Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Dolgozz sokat vazze B) még 5000 db kerités pánt, hegesztve, csavarozva, és meglesz a laptop ish :D igyekszek .... vannak lehetőségek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 ja az is három betű B) CAT :D Értem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Az normális, hogy telitankkor benzinszabot érzek a kocsi mellett?? nem... valszeg a tömítés az ac-nál... vagy nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 nem... valszeg a tömítés az ac-nál... vagy nem de az biztos... B) nekem vagy 3x volt ilyen szag,de megszűnt a dolog,pedig nem egy kattig tankolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Az normális, hogy telitankkor benzinszabot érzek a kocsi mellett?? Hacsak nem a benzinkúton érzed, mert ott általában benzin szag van!B):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Az normális, hogy telitankkor benzinszabot érzek a kocsi mellett?? Na,még egy eldugult tanksapkaszellőztető! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Na,még egy eldugult tanksapkaszellőztető! B) és csodálkozol hogy b@sztatunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Na,még egy eldugult tanksapkaszellőztető! B) Mert itt mindenki hipochonder! Ha most valaki azt mondaná, hogy menet közben forog a pótkerék, máris lenne száz másik, aki ugyanilyen gonddal küzd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Mert itt mindenki hipochonder! Ha most valaki azt mondaná, hogy menet közben forog a pótkerék, máris lenne száz másik, aki ugyanilyen gonddal küzd! B) Mé nem forog...? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2011 Srácok! Menet közben szerintem forog a pótkerekem. Mit csináljak? Ez baj? és mennyibe fog kerülni? VIP Care olajat is tölthetek bele? a teszkóba láttaqm, 501 liter 176 forint... tökjó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 és csodálkozol hogy b@sztatunk :) Mert itt mindenki hipochonder! Ha most valaki azt mondaná, hogy menet közben forog a pótkerék, máris lenne száz másik, aki ugyanilyen gonddal küzd! B) Mé,most mi rosszat mondtam?Tán nem hiszed?Megmondjam a cikkszámát? :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Mé nem forog...? :D Most vagy a csapágya állt be, vagy a tárcsafék fagyott be rajta. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Mé nem forog...? B) ne má... tényleg :D sőt én a mély ládával fújom fel e kereket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Megmondjam a cikkszámát? B) :D :) héé az az én reszortom :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Most vagy a csapágya állt be, vagy a tárcsafék fagyott be rajta. B) szerintem meg feltekerte a zsírt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 szerintem meg feltekerte a zsírt :D Rájöttem! Le lett programozva Tech2-vel! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Na, ha most egy újdonsült G Astra tulajdonos beleolvas ebbe a topicba (gondolok itt az utolsó oldalra), szerintetek mit fog gondolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2011 Na, ha most egy újdonsült G Astra tulajdonos beleolvas ebbe a topicba (gondolok itt az utolsó oldalra), szerintetek mit fog gondolni? azt hogy típushiba lett a pótkerék, és azzal összefüggő alkatrészek meghibásodása... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Na, ha most egy újdonsült G Astra tulajdonos beleolvas ebbe a topicba (gondolok itt az utolsó oldalra), szerintetek mit fog gondolni? Szerintem azt,hogy Szopcsin kívül itt mindenki megőrült! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Nos így végig olvasva,már semmin nem csodálkoznék :D . Ennyire nehéz napotok volt tegnap??? Sajna tegnapi nap kimaradtam. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Sziasztok! Tud valaki segíteni vizhőfok jeladó bevizsgálásában? A műszeregységen nem mutatja az aktuális értéket, gondolom a ventit se kapcsolja. Relét direktbe kötve forog a venti. G Astra 1.2 1998 X12XE Köszi! Na mégegyszer próbáljuk meg ezt a jeladót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Na mégegyszer próbáljuk meg ezt a jeladót! Oly szívesen segítenék, de nem tudok. Ui.:nagyon bejött neked ez a hupikék szopóka! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Srácok! Menet közben szerintem forog a pótkerekem. Mit csináljak? Ez baj? és mennyibe fog kerülni? VIP Care olajat is tölthetek bele? a teszkóba láttaqm, 501 liter 176 forint... tökjó B) Csavarok kilazít, kocsi felemel, pótkerék levesz, csomiba betesz. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Most esett le! Uhunak nincs is pótkereke! Egy nagy gáztartály van a helyén! Ha meg a hondáról van szó, azzal nem foglalkozunk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissmiska Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Az ötletet én is támogatom! Na mégegyszer próbáljuk meg ezt a jeladót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts