... tudtommal a KRESZ szerint a mozgáskorlátozott parkolóhelyet felfestés + tábla együtt jelzi! Egy ismerősöm rendszeresen felfestett helyen parkol a háza előtt, de mivel tábla nincs, még sosem büntették meg érte. Viszont megvan a fix helye ami mindig üres, mert senki más nem mer odaállni, pedig teljesen szabályos. Nem mindegy? Ha szűrős a cigid azért. Ha nem szűrős azért. Ha van mindkettő, akkor biztos nincs rajtad sapka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Mi lehet az oka,hogy a laptopom egyik napról a másikra nem tudja megnyitni a Vaterát és a Teszveszt?Minden más,bármilyen oldal megy rajta hibátlanul,csak ez a kettő nem! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Mi lehet az oka,hogy a laptopom egyik napról a másikra nem tudja megnyitni a Vaterát és a Teszveszt?Minden más,bármilyen oldal megy rajta hibátlanul,csak ez a kettő nem! B) Böngészőből töröld az összes előzményt. Cookikat, böngészési előzményeket, űrlapadatokat, szóval mindent és menni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pana Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Én ennek azért utánajárnék... tudtommal a KRESZ szerint a mozgáskorlátozott parkolóhelyet felfestés + tábla együtt jelzi! Egy ismerősöm rendszeresen felfestett helyen parkol a háza előtt, de mivel tábla nincs, még sosem büntették meg érte. Viszont megvan a fix helye ami mindig üres, mert senki más nem mer odaállni, pedig teljesen szabályos. Beszéltem a volt oktatómmal és a közterületesekkel, szerintük elég a tábla, a felfestés csak +segítség szokott lenni. Azért azt megjegyezném, hogy azon a helyen én alig bírtam kiszállni, mert bal oldalt oszlopok vannak kirakva, ha kevésbé állok be, akkor meg teljesen kilóg a kocsi az útra, mivel egy kis egyirányú utcáról van szó... Mindenesetre valami per lesz a dologból, mert egy helytelen parkolásért nehogy már 46000Ft-ot kelljen fizetnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Beszéltem a volt oktatómmal és a közterületesekkel, szerintük elég a tábla, a felfestés csak +segítség szokott lenni. Azért azt megjegyezném, hogy azon a helyen én alig bírtam kiszállni, mert bal oldalt oszlopok vannak kirakva, ha kevésbé állok be, akkor meg teljesen kilóg a kocsi az útra, mivel egy kis egyirányú utcáról van szó... Mindenesetre valami per lesz a dologból, mert egy helytelen parkolásért nehogy már 46000Ft-ot kelljen fizetnem. Szerintem felesleges izmozni. Gondolom fotó is készült, ami bizonyítja az esetet. A közig. bírság sajna ilyen árfolyamokon ketyeg, ráadásul az összeg másik fele az elszállítás díja, amin megint nincs sok mindent vitatni. Persze, én se örülnék egy ilyennek, de van úgy, hogy: így jártam... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Böngészőből töröld az összes előzményt. Cookikat, böngészési előzményeket, űrlapadatokat, szóval mindent és menni fog. Nem jött be! B) Továbbra sem megy a két oldal,a többi igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Szia! Próbáld meg a másik böngészöt,hátha azon megy...Nem jött be! B) Továbbra sem megy a két oldal,a többi igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2011 Beszéltem a volt oktatómmal és a közterületesekkel, szerintük elég a tábla, a felfestés csak +segítség szokott lenni. Azért azt megjegyezném, hogy azon a helyen én alig bírtam kiszállni, mert bal oldalt oszlopok vannak kirakva, ha kevésbé állok be, akkor meg teljesen kilóg a kocsi az útra, mivel egy kis egyirányú utcáról van szó... Mindenesetre valami per lesz a dologból, mert egy helytelen parkolásért nehogy már 46000Ft-ot kelljen fizetnem. az öcséméket 120 azaz százhúszezer forintra büntették mert roki helyre állt be. bírósági ügy lett belőle, nekik szerencséjük volt, mert a tábla nem volt rendesen lerögzitve, és elfordult, és ők lefényképezték. De ha nem ez van akkor szopás, és fizetés.... merthogy a jogszabály erre lehetőséget ad.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagyig Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 valakinek volt már ilyen asszem.. és ha jól emlékszek akkor a generátor diódasorral volt a probléma.. nem biztos ezek csak emlékfoszlányok B) Sziasztok! Egyrészt megtudná nekem valaki mondani, hogy a diódasort (hol?) a generátorban keressem?! Másrészt nekem furcsa az hogy nincs feszültségingadozásom!!! Stabil 14,2 voltot mutat a műszer, ha elmegy a szervóm. Hy: Nagyg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Sziasztok! Egyrészt megtudná nekem valaki mondani, hogy a diódasort (hol?) a generátorban keressem?! Másrészt nekem furcsa az hogy nincs feszültségingadozásom!!! Stabil 14,2 voltot mutat a műszer, ha elmegy a szervóm. Hy: Nagyg Ha már ez is kérdés, akkor inkább autó/autóvillamossági szerelőt keress! Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Srácok! Valaki tudna nekem segiteni van egy benzinszüröm eredeti GM-es valamikor G astrahoz vettem és biztos szeretnék lenni hogy jo hozzá. AMi rá van irva az ennyi. 1#25313359 8 18 568 GR.03.889 Ebböl esetleg valaki tudna segiteni nekem,hogy jo e hozzá,csatlakozoi méretei? Nehogy potyára áljak neki kicserélni aztán meg nem lesz jo? Köszönöm elöre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Mi lehet az oka,hogy a laptopom egyik napról a másikra nem tudja megnyitni a Vaterát és a Teszveszt?Minden más,bármilyen oldal megy rajta hibátlanul,csak ez a kettő nem! B) ahogy szoktad mondani .. EGR :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 az új szerelem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 az új szerelem B) Perverz is vagy? Fetisiszta? :) A Zasszony mit szól a kapcsolatotokhoz? No, meg hogy is az a kapcsolat? Sorosan? USB-n? :D Mi lesz a vége? Humanoid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pana Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Szerintem felesleges izmozni. Gondolom fotó is készült, ami bizonyítja az esetet. A közig. bírság sajna ilyen árfolyamokon ketyeg, ráadásul az összeg másik fele az elszállítás díja, amin megint nincs sok mindent vitatni. Persze, én se örülnék egy ilyennek, de van úgy, hogy: így jártam... B) Igazad van, nem fogok kötözködni velük, úgyis ők győznének. Nekem már ahogy talán említettem nem azzal van a bajom, hogy megbüntettek, mert tény, hogy hibáztam és ezért fizetnem kell. De egyrészt, hogy ennyit? A másik ami még ma sem hagy nyugodni, hogy azért ne vigyék már el az autómat!!! Ezt a szabályt találtam a kocsi elviteléről: A felügyelő - az üzemben tartó értesítése mellett - elszállítással eltávolítja a közterületen szabálytalanul elhelyezett járművet, ha az a közúti forgalom biztonságát vagy a közbiztonságot veszélyezteti. Én nem veszélyeztettem közúti forgalom biztonságát se a közbiztonságot, az más kérdés, hogy elfoglaltam egy mozgáskorlátozott helyét és nem tudott oda parkolni, de ezzel nem veszélyeztettem semmit. Ezért vagyok pipa, mert semmi nincs egyértelműen leírva, csak úgy elviszi, mert a közterületes úgy látta jónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Perverz is vagy? Fetisiszta? :D A Zasszony mit szól a kapcsolatotokhoz? No, meg hogy is az a kapcsolat? Sorosan? USB-n? B) Mi lesz a vége? Humanoid? :) azt mondta neki is kell ilyen.. én meg hát persze.. nem rég kapott egy netbook-ot nem humanoid... android :( usb szex a menő... szerintem van olyan vibri is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 1#25313359 8 18 568 GR.03.889 jó bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts