urbanjozsi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Kaposvár nyerte A Nagy Futópárbajt! <_< Többen és többet futottak! A szolnoki OLAJ meg az alapszakaszt Én se maradjak le......... Szopcsi13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Nekik TUDNIUK kell <_< :angry: Annó nekem is mondták. Én csak továbbítóm az üzit... :P és ezt nekik is meg mondták??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Köszi!!! Rendes vagy!! Nem panaszkodom,mert jó gyerek,mint az apja... <_< hát tudod ha a kettő közül kellene választani én is az utobbit választanám!!! meg tudlak érteni :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2011 Hogy hívják?A Honda az LUJÓ az tiszta sor. <_< hogy hivják?? Volánbusz :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Szopcsi13! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Látod? Ezzel jár a házasság. Most Te is fogyozól!!! <_< Engem nem piszkál,mióta mondtam Neki,hogy jól vagy így ahogy vagy.... De valamelyik nap megemlítettem,hogy kéne egy kis sport,vagy járjon le velem kondizni....na azóta nem kapok kaját :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Előretolt ünnep volt az este! Hajnal háromkor nem is tudtunk írni, de még beszélni se! <_< Jól van ,akkor OK! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 az céges autó.... <_< Jól megy sorod, Báttya! Céges autó honda? Nekkünk meg 10 éves vinnyetta karkó-k vannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Megnyugodtál? <_< :angry: Jól van ,akkor OK! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Én nem,mert 150 méter után már nem nagyon kapok levegöt+126 kiló vagyok,és elszoktam az ilyen mozgástól sajna!! Lehet mondani,hogy lusta vagyok,de van egy 2 hónapos fiam és inkább az utánpotlással foglalkozom. <_< Köszi,de ezek megvannak nekem is!!! 14 év szobafestés megtette a kártékony hatását.... :P :angry: Vizuális típus vagyok! :P Masszív létrát látok alattad. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Nekem is van,de elcsrélném egy astrára!!! <_< Jól megy sorod, Báttya! Céges autó honda? Nekkünk meg 10 éves vinnyetta karkó-k vannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2011 Jól megy sorod, Báttya! Céges autó honda? Nekkünk meg 10 éves vinnyetta karkó-k vannak! jaja, az asszony honda dolgozó... honda a céges vas... bár ezt inkább úgy hijjuk hogy bárautó. havi 22.000 Ft ért béreljük. De mivel megvan a zafira így ha ezt eladják mert öreg ( 3 hónapos elmult ) többet nem bérelünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 204 cm-hez néha kellett is :P .Mondjuk a föld sincs közelebb..... <_< :angry: Vizuális típus vagyok! :P Masszív létrát látok alattad. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 204 cm-hez néha kellett is :P .Mondjuk a föld sincs közelebb..... <_< :angry: Vizuális típus vagyok! :P Masszív létrát látok alattad. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Jól van ,akkor OK! :angry: Azt kéne még kideríteni, hogy mikor kerültünk át a szomszéd falubeli kocsmába. Meg miért, meg hogy ki vitt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 jaja, az asszony honda dolgozó... honda a céges vas... bár ezt inkább úgy hijjuk hogy bárautó. havi 22.000 Ft ért béreljük. De mivel megvan a zafira így ha ezt eladják mert öreg ( 3 hónapos elmult ) többet nem bérelünk Mi van? <_< Öreg? 3 hónapos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Jól megy sorod, Báttya! vinnyetta karkó-k Itt egy pillanatra elgondolkodtam,de aztán leesett! <_< Ilyesmi volt mikor Oggy másik márkára váltott és a Fókákat nézegette! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Mit számít az?? A lényeg az,hogy jó buli volt :P :angry: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Nekem is van,de elcsrélném egy astrára!!! <_< Hála istennek van két g is. Ha csak lehet azokkal megyünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Azt kéne még kideríteni, hogy mikor kerültünk át a szomszéd falubeli kocsmába. Meg miért, meg hogy ki vitt. <_< Porcelánbusz megvolt? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Mit számít az?? A lényeg az,hogy jó buli volt :P :angry: <_< Állítólag.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Irigykedem!!! Nekünk csak 1 van,azt is az asszonyom használja,meg a kölyök amikor viszi dokihoz,vagy mennek valahova. Én csak karban tartó vagyok...... <_< Hála istennek van két g is. Ha csak lehet azokkal megyünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Akkor rossz nem lehetett <_< Állítólag.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 204 cm-hez néha kellett is :P .Mondjuk a föld sincs közelebb..... <_< :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Porcelánbusz megvolt? <_< Nekem nem. fitten, üdén mentem szervizelni. Persze dél után. De haver még ötkor kipakolta a mai kettő darab lekváros buktáját. Ő nincs jól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts