balazs777 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Amióta vezetek? Lássuk csak (amikre emlékszek): 1., Még a D Kadettel, felpuklisodott a bal első (szálszakadásos lett), észrevettem, félregurultam egy mellékutcába cserélni, és mikor már levettem, a kezemben durrant el. Roh@dtul megijedtem. B) 2., Céges autóval, a 33-ason Debrecen határában, februárban, hajnali 5-kor, 10 centis hóban. Még 1km volt hátra a célállomásig, lesz@rtam, elgurultam odáig lapos kerékkel, ott a targonca megemelte (küszöbnek annyi), én meg lecseréltem a kereket. 3., Úgyszintén céges autó (már másik), egy lemezdarab kivágta éjszaka az országúton. 4., És a Coupéval egyszer volt egyszer lassú defektem, de nem kellett a pótkerék, fújattam bele levegőt és elgurultam a gumisig, javítható volt. milyen a lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 egy olyan közvélemény kutatás jutott az eszembe.. hány év alatt hányszor kellet használni a pótkereket?? kb 10 éve vezetek, 1x volt lassú defektem kibírta a gumisig. nem használtam pótkereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 A piroska van széthullóban? B) elég rendesen sajnos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fodorb Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Nem pont ide tartozik de rászben igen. Az Astra G hez képest a Vectra B milyen, azon túl, hogy nagyobb 2000 év környékéről nézelödnék ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 köszi,de lehet nem G lesz!! B) Egy világ omlott össze bennem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Egy világ omlott össze bennem... opelnek opel lesz....lehet hogy astra is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 milyen a lámpa? Ég és föld. Még egy korrekt beállítás hátra van, de hihetetlen a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Most akkor mi lesz? Kiszállsz a forumból? Azt nem hiszem B) Egy világ omlott össze bennem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Most akkor mi lesz? Kiszállsz a forumból? Azt nem hiszem B) Mé is szállnék ki...nem én lennék az egyetlen nem G astrás G astrás fórumos. Meg különben is,nem csak az otó miatt vagyok itt kártevősködni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 opelnek opel lesz....lehet hogy astra is B) És mi a terv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 És mi a terv? Még képlékeny a dolog,lehet H,vagy J,de nézegetem a corsákat is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2011 Mé is szállnék ki...nem én lennék az egyetlen nem G astrás G astrás fórumos. Meg különben is,nem csak az otó miatt vagyok itt kártevősködni :D figyi testvérem, akarod hogy lelket öntsek beléd? akarsz róla beszélni? no? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 figyi testvérem, akarod hogy lelket öntsek beléd? akarsz róla beszélni? no? B) Igen doktor úr,akarok... Kérlek segíts :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Ebben igazad van... Kártevösködni??? Ja igen,olvastam. Ez egy teljesen jó társaság,még akkor is ha nem ismeri mindenki egymást személyesen B) Mé is szállnék ki...nem én lennék az egyetlen nem G astrás G astrás fórumos. Meg különben is,nem csak az otó miatt vagyok itt kártevősködni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Csernus Doki rendel? B) figyi testvérem, akarod hogy lelket öntsek beléd? akarsz róla beszélni? no? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2011 Igen doktor úr,akarok... Kérlek segíts B) no, ezt most megkaptad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 no, ezt most megkaptad B) csak keményen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Igen doktor úr,akarok... Kérlek segíts B) Na és hol van a diagnózis meg a terápia???Hmmm....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Na és hol van a diagnózis meg a terápia???Hmmm....? titkos... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Na és hol van a diagnózis meg a terápia???Hmmm....? szájrátételel B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 szájrátételel B) :D pénteken bizonyíthatsz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 pénteken bizonyíthatsz... B) majd meglepődsz ... bekaphatod a biliárd golyót :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 majd meglepődsz ... bekaphatod a biliárd golyót B) :D miiii???,bördíszműűűű?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Hová lett ma mindenki? Csak nem maradtam le valamiről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Elmentek ebédelni B) :D Hová lett ma mindenki? Csak nem maradtam le valamiről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts