Alex75 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Yess! Találtam ilyen csatit bontóban, a B Vectra központizárjára ugyanilyen csati megy. És ami a legszebb az egészben, a bontós ingyen adta, azt mondta mindegy neki hogy én viszem el vagy a cigányok. B) Mivel azt gondoltam hogy elég nehéz lesz ilyen csatit találnom, úgy megörültem a szerzeményemnek, hogy ezért még azt is elviselem hogy ezzel gyakorlatilag burkoltan lecigányozott... :D Melyik bontóba szoktál járni? Csak azért kérdezem, mert vpi vagy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Üdv lányok! Csak gondoltam beköszönök mostmár. Látom pözsög a Fórum ezerrel! Ezaz elborultság minálunk nincsen. Dekár.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Melyik bontóba szoktál járni? Csak azért kérdezem, mert vpi vagy... B) Bánd és Herend. Ez a kettő van a legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
IMA299 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Üdv. nekem volna egy kis gondom és hátha tud valaki segíteni, a g astrámban kicseréltem a gyári magnót egy cds JVC re és a gond az hogy nem őrzi meg az aktuális beállításokat, minden bekapcsolásnál újra kell beállítani mindent hangszínt és az aktuális zenét is elfelejti, meg mindent . Valami ötlet valakinek , hogy legyen memóriája ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Azért a Vectra B csatival még lesz mit babrálni, ugyanis nincs benne az összes pin (érintkező) ami nekünk kell. Emiatt nem árt mindjárt 2db B Vectrát találnod amiket megszabadíthatsz a központizás csatlakozójától, ugyanis a vezetőoldali csatiban 8db pin van, mert ez a vezérlős központizár (de még ebből is hiányzik egy ami nekünk kell), de az utasoldaliban csak 3db pin van bekötve. Én ezért hoztam el mindjárt 2-2 vezetőoldali és utasoldali csatlakozót, hogy a kettőből tudjak csinálni egyet. Az index izzó átalakítás érdekes ötlet bár nem egyedi, német fórumon olyan alternatívát láttam hogy a foncsort faragták szét úgy hogy belemenjen a hagyományos 21W-os index izzó. Én ehelyett elmentem a szalonba és cikkszám alapján megrendeltem a HPV16W típusjelű izzót, ami olyan speciális hogy akármilyen autósboltban nem lehet kapni. Szívtam is a fogam amikor kiderült hogy teli áron 3300Ft darabja, remélem ennyiért jó sokáig bírja... B) Tipp bontóba járó emberkéknek: ugyanilyen indexizzó van még a '99-'01 között gyártott Audi A6-osokban is, de olyan mifelénk nem volt a bontóban... A xenon izzó rögzítése is érdekes megoldás, el is tettem a képet tartalékba ha véletlenül nem járnék sikerrel úgy ahogy terveztem, de én ehhez is megvettem a gyári Hella adapterkarikát 3000Ft-ért oldalanként. D2S izzó esetén ez a gyári megoldás, remélem nekem is sikerül majd összehoznom valahogy. Ha kell, tudok írni cikkszámokat index izzóra és adapterkarikára. Sikerült ma szerválni 2db Vectra B csatit :D Lehet, hogy kicsit kell még variálni a csatin de nem 8-10 ezer Ft volt és még mindig elegánsabb, mint forrasztgatni a lámpát. Ez az index izzó meg elgondolkodtató viszont, lehet hogy az DIY lesz :) Gyári xenon trafód van vagy utólagos? Van olyan elvetemült aki Opeljébe VW vagy Audi lámpamosót tett (ami csak mosáskor bújik elő)? egyenlőre ezzel a megoldással szemezek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Tyű, a hétszázát, de felpörögtetek ma! B) Az összetört vezérműtengelyes, kikapcsolt klímás előzéses hozzászólás meg szíven szúrt! :D Ez? Persze mindent a saját időburkában kell nézni,amikor tervezték új volt ,de azóta nagyon sok év eltelt és a technika óriásit ugrott.Erről a szegény X16XEL ám nem tehet ,ő csak végzi a dolgát csendesen,nyugodtan,behörpint a benzin mellé kis olajat,gyorsítóként.Bekormolja az AGR-t néha-néha és mikor az ifjú titánok már összetört vezérműtengely lefogató csavarokkal fekszenek a porban a halódó Twinport szelepeik mellett,kikapcsolt klímával előzgetve akkor a jó öreg X16XEL még mindig megy és megy a szebb jövő felé,ahol majd évszázad múlva még emlegetni fogják kitartó hűségét és szobra előtt fejet hajt az arrajáró vándor hibrid-műanyagcsodagép. Áthoztam ,mert kicsit off volt ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Ilyen lámpamosóval én is szemezek, egyelőre két dolog tart vissza: egyszer az hogy az ára még bontottan is 15-20e a két fúvókának (és akkor kell még tartály, szivattyú, csövek, vezetékek, relé...), a másik meg az hogy kell neki egy konzolt csinálni a lökösvasra ami tartja az egész hóbelevancot... Amúgy ma izzót cseréltem a család C Corsáján, is kiderült hogy abban is ilyen csati van mint ami nekünk kell... Az én xenontrafóm amúgy aftermarket, gyárilag 2db van ebből is lámpánként, külön a gyújtótrafó (ez közvetlenül az égő hátulján van), és külön az ami a folyamatos áramot szolgáltatja az izzónak, ez meg a lámpa alá van szerelve gyárilag. Ma egyébként megtörtént a szerelés, készültek képek is: Íme az új projektoros fényszóró (Depo, de a Hella is ugyanez): Autó szétborítva a szereléshez: Az a bizonyos B Vectra csatlakozó... ...immár az új pinnel: Xenontrafó helye a jobb első lámpánál: (Ezt mások javasolták hogy ha lehet rejtsem el, így egy esetleges igazoltatásnál ha a hatósági személy benéz a motortérbe, nem szúrja ki egyből a szemét az utólagos xenon mert nem látja a trafót) Ugyanez bal elöl: Bal első xenontrafó a beszerelt lámpával: Jobb első xenon kész, próba: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Ez? Áthoztam ,mert kicsit off volt ott. És de jól tetted, Báttya! Forgasd meg bennem a kést! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Szép munka! Grat! (Ezt mások javasolták hogy ha lehet rejtsem el, így egy esetleges igazoltatásnál ha a hatósági személy benéz a motortérbe, nem szúrja ki egyből a szemét az utólagos xenon mert nem látja a trafót) Na, ez csak a saját lelki békédre van jó hatással. Azt a bizonyos hatósági személyt, aki jogosult benézni a motortérbe, hát nem a két szép szeme miatt ugrasztották le a falvédőről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Ez valószínűleg így van, de most a motortérbe benézve senki nem mondja meg hogy nem gyári a xenonom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Ez? Persze mindent a saját időburkában kell nézni,amikor tervezték új volt ,de azóta nagyon sok év eltelt és a technika óriásit ugrott.Erről a szegény X16XEL ám nem tehet ,ő csak végzi a dolgát csendesen,nyugodtan,behörpint a benzin mellé kis olajat,gyorsítóként.Bekormolja az AGR-t néha-néha és mikor az ifjú titánok már összetört vezérműtengely lefogató csavarokkal fekszenek a porban a halódó Twinport szelepeik mellett,kikapcsolt klímával előzgetve akkor a jó öreg X16XEL még mindig megy és megy a szebb jövő felé,ahol majd évszázad múlva még emlegetni fogják kitartó hűségét és szobra előtt fejet hajt az arrajáró vándor hibrid-műanyagcsodagép. Áthoztam ,mert kicsit off volt ott. na azért ez egy kicsit erős... ökotech motor B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 na azért ez egy kicsit erős... ökotech motor B) Ez az, Báttya, adjál neki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Igaz,nem G astra,de astra,mellesleg szépen "állva hagyta" a mocit B) ebben az autóban talán NITRO volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 na azért ez egy kicsit erős... ökotech motor B) Ez az, Báttya, adjál neki! :D Csatlakoztál a farkasfalkához? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Csatlakoztál a farkasfalkához? B) legyen felvétel??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Íme az új projektoros fényszóró (Depo, de a Hella is ugyanez): Ez a lámpa frankón néz ki! Mibe került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboy Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ez a lámpa frankón néz ki! Mibe került? Én is ilyen Depo lámpát vettem kb 1.5 hónapja. Vaterán és racing bazáron is árulja a srác 40 ezerért az egy párat. Ez fekete belsős lámpa, olyan ami csak szimplán krómos az 30 ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ez valószínűleg így van, de most a motortérbe benézve senki nem mondja meg hogy nem gyári a xenonom. grat hozzá! próbáltad már este? mi a vélemény? mikor beraktam csináltam előtte és utánna képet. hát meggyőző nagyon. előtte: utánna: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 grat hozzá! próbáltad már este? mi a vélemény? mikor beraktam csináltam előtte és utánna képet. hát meggyőző nagyon. előtte: http://pics.coldline.hu/pics/207643-20110408-GSOcuC.jpg utánna:http://pics.coldline.hu/pics/207642-20110408-QMeMiR.jpg ÚÚÚ,b.azzz! B) Ez igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 ÚÚÚ,b.azzz! B) Ez igen! köszi! reméltem, hogy jobb lesz, de nem gondoltam, hogy ennyire Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ez valószínűleg így van, de most a motortérbe benézve senki nem mondja meg hogy nem gyári a xenonom. a rendőrre csak annyit, hogy, mi van ha vezeték lóg ki a lámpádból? ha veszel egy gyári xenonos astra g-t és tönkremegy benne a trafó, akkor nehogy azt mondd hogy megbüntet a rendőr, mert a több 10e ft gyári trafó helyett utángyártott trafót raksz bele, ami ugye nem lehet belerakni a gyári lámpába. más csatlakozási lehetőséget kell találnod. attól a rendszer még gyári. (lámpamosó, fényszóró mag. áll., d2s izzó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Én is ilyen Depo lámpát vettem kb 1.5 hónapja. Vaterán és racing bazáron is árulja a srác 40 ezerért az egy párat. Ez fekete belsős lámpa, olyan ami csak szimplán krómos az 30 ezer. Az enyém külföldről jött, fekete, és mégis az ára a szimpla krómoséhoz volt közelebb B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 grat hozzá! próbáltad már este? mi a vélemény? Még nem próbáltam, sajnos nem volt rá időm (asszem szombat lesz a napja), de nagy reményeket fűzök hozzá, különösen a te képeidet látva. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 a rendőrre csak annyit, hogy, mi van ha vezeték lóg ki a lámpádból? ha veszel egy gyári xenonos astra g-t és tönkremegy benne a trafó, akkor nehogy azt mondd hogy megbüntet a rendőr, mert a több 10e ft gyári trafó helyett utángyártott trafót raksz bele, ami ugye nem lehet belerakni a gyári lámpába. más csatlakozási lehetőséget kell találnod. attól a rendszer még gyári. (lámpamosó, fényszóró mag. áll., d2s izzó) Ez sztem is így van, de ismerek olyat aki pont emiatt aggódik... úgyhogy úgy gondoltam jobb elkerülni még a lehetőségét is annak hogy esetleg ilyesmi miatt baj legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboy Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ez sztem is így van, de ismerek olyat aki pont emiatt aggódik... úgyhogy úgy gondoltam jobb elkerülni még a lehetőségét is annak hogy esetleg ilyesmi miatt baj legyen. Sajnos olyat is lehet hallani, hogy néha még a gyári xenonosokat is elküldik műszakira B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts