andris83 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ha már így előkerült a xenon... régebben olvastam olyat, hogy azon túl, hogy nagyobb a fényereje, tartósabb is a xenon izzó, magyarul később ég ki, mint a hagyományos. Ebből mennyi igaz? Van valakinek tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ha már így előkerült a xenon... régebben olvastam olyat, hogy azon túl, hogy nagyobb a fényereje, tartósabb is a xenon izzó, magyarul később ég ki, mint a hagyományos. Ebből mennyi igaz? Van valakinek tapasztalata? A GYÁRI-ra igaz ez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ha már így előkerült a xenon... régebben olvastam olyat, hogy azon túl, hogy nagyobb a fényereje, tartósabb is a xenon izzó, magyarul később ég ki, mint a hagyományos. Ebből mennyi igaz? Van valakinek tapasztalata? nekem a calibrámban volt kb 5 évig, hozzá sem kellett nyúlnom. pedig aztán ha kellett ha nem kapcsoltam. aztán eladtam az autót B) (távfényt viszont kellett cserélnem) Xenonbolt.hu oldalról: A xenonégő élettartama a halogén izzóénak többszöröse, ami általában akár ki is szolgálhatja a gépkocsi teljes élettartamát, amit egy tulajdonosnál tölt. A gyártó 2000 üzemórát ígér, míg egy átlagos halogén izzó élettartama 400 üzemóra lehet. Én innen szoktam rendelni mindig, itt sokmindent megtudhatsz a xenonról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 A GYÁRI-ra igaz ez... nem feltétlenül. egy jobb minőségű is ugyanúgy bírja, sőt... családban van astra h gyári xenonnal, 1,5 évesen kiégett (nem cserélték gariba) vettem utángyártottat és már több mint 2 éve jól működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ilyen lámpamosóval én is szemezek, egyelőre két dolog tart vissza: egyszer az hogy az ára még bontottan is 15-20e ... Hogy mit ki nem találnak az emberek! :D Ma hallottam: átmeneti megoldásként fel kell matricázni az előugró lámpamosó kontúrját. B) Kamu lámpamosókontúr-matrica! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Hogy mit ki nem találnak az emberek! :D Ma hallottam: átmeneti megoldásként fel kell matricázni az előugró lámpamosó kontúrját. B) Kamu lámpamosókontúr-matrica! hát ilyen biztosan nem jutott volna eszembe Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Sajnos olyat is lehet hallani, hogy néha még a gyári xenonosokat is elküldik műszakira B) :) :( és akkor ki fizeti a révészt? mivel a xenon miatt küldte el műszakira, és megbizonyosodtak róla hogy műszakilag az autó rendben akkor kinek kell fizetni? vagy mindig minden körülmények között az autós szív??? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Hogy mit ki nem találnak az emberek! :) Ma hallottam: átmeneti megoldásként fel kell matricázni az előugró lámpamosó kontúrját. B) Kamu lámpamosókontúr-matrica! Azért ahhoz is pofa kell, a rendőrnek azt bizonygassa, hogy az a mosó :( És ha erre jön a válasz, hogy: "Na akkor lássuk" ... hát nem pont akkor ragadt be mind a kettő? :) Arról már hallottam, hogy valaki ráragasztott a lökösre fúvóka házat, de a matrica se semmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Nekem 7 éves volt a Lagunám amikor cserélni kellett a xenont. A gyárit adták volna 38.000-ért. Vettem chinait 1.550-ért B) A GYÁRI-ra igaz ez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2011 Elek testvér! Remélem nincs örihari, már ittvagyok... csak az asszonynak kellett sergitenem... pont akkor indultam mikor irtál. naaaaaaaaaaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 nem ütöm - vágom, de nem is tötyögök. reggel 6:20 kor indulok, és át a komplett budapesten 43 km-t kell megtennem egymilliárd lámpával tarkított utakon a munkahelyemre, ugy hogy ezt 1 óra alatt megtegyem. aki szokott járni 7 óra körül budapesten az tudja hogy ez sokszor nem egyszerü... Szóval lendületesen, sokszor előzgetve, de ugyanakkor szopós dugóval járok így. 50-50% város - előváros .... Na, remélem holnap - szombati napon - az Omszki tóig hamarabb sikerül abszolválnom a feladatot. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 ma délután a haverommal autókáztam, kis fiatal kissebségi srácok kidobtak elénk egy jókora kődarabot. lőkhárító alső díszcsíkkal kaptuk el, annak gatya lett. majd sikeresen bekerült a kocsi alá, ahol nagy koppanást hallotunk és nekiállt rázni a kormány. gyorsan kipattantunk a kocsiból és elkaptnuk kettőt, és a rendőrség kiérkezéséig a helyszínen tartottuk őket. a rend éber őrei gyorsan meg is érkeztek és felvették a jegyzőkönyvet. remélem valahogy ki lehet belőlük sajtolni a javítás költségeit. ráadásul most lett kész a haver kombi g astrája. hát nem sokáig élvezhette az autókázást. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Elek testvér! Remélem nincs örihari, már ittvagyok... csak az asszonynak kellett sergitenem... pont akkor indultam mikor irtál. naaaaaaaaaaa ugyan már... csak korlátozott az ámítogépek száma B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 ma délután a haverommal autókáztam, kis fiatal kissebségi srácok kidobtak elénk egy jókora kődarabot. lőkhárító alső díszcsíkkal kaptuk el, annak gatya lett. majd sikeresen bekerült a kocsi alá, ahol nagy koppanást hallotunk és nekiállt rázni a kormány. gyorsan kipattantunk a kocsiból és elkaptnuk kettőt, és a rendőrség kiérkezéséig a helyszínen tartottuk őket. a rend éber őrei gyorsan meg is érkeztek és felvették a jegyzőkönyvet. remélem valahogy ki lehet belőlük sajtolni a javítás költségeit. ráadásul most lett kész a haver kombi g astrája. hát nem sokáig élvezhette az autókázást. B) :D Merre jártatok? Csak nem a diszkréten csak "keleti városrész"-ként nevezett környéken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Merre jártatok? Csak nem a diszkréten csak "keleti városrész"-ként nevezett környéken? nem, a corner előtti körforgalomba mentünk volna be, a vasútállomás felől, ráadásul a belső sávban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 nem, a corner előtti körforgalomba mentünk volna be, a vasútállomás felől, ráadásul a belső sávban Corner? Az Bajcsy-Zárda sarok! B) Inkább Corso! Nem? Mély együttérzésem! Már csak azért is, mert etnikumtól visszaszerezni a befizetett adónk egy részét művészet. Az enyém ma műszakizott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissmiska Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Mondom néktek hogy hülyék ezek, múltkor Kemecsén jártunk az IC-vel, hát nem azt játszották hogy a kocsit dobálták kővel?!? fordított helyzetbe megnézném a pofájukat! (azért mert csigány vagyok, azért??) ma délután a haverommal autókáztam, kis fiatal kissebségi srácok kidobtak elénk egy jókora kődarabot. lőkhárító alső díszcsíkkal kaptuk el, annak gatya lett. majd sikeresen bekerült a kocsi alá, ahol nagy koppanást hallotunk és nekiállt rázni a kormány. gyorsan kipattantunk a kocsiból és elkaptnuk kettőt, és a rendőrség kiérkezéséig a helyszínen tartottuk őket. a rend éber őrei gyorsan meg is érkeztek és felvették a jegyzőkönyvet. remélem valahogy ki lehet belőlük sajtolni a javítás költségeit. ráadásul most lett kész a haver kombi g astrája. hát nem sokáig élvezhette az autókázást. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Corner? Az Bajcsy-Zárda sarok! B) Inkább Corso! Nem? Mély együttérzésem! Az enyém ma műszakizott. hát akkor inkább úgy mondom hogy az új bevásárlóközpont :D kpm-nél? minden rendben volt? megkérdezhetem hogy mennyibe fájt? nekem decemberben fog lejárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Mondom néktek hogy hülyék ezek, múltkor Kemecsén jártunk az IC-vel, hát nem azt játszották hogy a kocsit dobálták kővel?!? fordított helyzetbe megnézném a pofájukat! (azért mert csigány vagyok, azért??) Én nem kővel dobálnám meg őket ..... hanem gránáttal B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 hát akkor inkább úgy mondom hogy az új bevásárlóközpont B) kpm-nél? minden rendben volt? megkérdezhetem hogy mennyibe fájt? nekem decemberben fog lejárni. NHK vizsga (ex KPM) + zöldkari (nem náluk!) + 1db gömbfej + 2db kutyacsont +munkadíj = 45.000Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 NHK vizsga (ex KPM) + zöldkari (nem náluk!) + 1db gömbfej + 2db kutyacsont +munkadíj = 45.000Ft tehát a két vizsga 30e ft körül van. köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 tehát a két vizsga 30e ft körül van. köszönöm Számla szerint: Alkatrész: 14.500 Ft Munkadíj: 15.000 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Csatlakozom!!!+Kezét lábát törném elótte,és az orra elé tenném a granit.... :D Én nem kővel dobálnám meg őket ..... hanem gránáttal B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 hát akkor inkább úgy mondom hogy az új bevásárlóközpont :) kpm-nél? minden rendben volt? megkérdezhetem hogy mennyibe fájt? nekem decemberben fog lejárni. A Kalocsai Opelnál 22.990 Ft a műszaki mindenestül (előzetes átvizsgálás, technológiai díj, hatósági díj, zöldkártya, munkadíj, matricák a rendszámtáblára) . Cserélni nem kellett semmit. Lakhelyemen 26-ért csinálják, egy településsel még feljebb 28-ért. B) Érdemes ajánlatot kérni. Több helyről ha van rá mód. Opel hetek van ismét. Ajándék Opeles kulcstartóval. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 :D :) és akkor ki fizeti a révészt? mivel a xenon miatt küldte el műszakira, és megbizonyosodtak róla hogy műszakilag az autó rendben akkor kinek kell fizetni? vagy mindig minden körülmények között az autós szív??? B) :( Én úgy tudom hogy ha soron kívüli műszakira rendeltek, és kiderül hogy az autó rendben van, akkor két lehetőség közül választhatsz: 1., mehetsz isten hírével és nem fizetsz semmit 2., kifizeted a vizsga árát és akkor onnantól van friss műszakid Arról mondjuk nem szól a fáma hogy az emiatt kiesett idődet ki téríti meg neked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts