Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Én nem mindig tudok így vidámkodni. Mondjuk minden guggolásnál recsegek-ropogok mintha eltörnének az izületeim. Hikomat van astrából? Trabiból volt.... <_< :angry: :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 MINDEKINEK JÓ PIHENÉST!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Előretolt ünnep volt az este! Hajnal háromkor nem is tudtunk írni, de még beszélni se! <_< Szia Szopcsi13! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Szia Szopcsi13! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!! Jó reggelt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Itt egy pillanatra elgondolkodtam,de aztán leesett! <_< Ilyesmi volt mikor Oggy másik márkára váltott és a Fókákat nézegette! Itt meg én bizonytalanodtam el picit. De visszakerestem és leesett! Köszi Bocs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Nagyon szülinapot szopcsi13! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 de neked nem x16d van ??? <_< Nem,x14d :angry: Így már jó? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Így már jó? <_< persze király :angry: olajkályhabajnok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Így már jó? <_< Első osztályú....csak a pontosság kedvéért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Még egyszer boldog szülinapot Szopcsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Jó reggelt! <_< Sajna most kerültem gép közelbe :P :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Még egyszer boldog szülinapot Szopcsi! http://martontimea.lapunk.hu/tarhely/martontimea/galeria/535671.gi Osztom az előtem szólót!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ma végre volt időm kocsit takarítani: yooo lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ma végre volt időm kocsit takarítani: yooo lett... szééééép,és nem is mutat rosszat szárny nélkül.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 szééééép,és nem is mutat rosszat szárny nélkül.. <_< Az Irmscher szárny még fel fog kerülni rá, de még nem volt időm letenni a kocsit 2-3napra érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Szia Lipi!!! Mi van a géppel?szééééép,és nem is mutat rosszat szárny nélkül.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Mennyi sok szép cicit kaptam az este! Öröm-bódottá.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 ]Látod? Most sokan irigyelnek Téged!!! Köztük én is. :angry: Mennyi sok szép cicit kaptam az este! Öröm-bódottá.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Így már jó? <_< Már csak azt kellene eldöntened, hogy X14DTL vagy Y14DTH? :P :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Szia Lipi!!! Mi van a géppel? semmi ,csütörtökön viszem opelékhoz,majd mondanak okosságot. addig meg hajtom,mert kell az ató <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Azé csak óvatsan.... Nagyobb kárt még tehetsz benne <_< :angry: .semmi ,csütörtökön viszem opelékhoz,majd mondanak okosságot. addig meg hajtom,mert kell az ató :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Huhh, én meg csak nem akarok kikeveredni a kálváriámból. Vettem ugye másik fényszórót (evidens, azért árulom a korábbi nJoy-t), de ez projektoros és azon túl hogy fizikailag bemegy a helyére, semmi másban nem hasonlít a korábbi lámpámhoz. Azt tudtam hogy a tompított a korábbi H7 helyett D2S izzó lesz, ezzel számoltam is. De ezen felül a távolsági fény izzója is HB3-ról H7-re változik, valamint az index is egy speciális HPV16W típusjelű izzót igényel. Szóval egyedül a helyzetjelzőt tudtam átrakni a régebbi lámpámból, de hogy teljes legyen az öröm, még az sem működik, mert míg a korábbi fényszórónál egyenként mentek az izzóra a csatlakozók, ennél egy közös csati van a lámpa hátulján, és a lámpatesten belül ágaznak el a vezetékek az összes izzóhoz. Azt már mondanom sem kell hogy ilyen csatlakozót külön nem lehet kapni csak komplett motortéri kábelköteggel együtt, úgyhogy szégyenszemre forrasztás lesz a vége, hiába nem szeretem ezt a megoldást... <_< De ezen felül is kell még egy-két dolog: ma voltam vásárolni az Opelnél, és 2db adapterkarikáért ami a D2S izzót rögzíti a lámpatestbe, valamint 2db fent említett speciális indexizzóért (semmilyen más autóban nincs ilyen, nem lehet beszerezni egyszerű autósboltban, csak márkaszervizben) fizettem 13e forintot. :P Drága mulatság ez a projektoros lámpa... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Drága mulatság ez a projektoros lámpa... <_< És valószínű,hogy a síma izzóval,olyan lesz mint a gyertyafény...ezt xenonnal az igazi.tudom,mert már volt ilyen autóm,amiben projektoros lámpa volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Drága mulatság ez a projektoros lámpa... <_< Legalább jól néz ki? Kép lesz majd? Gondolom az Njoy már elkelt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 És valószínű,hogy a síma izzóval,olyan lesz mint a gyertyafény...ezt xenonnal az igazi.tudom,mert már volt ilyen autóm,amiben projektoros lámpa volt. Xenonom van, nem utolsó sorban ezért kellett a projektoros lámpa. <_< Amúgy tapasztalat nekem is van, az előző autóm (Calibra) is projektoros volt, xenonnal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts