Korzika Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Lipi nincs valami panziós ismerősöd Gyulán? 2 db 3 ágyas apartman vagy szoba kellene ápr. 15.16.- ra!Ócsóír! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Lipi nincs valami panziós ismerősöd Gyulán? 2 db 3 ágyas apartman vagy szoba kellene ápr. 15.16.- ra!Ócsóír! kollégámnak van,holnap vele leszek szoliban,megérdeklődöm <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 kollégámnak van,holnap vele leszek szoliban,megérdeklődöm <_< Köszi! Nekem is van vámos ismerősömnek apartmanháza csak most nem érem el sehogysem! Mivel haveromékkal mennénk(ha összejön), ezért nem akarok ismerősökhöz ill. rokonokhoz cuccolni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 kollégámnak van,holnap vele leszek szoliban,megérdeklődöm :P Ti párosával jártok szoláriumba? Hűha... <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Ti párosával jártok szoláriumba? Hűha... :angry: :P Ezt se nekem mondták... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Szopcsi13 boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Szopcsi13 boldog szülinapot! Boldogat,még sokat!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ezt se nekem mondták... <_< Nem beszóni... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Nem beszóni... :angry: Ezt már a szoliból írod? Pörkölődünk, pörkölődünk? <_< :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 "Megint egy nappal öregebb lettél, a mosásban kicsit összementél. De ne búsulj, jön még télre tavasz, 30 éves is csak egy évig maradsz!" Boldog szülinapot Szopcsi13! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ezt már a szoliból írod? Pörkölődünk, pörkölődünk? <_< :angry: Igen,innen.Éppen aludtam... :P most keltem fel :P ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Nekem ez ismerős. E85 50%-al ugyanez volt. Gondolom szegény a keverék, s nem tud többet állítani. (de majd megmondja valaki hozzáértő az igazságot) Dettó, akkor jött ez a hibakód, amikor túlszaladt egy kicsit az etanol. Töltöttem rá nagyon hamar 5-6l 95-öst és el is tűnt a hibajelzés. Túl szegény lett a keverék és nem tudott már tovább dúsítani az elektronika, azért dobta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Köszönöm, srácok a nekem szentelt figyelmet! Boldogság járta át kis szívemet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Köszönöm, srácok a nekem szentelt figyelmet! Boldogság járta át kis szívemet! szülinapot báttya <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Nem kívánok egyéb átkot, egyél meg egy hektó mákot. Minden nap csak 1-1 szemet, addig élj, míg meg nem eszed. Isten éltessen sokáig Szopcsi 13!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Köszönöm! Durva a nagymutter! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Akit érdekelt múltkor a fekete (nJoy) fényszóró, az látogasson el az adok-veszek topikba, kiszereltem az enyémet, lehet vinni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Akit érdekelt múltkor a fekete (nJoy) fényszóró, az látogasson el az adok-veszek topikba, kiszereltem az enyémet, lehet vinni! Irtam Pü-t!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Csak most értem haza!!! BOLDOG SZÜLINAPOT SZOPCSI 13!!Köszönöm, srácok a nekem szentelt figyelmet! Boldogság járta át kis szívemet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Sziasztok! Érdeklödnék hogy valaki vásárolt e már valahol az interneten,ilyen méretpontos üléshuzatot? Ha igen milyet,mennyiért,hol, és hogy van megelégedve vele? Esetleg kép róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Nagy a csend! Jó idő van! :angry: Sort kerítettem ma a szűrők cseréjére sajátomon is meg a tesómén is. Vagyishogy majdnem. 2 behr-be való pollenszűrőt vettem, de kiderült, a tesómé delphi! <_< Rosszul emlékeztem. Mehetek holnap a boltba kicserélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2011 itten van a zafira végleges állapotában. kicsit koszos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 itten van a zafira végleges állapotában. kicsit koszos... https://lh4.googleusercontent.com/_1FrZyTem...00/IMG_8322.jpg https://lh3.googleusercontent.com/_1FrZyTem...00/IMG_8338.jpg https://lh4.googleusercontent.com/_1FrZyTem...00/IMG_8323.jpg https://lh5.googleusercontent.com/_1FrZyTem...00/IMG_8335.jpg https://lh5.googleusercontent.com/_1FrZyTem...00/IMG_8336.jpg mi vana azafira rendszámával? lekopott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 mi vana azafira rendszámával? lekopott? Kifestette a képről, hogy ne lehessen azonosítani. A Hondánál persze meghagyta <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Kifestette a képről, hogy ne lehessen azonosítani. A Hondánál persze meghagyta :angry: hát igen, pont ezért kérdeztem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts