bocs Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Motorellenőrzés a gépen... Aha! És mit ellenőriztél még? ,az olajszintet a nivó pálcával/pálcáddal? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Motorellenőrzés a gépen... 1. kép: motorjavítás kézrátétellel!(küld el a lányt Lipihez is) :D 2. kép: vajon úgy le lehet-e csukni,ha ez a kis fekete pálcika is itt van? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Atya ég--> Coupe Link to comment Megosztás: More sharing options...
bhuni Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 sziasztok,ne haragudjatok nekem egy kerdesem lenne. Opel astra G-ben kopott a kormanyom. Talaltam egy masikat,de az a simo verzio,az enyem meg multi,azaz van rajta az a par vezerlo. Kerdesem az lenne hogy at tudom cserelni simara? talalnak a gombok bele vagy nem?! Koszonom elore is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Atya ég--> Coupe Ez az autó klubos volt (mármint az Astra Coupé Club-ban), nemrég adta el a gazdája. Már akkor is matt volt (és ugyan nem az én ízlésem, de tiszteletben tartom hogy neki így tetszett), de azóta valószínűleg össze is törhették, mert már sima G Astra első lökhárító és hűtőrács van rajta, nem Coupé, valamint eladáskor még az első fényszórók sem voltak mattfeketére fényezve (ami mellesleg helyszíni tarkólövést ér egy igazoltatáskor szvsz)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 sziasztok,ne haragudjatok nekem egy kerdesem lenne. Opel astra G-ben kopott a kormanyom. Talaltam egy masikat,de az a simo verzio,az enyem meg multi,azaz van rajta az a par vezerlo. Kerdesem az lenne hogy at tudom cserelni simara? talalnak a gombok bele vagy nem?! Koszonom elore is. Nem, cikkszám szerint különböznek, azaz a multikormány gombjait elvileg nem tudod áttenni a nem távirányítós kormányba, de én azért megnézném közelebbről, hátha egy kis faragással mégis megoldható a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Atya ég--> Coupe Nem végzett alapos munkát az ipse, a műszeregységet elfelejtette lefújni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Gyuláknak ,Tibiknek boldog névnapot! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Igen! Csatlakozom!!! Boldogat Nekik :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Igen! Csatlakozom!!! Boldogat Nekik :D B) Lehet nincs is itt köztünk,de hátha mégis! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Reménykedjünk! Úgy is az hal meg utóljára... B) Lehet nincs is itt köztünk,de hátha mégis! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Nem végzett alapos munkát az ipse, a műszeregységet elfelejtette lefújni... B) Meg az ablakokat és az ülést és pont mint ha most szedték volna ki egy mocsárból! :D Miért kell ezt csinálni egy szép autóval... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Ízlések és pofonok. Én az utobbit adnám......Meg az ablakokat és az ülést és pont mint ha most szedték volna ki egy mocsárból! B) Miért kell ezt csinálni egy szép autóval... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Motorellenőrzés a gépen... Ha ezt a város közepén fotózod, akkor még ettől is nagyobb figyelmet kaptatok volna. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Aha. Aha. Értjük mi. B) Ha ezt a város közepén fotózod, akkor még ettől is nagyobb figyelmet kaptatok volna. :) Nem volt célunk a figyelemfelkeltés, ezért a szélén voltunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 na mivan nem is hiányoztam?? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 na mivan nem is hiányoztam?? :) :( Kinek? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Kinek? :D :) ezek szerint senkinek B) na hagyááá neked a tűzoltó autóban is pálinka van :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 na hagyááá neked a tűzoltó autóban is pálinka van B) :D Az kötelező tartozék! Nem hallottál még róla, hogy bizonyos esetekben, pl. erdőtűznél, ellentüzet kell gyújtani? A szesz meg gondolom jól ég. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Az kötelező tartozék! Nem hallottál még róla, hogy bizonyos esetekben, pl. erdőtűznél, ellentüzet kell gyújtani? A szesz meg gondolom jól ég. :) Pálinkát tűzgyújtásra pocsékolni!? :D Ezért a pokolra kerülsz! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Akkor ez olyan mint másnaposan inni....nem szabad kijózanodni B)Az kötelező tartozék! Nem hallottál még róla, hogy bizonyos esetekben, pl. erdőtűznél, ellentüzet kell gyújtani? A szesz meg gondolom jól ég. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Pálinkát tűzgyújtásra pocsékolni!? :) Ezért a pokolra kerülsz! :D Ki mondta hogy előtte nem lehet meginni? :( Így legalább mindig kéznél (lábnál) van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Kéne valamit inni lipi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Kéne valamit inni lipi B) már egy üveg agancsoskólát megittunk...mi kéne még.vazze,na majd a várnál fot köv.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts