Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Nagy a csend! Jó idő van! :P

Te még tudsz írni? A szülinapodon? :P

itten van a zafira végleges állapotában. kicsit koszos...

Hogy hívják?A Honda az LUJÓ az tiszta sor. :angry:

Kaposvár nyerte A Nagy Futópárbajt! <_< Többen és többet futottak!

Te is futottál?

Nekem is el kellene kezdeni edzeni,szerintem a mostani szuper kondimmal az

utca végéig sem tudnék elszaladni!Hogy lesz ebből biciklitúra,azt nem tudom!

Megosztás:

ÉÉÉÉN? Ha gyalog indulok el valahova, akkor gyanakodva összenéz néz a család (rosszabb esetben röhögnek). A Zasszony, a lányom, anyós, após, sógor volt. Nekem a metszés és a fűnyírás jutott.

nálam is ez a helyzet, mondjuk annyi különbséggel, hogy én lementem és a kocsiból benéztem a fő utcára. <_<

aztán feltettem a napszemüveget és próbáltam megnyugtatni magam hogy minek fussak he nem kergetnek. :angry:

Megosztás:

Jó Neked!!!! Engem állandóan piszkál a zasszony,hogy menjünk el sétálni,stb.... <_<

ÉÉÉÉN? Ha gyalog indulok el valahova, akkor gyanakodva összenéz néz a család (rosszabb esetben röhögnek). A Zasszony, a lányom, anyós, após, sógor volt. Nekem a metszés és a fűnyírás jutott.
Megosztás:

Jó Neked!!!! Engem állandóan piszkál a zasszony,hogy menjünk el sétálni,stb.... :angry:

Engem nem piszkál,mióta mondtam Neki,hogy jól vagy így ahogy vagy....

De valamelyik nap megemlítettem,hogy kéne egy kis sport,vagy járjon le velem kondizni....na azóta nem kapok kaját <_<

Megosztás:

Én nem,mert 150 méter után már nem nagyon kapok levegöt+126 kiló vagyok,és elszoktam az ilyen mozgástól sajna!!

Lehet mondani,hogy lusta vagyok,de van egy 2 hónapos fiam és inkább az utánpotlással foglalkozom. <_<

sétával szerintem még mindig jobban jársz mint a futással. azt én szoktam csinálni, főleg ha jó idő van.
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.