Lipi-G Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 OK, majd az idő eldönti. <_< Vagy én,vagy az asszony :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Vagy én,vagy az asszony <_< Én bármit csinálok az autón, az asszonynak mindig tetszik. Feleséget választani tudni kell... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Vajon a GM előírásnak megfelel? Olaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Vajon a GM előírásnak megfelel? Olaj Ezmiez? <_< Honnan ásta ki vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Vajon a GM előírásnak megfelel? Olaj Biztos a nagypapa pincéjéből kaparta elő véletlen. :angry: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Biztos a nagypapa pincéjéből kaparta elő véletlen. :angry: <_< Érdemes végignézni a termékeit. Van egy-két érdekes dolga :P Tuti örökölt valami kéglit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Érdemes végignézni a termékeit. Van egy-két érdekes dolga :P Tuti örökölt valami kéglit :angry: Nem gyenge. :P Nekem EZ tetszik legjobban, mindig is akartam egy ilyet... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Nem gyenge. :P Nekem EZ tetszik legjobban, mindig is akartam egy ilyet... <_< Vagy egy ilyet: :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Vagy egy ilyet: http://www.ema-lion.hu/shared/img/tablak/falitablak/falit01.jpg <_< :P hát a keljen fel helyett,mást olvastam.. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ez most aktuális: <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 ne mán!!!!! Ti most mondjátok, hogy az AGR nem is olyan fontos.....mikor épp kicseréltettem az enyém kerek 50 rugóért??!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 helló keresek g astra 1.6.16v hez jobb első kerékagy csapágyat bontottan is jo 4 csavarost. aki tud segíteni az kérem irjon a kistvan81@citromail.hu-ra köszi A csapágy aggyal együtt van.Bontott csapágy???Nem olyan drága az új ! ne mán!!!!! Ti most mondjátok, hogy az AGR nem is olyan fontos.....mikor épp kicseréltettem az enyém kerek 50 rugóért??!!!! <_< A szervízeknek meg a beszállítóknak is meg kell élni valamiből! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 ne mán!!!!! Ti most mondjátok, hogy az AGR nem is olyan fontos.....mikor épp kicseréltettem az enyém kerek 50 rugóért??!!!! nem minden típusban olyan problémamentes a lezárás Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Szia! Ki szerelted a szelepet és lezáró lemezzel takartad a helyét? Vagy bent maradt csak közé raktál egy lemezt? Wessz-hez megyek majd tempomat szerelésre, lehet erre is megkérem. Majd biztos megmondja hogy is van a frankó. Visszament ugyanúgy a szelep,csatlakoztatva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krinci Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 ne mán!!!!! Ti most mondjátok, hogy az AGR nem is olyan fontos.....mikor épp kicseréltettem az enyém kerek 50 rugóért??!!!!Környezetvédelmi okokból fontos de a motor működését nem befolyásolja ha esetleg lekötik,mert csak is azért van ott.A twinport motoroknak ez a lényege,,nagyobb arányú kipufogógáz visszavezetés,ezáltal kedvezőbb fogyasztás ás károsanyagkibocsájtás!90%-ban az olajfogyasztásra vezethető vissza ha valami gondja van,olykor a tisztítás is segít mert mint írtad nem olcsó mulatság!Az én twinportomban már 260.000km van de még nem volt gond az EGR szeleppel!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Real_Tek Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 <_< mostmár csak vigyorgok, de tegnap eléggé bosszús voltam. Gondolom sokaknak nem új, de hátha van akinek igen. Tegnap rakattam be az LPG-t az autóba s mikor megyek érte kérdi a szerelő, hogy nekem ment-e a kormány szervó? MOndom igen. Na mert most nem megy. Nézem, tényleg... na akkor elkezdi nézni programmal, ami kiírja nem kap áramot a szervó. Végig küzdötte az összes helyet amihez hozzányúltak a két nap alatt, még alulról is, az autót megemelve. de semmit nem talált. aztán előszedett vmi másik programmal kapcsolási rajzokat, hogy a szervónak mi merre megy. na mikor meglátta, hogy a központi záron is keresztül megy (bocsi a slendrián fogalmazásért), bekattant neki valami. Kulcs elővesz. Autó bezár, kinyit s volt szervó... Mióta a szerelés miatt vissza rakták az akksit nem volt bezárva az autó s tippeltük, valami letiltott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Na ezzel így vagyok én is,még nem tudom,hogy marad e,vagy nem... <_< Neked tetszik??Kívülről nagyon jól néz ki az autód,de nem illene ez jobban egy szürke...őőőő ezüst astrába? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Neked tetszik??Kívülről nagyon jól néz ki az autód,de nem illene ez jobban egy szürke...őőőő ezüst astrába? <_< Ha nem kell megveszem esetleg!! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Bakker Uhuhu! gjéljgérjhgéd vs,keflfuéougfzfufmie5 voufdrugukrézouvjéoeugfjmrepobunpoarutsfostuze6p5u5p8zuperumfhvvnmbfhrtlvp8tvnmf hb9n uü8 zürrhv9tv9rpt8ubmr9pjubv5 u5mbftvmodtvhrptmvrtrt Ez már döfi! Ez aztán aláírás! :P:angry:<_< Tudtam én, hogy néha elfelejtesz magyarul, de eddig még sikerült kihámoznom a mondanivalót. Most feladtam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Ha nem kell megveszem esetleg!! :angry: Kár hogy nem csak szerkesztetted a hsz-ed!Egyszer nem tetszik,aztán kellene? :P Előbújt belőled a tuning ördöge? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Kár hogy nem csak szerkesztetted a hsz-ed!Egyszer nem tetszik,aztán kellene? :P Előbújt belőled a tuning ördöge? :angry: Ja mert végigfutott az agyamban, hogy nézne ki! Először valahogy nem igazán tetszett a gondolat aztán mégiscsak megváltozott! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Ja mert végigfutott az agyamban, hogy nézne ki! Először valahogy nem igazán tetszett a gondolat aztán mégiscsak megváltozott! <_< Mondom én,a kisördög! :angry: Nekünk is ezüst és én is belegondoltam hogy lehet jól mutatna egy ilyen,de belül nincs ezüst szín...szóval nem tudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Krinci Környezetvédelmi okokból fontos de a motor működését nem befolyásolja ha esetleg lekötik,mert csak is azért van ott.A twinport motoroknak ez a lényege,,nagyobb arányú kipufogógáz visszavezetés,ezáltal kedvezőbb fogyasztás ás károsanyagkibocsájtás!90%-ban az olajfogyasztásra vezethető vissza ha valami gondja van,olykor a tisztítás is segít mert mint írtad nem olcsó mulatság!Az én twinportomban már 260.000km van de még nem volt gond az EGR szeleppel! Hát ebben órája szerint 185ezer van. Mondjuk most cseréltettem légtömegmérőt is, mert igencsak nem akart már menni. 2.0 dti motorról van szó. Nem tudjátok esetleg a szívótorok tisztítását meg lehet oldani bontás nélkül? Vagy csak ha szétkapják? Akkor meg ki kell cserélni a gázolaj csöveket is? Mert úgy tudom ha egyszer megbontják akkor már nem lehet visszahúzni rendesen. És mennyibe kerül egy ilyen tisztítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Mondom én,a kisördög! <_< Nekünk is ezüst és én is belegondoltam hogy lehet jól mutatna egy ilyen,de belül nincs ezüst szín...szóval nem tudom! Nem tudom h mutatna lehet jól. Nekem a középkonzolnál króm szellőzőrácsok vannak és az jól mutat. Lehet ezüst középkonzol még dobna rajta.. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2011 Bakker Uhuhu! gjéljgérjhgéd vs,keflfuéougfzfufmie5 voufdrugukrézouvjéoeugfjmrepobunpoarutsfostuze6p5u5p8zuperumfhvvnmbfhrtlvp8tvnmf hb9n uü8 zürrhv9tv9rpt8ubmr9pjubv5 u5mbftvmodtvhrptmvrtrt Ez már döfi! Ez aztán aláírás! :P:P:angry: Tudtam én, hogy néha elfelejtesz magyarul, de eddig még sikerült kihámoznom a mondanivalót. Most feladtam. :P áááááá, nincs értelme, de mit irjak oda? nem tudom... <_< :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts