harmlevi Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Én úgy tudom hogy ha soron kívüli műszakira rendeltek, és kiderül hogy az autó rendben van, akkor két lehetőség közül választhatsz: 1., mehetsz isten hírével és nem fizetsz semmit 2., kifizeted a vizsga árát és akkor onnantól van friss műszakid Arról mondjuk nem szól a fáma hogy az emiatt kiesett idődet ki téríti meg neked... Jaj, megyek is gumit átrakatni akkor, kell a kulcstartóB)! Kabátom meg még valamim már van:D! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 A Kalocsai Opelnál 22.990 Ft a műszaki mindenestül (előzetes átvizsgálás, technológiai díj, hatósági díj, zöldkártya, munkadíj, matricák a rendszámtáblára) . Cserélni nem kellett semmit. Lakhelyemen 26-ért csinálják, egy településsel még feljebb 28-ért. B) Érdemes ajánlatot kérni. Több helyről ha van rá mód. Opel hetek van ismét. Ajándék Opeles kulcstartóval. :D Én is ilyen 23-26e Ft körüli összegre emlékeztem. Akkor én most jól jártam vagy jól jártam? Pedig nem vagyok gyakori vendég a szerelőnél, bár nem ez az első autóm, amit hozzá viszek, ha utolér a muszályság. Évente viszem hozzá átvizsgálással egybekötött olajcserére, két évente műszakira. Két évente a szívem is összeszorul a "zöld kártya" miatt: "a dízelmotorral szerelt autók esetében egy úgynevezett szabadgyorsításos mérést kell alkalmazni. A teszt lényege, hogy alapjáratról padlógázos gyorsítással leszabályzási fordulatszámra kell pörgetni a motort, a mintavevő szonda a kipufogócsőben van, a kiértékelést pedig természetesen számítógép végzi. Ez az eljárás szakmailag vitatott. Dízelmotort terhelés nélkül (legalább hétszer) így megkínozni nem minden esetben szerencsés, egy rosszabb mechanikai állapotú motornak a végét is jelentheti. A törvények ezt a technológiát írják elő, az esetleges károkért egy vállalkozás sem tud felelősséget vállalni." Megjegyezném, hogy ha addig nem volt "rosszabb mechanikai állapotú" a motor, akkor a mérés végére egy kitűnő állapotút is könnyedén hazavághatnak minden felelősségvállalás nélkül. Most belegondolva irgalmatlan összeget is leszurkolhattam volna mindezért bármely szakszervizben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Sajnos a törvény hozok nem veszik figyelembe az autók motorikus állapotát!!! Nem tudom mi lenne,ha az Ő autójukat vágnák haza egy zödkártyán.... B) ? Fel tudnék robbanni az ilyenek miatt.Én is ilyen 23-26e Ft körüli összegre emlékeztem. Akkor én most jól jártam vagy jól jártam? Pedig nem vagyok gyakori vendég a szerelőnél, bár nem ez az első autóm, amit hozzá viszek, ha utolér a muszályság. Évente viszem hozzá átvizsgálással egybekötött olajcserére, két évente műszakira. Két évente a szívem is összeszorul a "zöld kártya" miatt: "a dízelmotorral szerelt autók esetében egy úgynevezett szabadgyorsításos mérést kell alkalmazni. A teszt lényege, hogy alapjáratról padlógázos gyorsítással leszabályzási fordulatszámra kell pörgetni a motort, a mintavevő szonda a kipufogócsőben van, a kiértékelést pedig természetesen számítógép végzi. Ez az eljárás szakmailag vitatott. Dízelmotort terhelés nélkül (legalább hétszer) így megkínozni nem minden esetben szerencsés, egy rosszabb mechanikai állapotú motornak a végét is jelentheti. A törvények ezt a technológiát írják elő, az esetleges károkért egy vállalkozás sem tud felelősséget vállalni." Megjegyezném, hogy ha addig nem volt "rosszabb mechanikai állapotú" a motor, akkor a mérés végére egy kitűnő állapotút is könnyedén hazavághatnak minden felelősségvállalás nélkül. Most belegondolva irgalmatlan összeget is leszurkolhattam volna mindezért bármely szakszervizben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 A teszt lényege, hogy alapjáratról padlógázos gyorsítással leszabályzási fordulatszámra kell pörgetni a motort, a mintavevő szonda a kipufogócsőben van, a kiértékelést pedig természetesen számítógép végzi. Ez az eljárás szakmailag vitatott. Dízelmotort terhelés nélkül (legalább hétszer) így megkínozni nem minden esetben szerencsés, egy rosszabb mechanikai állapotú motornak a végét is jelentheti. A törvények ezt a technológiát írják elő, az esetleges károkért egy vállalkozás sem tud felelősséget vállalni." Megjegyezném, hogy ha addig nem volt "rosszabb mechanikai állapotú" a motor, akkor a mérés végére egy kitűnő állapotút is könnyedén hazavághatnak minden felelősségvállalás nélkül. Most belegondolva irgalmatlan összeget is leszurkolhattam volna mindezért bármely szakszervizben! Vajon lehet kérni, hogy csak üzem meleg motornál végezzék.... Akkor lenne kis esélye a motornak. Sokszor várni kell, míg sorra kerül az ember. Nem hiszem hogy a vizsgáztató elmenne próbakörre, hogy szabályosan bemelegedjen. Hihetetlen milyen szabályok vannak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Hali mindenki! Lenne egy kérdésem hozzátok. Szerintetek abból mekkora probléma lehet ha a mostani súlyadót (teljesítményadót) májusba fizetem ki. Ugyanis ebbe a hónapba sajna nem fért bele. Inkább a kötelezőt választottam a kettő közül. Hallottam olyant hogy kivonják a forgalomból. Ha kivonják mennyi idő után?? Remélem 1 hónapért nem vonják ki. Nagy b*ziság ez a súlyadó. Futómű javításra meg beállításra sorozatba viszem az autót a pocsék utak miatt és akkor még súlyadó címen lehúznak engem. A benzinbe tudtommal a sok áfa béfa meg tököm tudja milyen fa mellet még van útadó is. Sok EU-s államba vagy nincsen vagy a fele az itthoninak a súlyadó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Hali mindenki! Lenne egy kérdésem hozzátok. Szerintetek abból mekkora probléma lehet ha a mostani súlyadót (teljesítményadót) májusba fizetem ki. Ugyanis ebbe a hónapba sajna nem fért bele. Inkább a kötelezőt választottam a kettő közül. Hallottam olyant hogy kivonják a forgalomból. Ha kivonják mennyi idő után?? Remélem 1 hónapért nem vonják ki. Nagy b*ziság ez a súlyadó. Futómű javításra meg beállításra sorozatba viszem az autót a pocsék utak miatt és akkor még súlyadó címen lehúznak engem. A benzinbe tudtommal a sok áfa béfa meg tököm tudja milyen fa mellet még van útadó is. Sok EU-s államba vagy nincsen vagy a fele az itthoninak a súlyadó. Először kapsz egy felszólító levelet, abban szólnak, hogy fizess, különben szívás lesz. Ez az adó meg csak a bevételnövelésre van, mert kell a pénz a városodnak... B) Köcsög egy dolog... Meg a múltkor olvastam, hogy itthon az átírás is máshol negyedannyiba (!) kerül, mint nálunk, csak itt vannak ilyen szemét terhek, amiket fizetni kell. Mert eltűnik, ellopják-sikkasszák a pénzt a kedves "megválasztott" emberek, aztán ami hiányzik, azt meg fizesd meg Te...meg mindenki... Na, ez ami vérlázító... szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Először kapsz egy felszólító levelet, abban szólnak, hogy fizess, különben szívás lesz. Ez az adó meg csak a bevételnövelésre van, mert kell a pénz a városodnak... B) Köcsög egy dolog... Meg a múltkor olvastam, hogy itthon az átírás is máshol negyedannyiba (!) kerül, mint nálunk, csak itt vannak ilyen szemét terhek, amiket fizetni kell. Mert eltűnik, ellopják-sikkasszák a pénzt a kedves "megválasztott" emberek, aztán ami hiányzik, azt meg fizesd meg Te...meg mindenki... Na, ez ami vérlázító... szerintem... Szia! Múlt héten a Papírgyári úton az aluljáróban találkoztam szembe a kollégáiddal, vagy lehet, hogy veled is! Hú, azt hittem megborul a jármű, de gondolom már tujátok mennyivel lehet bevenni a kanyart. Mindenesetre hirtelen ijesztő látvány volt! :D szerk.: Így visszagondolva ezen a héten volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2011 itt a családi flotta B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 itt a családi flotta B) és hol a harmadik gazdaságos szekér ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 itt a családi flotta :D az enyém meg széthullóban B) de lexarom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 egy olyan közvélemény kutatás jutott az eszembe.. hány év alatt hányszor kellet használni a pótkereket?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 egy olyan közvélemény kutatás jutott az eszembe.. hány év alatt hányszor kellet használni a pótkereket?? 9év alatt 2alkalommal. 1. Lada Samara Vredestein Quatrac2 4évszakos(még kezdőként voltam olyan hülye, hogy 4 évszakos gumit vegyek, bár nem volt gagyi márka), ami kb:3hónapos korában egy sík, jól aszfaltozott ,tényleg frankó úton durrdefekttel elhalálozott... 2. Astra F GoodYear Eagle F1 GSD3 nyári gummák, lassú defekt (tesco parkolóban eresztett le amíg vásároltam szépen lassan), javítható volt, egy fémlemez került bele valahogy (rohadt jó gumik egyébként, imádtam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 egy olyan közvélemény kutatás jutott az eszembe.. hány év alatt hányszor kellet használni a pótkereket?? én mióta autóm van,nem használtam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2011 és hol a harmadik gazdaságos szekér ? B) azt kölcsönadtuk egy honda kereskedésnek... nem használjuk má... De fogjuk, ugyhogy a civic lesz nyugdijazva egy időre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2011 egy olyan közvélemény kutatás jutott az eszembe.. hány év alatt hányszor kellet használni a pótkereket?? 6-8 év alatt talán kétszer... egyszer az arany coupén, egyszer a corsán.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2011 Mondom néktek hogy hülyék ezek, múltkor Kemecsén jártunk az IC-vel, hát nem azt játszották hogy a kocsit dobálták kővel?!? fordított helyzetbe megnézném a pofájukat! (azért mert csigány vagyok, azért??) OK, ennek itt vége.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 egy olyan közvélemény kutatás jutott az eszembe.. hány év alatt hányszor kellet használni a pótkereket?? Egyszer egy hónapig úgy közlekedtem a ladámmal, minden reggel megálltam a helyi benzinkúton cigit venni, meg fújtatni a jobb hátsóba. B) Lusta voltam lecserélni. Mekkora hülye vagyok, mi? Persze a végén le kellett cserélni, mert a napi egy pumpa nem volt neki elég! Amúgy 10 év alatt talán 5-ször kellett pótkerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 egy olyan közvélemény kutatás jutott az eszembe.. hány év alatt hányszor kellet használni a pótkereket?? Egyetlen 1x. 1. Lada Samara Vredestein Quatrac2 4évszakos(még kezdőként voltam olyan hülye, hogy 4 évszakos gumit vegyek, bár nem volt gagyi márka), ami kb:3hónapos korában egy sík, jól aszfaltozott ,tényleg frankó úton durrdefekttel elhalálozott... FIAT Tipon mekem is Quatrac2 volt. Egész éves városi használatra tökéletesen megfelelt. Mindössze egyszer egy 12-es betonvasnak nem tudott ellenállni a jobb hátsó keréken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 az enyém meg széthullóban :D de lexarom... :) Na mesélj... Ugye nem nagy a baj? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 szerintem ne akard tudni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 egy olyan közvélemény kutatás jutott az eszembe.. hány év alatt hányszor kellet használni a pótkereket?? 25 év alatt egyszer, még annó a Trabanttal. B) Az Astrával kétszer kaptam be lemezcsavart, de lassan leeresztősek voltak, úgyhogy 1-2 napot utánfújással tudtam menni, míg eljutottam gumishoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 egy olyan közvélemény kutatás jutott az eszembe.. hány év alatt hányszor kellet használni a pótkereket?? 1989-óta még nem használtam. Remélem ezután sem lesz másképp, mert defekttűrők vannak fent... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 25 év alatt egyszer, még annó a Trabanttal. B) Az Astrával kétszer kaptam be lemezcsavart, de lassan leeresztősek voltak, úgyhogy 1-2 napot utánfújással tudtam menni, míg eljutottam gumishoz. Én még a Ford Sierrával egyszer esőben kaptam defektet ,az marha jó volt!Szakadó esőben kipakolni az egész csomagtartót (mivel kirándulni voltunk),kicserélni a kereket és utána minden visszapakolni,az vicces volt! :) (utólag) A többi eset pedig a Renaulttal történt(ek),az képes volt rendszertelenül ,bármelyik kerekét leengedni ! :( Ott már rutinból ment a csere:reggel nyitom a garázst-a Rönó,mint egy zátonyra futott gőzös,féloldalt fekszik a zátonyon ,fék-kerékék-emelő-kerékkulcs,kerék le -kerék fel,mindent vissza - szintidő 3 perc,indulhatunk! Hívtak is az F1 Renault-elf csapathoz kerékcseremanagernek! :D Lipi,hogy van a beteg??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Na mesélj... Ugye nem nagy a baj? B) ááááá,csak a torka véres... :D no akkor:klimakompri,klimahűtő,lambdaszonda,katalizátor,hátsó dob,toronycsapágyak,két első teló,féktárcsa-betétek,hátsó fék komp+kézifékmadzag,valami kipufogó tömítés,meg valami elektronikai bizbasz,de arra már nem figyeltem,hogy mi az...asszem csak ennyi :) ja,és 2000 km alatt majd egy lityó olaj... . . . Elek,mit hagytam ki? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 ááááá,csak a torka véres... :D no akkor:klimakompri,klimahűtő,lambdaszonda,katalizátor,hátsó dob,toronycsapágyak,két első teló,féktárcsa-betétek,hátsó fék komp+kézifékmadzag,valami kipufogó tömítés,meg valami elektronikai bizbasz,de arra már nem figyeltem,hogy mi az...asszem csak ennyi :) ja,és 2000 km alatt majd egy lityó olaj... . . . Elek,mit hagytam ki? :( Ez egyik se vészes!Azt mond,hogy mi a baja a kocsinak! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts