Zachi Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 tudtátok hogy lehet nevet változtatni a fórumon ??? :P Új neveden csak én vigyorgok kínomban? :angry: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2011 Új neveden csak én vigyorgok kínomban? :P <_< na jólvan, ne sírjál... :angry: visszacsináltam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 na jólvan, ne sírjál... <_< visszacsináltam.... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Nálam sem,csak nála,mert modi. gondolom a személyesbe a harmadik felülről ahol üres mező van... Na a két kártékony ujra támad! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Nálam sem,csak nála,mert modi. Pedig Te már egyszer változtattál nevet, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Pedig Te már egyszer változtattál nevet, nem? Ő csinálta asszem...,de ha nem,akkor más <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 na jólvan, ne sírjál... :angry: visszacsináltam.... Pedig jó volt! <_< Sose volt ilyen jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Sziasztok! Értelmezzétek nekem ezt a hibakódot légyszíves: P0170=Tüzelőanyag-korrekció (Bank 1) funkció-rendellenesség Gázon is és benzinen is dobja a sárgát. <_< Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 A 3. részt láttad már? <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Sziasztok! Értelmezzétek nekem ezt a hibakódot légyszíves: P0170=Tüzelőanyag-korrekció (Bank 1) funkció-rendellenesség Gázon is és benzinen is dobja a sárgát. <_< Köszi Nekem ez ismerős. E85 50%-al ugyanez volt. Gondolom szegény a keverék, s nem tud többet állítani. (de majd megmondja valaki hozzáértő az igazságot) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 na szétszedtem összeraktam... nem láttam semmit... a proci cserélhető... valakinek van ddr2 533mhz memóriája kölcsön?? akár 256Mb is Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 A duda gomb kiaszakadt állapota mennyi km -ert selytet ? Bal oldali van kiszakadva, amit néztem Attól függ, mennyire volt idegbeteg az előző tulaj... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 A 3. részt láttad már? <_< :angry: Részleteket. :P Egyben még nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Attól függ, mennyire volt idegbeteg az előző tulaj... :angry: Rossz nyelvek szerint olasz piacra eleve lyukasként adták! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Részleteket. <_< Egyben még nem. Nekem meg van. Bár még én se néztem meg,mert az asszony nem bírja a magyar filmeket :angry: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Nekem meg van. Bár még én se néztem meg,mert az asszony nem bírja a magyar filmeket <_< . Küld el vásárolni addig amíg megnézed,azt mindegyik szereti! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Küld el vásárolni addig amíg megnézed,azt mindegyik szereti! <_< és még mi vagyunk kártékonyak? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 kártékonykettőjelentkezik <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 és még mi vagyunk kártékonyak? <_< kártékonykettőjelentkezik :angry: :P Igen ez tényleg inkább: a nők általános műszaki problémái topikba illene! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Igen ez tényleg inkább: a nők általános műszaki problémái topikba illene! <_< akkor.. nekem olyan problémám van ... km órán világít valami sárga jobb oldal lent ,mit csináljak :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 akkor.. nekem olyan problémám van ... km órán világít valami sárga jobb oldal lent ,mit csináljak <_< Olyankor a jobb mell alatt kell masszírozni! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Olyankor a jobb mell alatt kell masszírozni! <_< és simizd a lábam :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 és simizd a lábam :angry: :P Simizze neked a Steiner Kristóf! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Simizze neked a Steiner Kristóf! <_< Ugyis azt mondták,melegfront jön ,hozza az egész családot :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Ugyis azt mondták,melegfront jön ,hozza az egész családot <_< olyanok vagytok :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts