urbanjozsi Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 ááááá,csak a torka véres... B) hátsó fék komp+kézifékmadzag, Ha gondolod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 ááááá,csak a torka véres... :D no akkor:klimakompri,klimahűtő,lambdaszonda,katalizátor,hátsó dob,toronycsapágyak,két első teló,féktárcsa-betétek,hátsó fék komp+kézifékmadzag,valami kipufogó tömítés,meg valami elektronikai bizbasz,de arra már nem figyeltem,hogy mi az...asszem csak ennyi :) ja,és 2000 km alatt majd egy lityó olaj... . . . Elek,mit hagytam ki? :( Nem hangzik jól. B) Katalizátornak barátságtalan ára van. Motorról derült már ki valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 ááááá,csak a torka véres... B) Elek,mit hagytam ki? :D motor generál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Nem hangzik jól. B) Katalizátornak barátságtalan ára van. Motorról derült már ki valami? Odáig már el sem jutottam,valamennyire rendbe rakom,oszt piac... aszonták gyűrűzni kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Odáig már el sem jutottam,valamennyire rendbe rakom,oszt piac... aszonták gyűrűzni kéne... Az még - szerintem - nem a világ vége. A többi "baj" - a katalizátort leszámítva - fogyó-kopó dolog. De Te érzed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Szia! Múlt héten a Papírgyári úton az aluljáróban találkoztam szembe a kollégáiddal, vagy lehet, hogy veled is! Hú, azt hittem megborul a jármű, de gondolom már tujátok mennyivel lehet bevenni a kanyart. Mindenesetre hirtelen ijesztő látvány volt! :) szerk.: Így visszagondolva ezen a héten volt! Mikor is? Mert még én is lehettem B) Tényleg hülye annak a kanyarnak az íve- nem borul fel, de néha ha kamion vagy busz is van bent, na akkor oda kell figyelni, nehogy szűk legyen... :) Amúgy merre is lakolsz? Mert azért ha legközelebb erre jársz, nyugodtan írj, csörögj, 'oszt ilyen minimeet -ben benne vagyok ám! Még ha csak pár percre is, ha nincs sok időd (pl. unatkozol, mee'r a zasszony vásárol, stb. :) ). :( Vagy bárki, aki ösmer innen a fórumról... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Mikor is? Mert még én is lehettem B) Tényleg hülye annak a kanyarnak az íve- nem borul fel, de néha ha kamion vagy busz is van bent, na akkor oda kell figyelni, nehogy szűk legyen... :D Szia! Ezen a héten volt, hétfőn vagy szerdán 13 és 14 óra között. E két napon szoktam Dunaújvárosba menni. Te vezettél? :) Ha tudtam volna integetek! Köszönöm a meghívást! Én neked a Dunán túlról vagyok Hartáról. Holnap is megyek hozzátok fóliáztatni, utána pedig a vasműbe tanulni. Ha gondolod szívesen megmutatom a matricákat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Az még - szerintem - nem a világ vége. A többi "baj" - a katalizátort leszámítva - fogyó-kopó dolog. De Te érzed. most fejből nem megy.. hogy a katalizátor a z16xe-nél egyben van-e a leömlővel..de ha nem akkor occón meg lehet uszni én bosal-t 15e vettem a corsa-ra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Szia! Ezen a héten volt, hétfőn vagy szerdán 13 és 14 óra között. E két napon szoktam Dunaújvárosba menni. Te vezettél? B) Ha tudtam volna integetek! ha volt pálinkás pohár a kezében akkor igen :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 ha volt pálinkás pohár a kezében akkor igen B) :D Mintha valami lett volna, de a címkét nem tudtam elolvasni! :) Mert mindig úgy hajtanak ezek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 egy olyan közvélemény kutatás jutott az eszembe.. hány év alatt hányszor kellet használni a pótkereket?? Amióta vezetek? Lássuk csak (amikre emlékszek): 1., Még a D Kadettel, felpuklisodott a bal első (szálszakadásos lett), észrevettem, félregurultam egy mellékutcába cserélni, és mikor már levettem, a kezemben durrant el. Roh@dtul megijedtem. B) 2., Céges autóval, a 33-ason Debrecen határában, februárban, hajnali 5-kor, 10 centis hóban. Még 1km volt hátra a célállomásig, lesz@rtam, elgurultam odáig lapos kerékkel, ott a targonca megemelte (küszöbnek annyi), én meg lecseréltem a kereket. 3., Úgyszintén céges autó (már másik), egy lemezdarab kivágta éjszaka az országúton. 4., És a Coupéval egyszer volt egyszer lassú defektem, de nem kellett a pótkerék, fújattam bele levegőt és elgurultam a gumisig, javítható volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 most fejből nem megy.. hogy a katalizátor a z16xe-nél egyben van-e a leömlővel..de ha nem akkor occón meg lehet uszni én bosal-t 15e vettem a corsa-ra Egyben van, nem egyszerű... - Szerk.: Lehet, hogy gyűrűtörés volt, és telement olajjal. Nem tudom, finoman ki lehet-e égetni egy ilyen után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Amióta vezetek? Lássuk csak (amikre emlékszek): Gáborom ,ez hány százezer km alatt történt? egyébként köszi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Egyben van, nem egyszerű... - Szerk.: Lehet, hogy gyűrűtörés volt, és telement olajjal. Nem tudom, finoman ki lehet-e égetni egy ilyen után. akkor kb 100e lehet venni kat.ot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 akkor kb 100e lehet venni kat.ot ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 ... legalább is ennyiért láttam újat ami nem gyári... http://www.opelcentrum.hu/opelcentrum/kipu...r-z16xe-astra-g Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Gáborom ,ez hány százezer km alatt történt? egyébként köszi B) Hű, hát ez jó kérdés... az első eset '97-ben volt, az utolsó 2008-ban. Mostanra túl vagyok 1millió levezetett kilométeren, őszintén szólva fogalmam sincs hol jártam 2008-ban, amióta átléptem a milliót, nem számolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Hű, hát ez jó kérdés... az első eset '97-ben volt, az utolsó 2008-ban. Mostanra túl vagyok 1millió levezetett kilométeren, őszintén szólva fogalmam sincs hol jártam 2008-ban, amióta átléptem a milliót, nem számolom. én kérek elnézést B) ,hogy le százezreztelek :D :) érdekes statisztika egyébként :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Szia! Ezen a héten volt, hétfőn vagy szerdán 13 és 14 óra között. E két napon szoktam Dunaújvárosba menni. Te vezettél? :D Ha tudtam volna integetek! Köszönöm a meghívást! Én neked a Dunán túlról vagyok Hartáról. Holnap is megyek hozzátok fóliáztatni, utána pedig a vasműbe tanulni. Ha gondolod szívesen megmutatom a matricákat! Akkor nem én voltam :) Persze, gyere csak be holnap, mindjárt megy pm! :( ha volt pálinkás pohár a kezében akkor igen :) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Ha repülőn akarsz poénkodni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Odáig már el sem jutottam,valamennyire rendbe rakom,oszt piac... aszonták gyűrűzni kéne... Tyű pedig mikor vetted jónak tűnt Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 A szomszédom épp eladja a Corsáját! Csak ajánlani tudom szuper az autó és fullos a felszereltsége! Én is épp autócsere előtt állok, ha ilyet szeretnék már biztos lecsaptam volna rá!! Csak ez nekem egy picit kicsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Ha repülőn akarsz poénkodni... B) 2 eladó G a fórumon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 2 eladó G a fórumon! köszi,de lehet nem G lesz!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 köszi,de lehet nem G lesz!! :D A piroska van széthullóban? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts