uhuhu Elküldve Április3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2011 az céges autó.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 itten van a zafira végleges állapotában. kicsit koszos... Kicsit koszos? Ha az autóm netezni tudna, most sárgulna az irigységtől. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 itten van a zafira végleges állapotában. kicsit koszos... bezzeg a céges tiszta... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Kaposvár nyerte A Nagy Futópárbajt! <_< Többen és többet futottak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Kaposvár nyerte A Nagy Futópárbajt! <_< Többen és többet futottak! te is voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Nagy a csend! Jó idő van! :P Te még tudsz írni? A szülinapodon? :P itten van a zafira végleges állapotában. kicsit koszos... Hogy hívják?A Honda az LUJÓ az tiszta sor. :angry: Kaposvár nyerte A Nagy Futópárbajt! <_< Többen és többet futottak! Te is futottál? Nekem is el kellene kezdeni edzeni,szerintem a mostani szuper kondimmal az utca végéig sem tudnék elszaladni!Hogy lesz ebből biciklitúra,azt nem tudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 te is voltál? ÉÉÉÉN? Ha gyalog indulok el valahova, akkor gyanakodva összenéz néz a család (rosszabb esetben röhögnek). A Zasszony, a lányom, anyós, após, sógor volt. Nekem a metszés és a fűnyírás jutott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Lipi-G jól laktál ma? http://www.gyulavaros.hu/fesztivalok-rende...val-gyula-varos Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 ÉÉÉÉN? Ha gyalog indulok el valahova, akkor gyanakodva összenéz néz a család (rosszabb esetben röhögnek). A Zasszony, a lányom, anyós, após, sógor volt. Nekem a metszés és a fűnyírás jutott. nálam is ez a helyzet, mondjuk annyi különbséggel, hogy én lementem és a kocsiból benéztem a fő utcára. <_< aztán feltettem a napszemüveget és próbáltam megnyugtatni magam hogy minek fussak he nem kergetnek. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Te még tudsz írni? A szülinapodon? <_< Előretolt ünnep volt az este! Hajnal háromkor nem is tudtunk írni, de még beszélni se! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Jó Neked!!!! Engem állandóan piszkál a zasszony,hogy menjünk el sétálni,stb.... <_< ÉÉÉÉN? Ha gyalog indulok el valahova, akkor gyanakodva összenéz néz a család (rosszabb esetben röhögnek). A Zasszony, a lányom, anyós, após, sógor volt. Nekem a metszés és a fűnyírás jutott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Lipi-G jól laktál ma? http://www.gyulavaros.hu/fesztivalok-rende...val-gyula-varos Kint nem voltam,melóztam,de egyik cimbora nevezett a sonkaversenyen,és utána hozott be,nem keveset.. <_< azóta is azt szenvedem... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Jó Neked!!!! Engem állandóan piszkál a zasszony,hogy menjünk el sétálni,stb.... <_< sétával szerintem még mindig jobban jársz mint a futással. azt én szoktam csinálni, főleg ha jó idő van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Azé!!! Szép kerek szám!!!! Én már sajna túl vagyok rajta!!! A FIATALOKÉ a jövő <_< .Előretolt ünnep volt az este! Hajnal háromkor nem is tudtunk írni, de még beszélni se! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Előretolt ünnep volt az este! Hajnal háromkor nem is tudtunk írni, de még beszélni se! <_< Hű! Majdnem lemaradtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Jó Neked!!!! Engem állandóan piszkál a zasszony,hogy menjünk el sétálni,stb.... :angry: Engem nem piszkál,mióta mondtam Neki,hogy jól vagy így ahogy vagy.... De valamelyik nap megemlítettem,hogy kéne egy kis sport,vagy járjon le velem kondizni....na azóta nem kapok kaját <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 A FIATALOKÉ a jövő <_< . és ezt nekik is meg mondták??? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Jó Neked!!!! Engem állandóan piszkál a zasszony,hogy menjünk el sétálni,stb.... :angry: Cseréljünk! Én megyek sétálni. Te meg viseled a térd és derékfájásomat! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Én nem,mert 150 méter után már nem nagyon kapok levegöt+126 kiló vagyok,és elszoktam az ilyen mozgástól sajna!! Lehet mondani,hogy lusta vagyok,de van egy 2 hónapos fiam és inkább az utánpotlással foglalkozom. <_< sétával szerintem még mindig jobban jársz mint a futással. azt én szoktam csinálni, főleg ha jó idő van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Előretolt ünnep volt az este! Hajnal háromkor nem is tudtunk írni, de még beszélni se! <_< boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Köszi,de ezek megvannak nekem is!!! 14 év szobafestés megtette a kártékony hatását.... :angry: Cseréljünk! Én megyek sétálni. Te meg viseled a térd és derékfájásomat! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 és ezt nekik is meg mondták??? <_< Hogyne! A jelenben ezzel hitegetik őket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Lehet mondani,hogy lusta vagyok,de van egy 2 hónapos fiam és inkább az utánpotlással foglalkozom. <_< hát tudod ha a kettő közül kellene választani én is az utobbit választanám!!! meg tudlak érteni :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Kint nem voltam,melóztam,de egyik cimbora nevezett a sonkaversenyen,és utána hozott be,nem keveset.. <_< azóta is azt szenvedem... :angry: A jó kis gyulai kolbász! A sonkáról meg ne is beszéljünk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Köszi mégegyszer srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts