Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Sziasztok,még új vagyok csak gondoltam megírom a saját tapasztalataimat az autómról! ... na ez tök jó hír.. szerintem a hosszbordás szíjt felesleges cserélni 60e-nél.. ártani nem árt.. abban a körben lévő feszítő és vízpumpa volt e cserélve?? Tetszik a beszámoló <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2011 most mé kötözködsz vele??? jó fej, taxis, tudja mit csinál, hisz 255 ezret ment 3 év alatt, ami nemsemmi....... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 most mé kötözködsz vele??? jó fej, taxis, tudja mit csinál, hisz 255 ezret ment 3 év alatt, ami nemsemmi....... <_< ez nem kötekedés ... csak megkérdeztem.. bocs hogy élek :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Csak óvatosan, mert a légcsatornából a biztitáblára is ráfolyhat! Ugye nem kell részletezni, hogy az miért nem kívánatos? Az eléggé kellemetlen szokott lenni......... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Üdv! Köszönjük a beszámolót, az enyém is több mint 200 ezret ment, és nincs komolyabb problémája. Jó autók ezek! :angry: Az enyémbe 118000 van,de szerintem én fogom kicserélni a gyári cuccokat,mert most kezdenek fáradni szépen sorba..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
fodorb Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 ...A klíma tisztításról tudtok mondani vmi biztatót?... Menj be a klíma kérdésbe, és az elejétől érdemes elolvasni, nem vészesen hosszú, és ott több ízben részletesen le van írva, a mit merre hogyan, mire kell ügyelni stb... Sajna a képek már nem mennek (mind), de a lényeg érthető. Az Astrákba tettek láncos motort ? Ha igen melyikekbe ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Menj be a klíma kérdésbe, és az elejétől érdemes elolvasni, nem vészesen hosszú, és ott több ízben részletesen le van írva, a mit merre hogyan, mire kell ügyelni stb... Sajna a képek már nem mennek (mind), de a lényeg érthető. Az Astrákba tettek láncos motort ? Ha igen melyikekbe ? A "Z"motorkódú 1,4 -esek láncosok például. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Az Astrákba tettek láncos motort ? Ha igen melyikekbe ? z12xe, z14xep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Sziasztok! Az üzemanyag pumpa tápellátásához hol lehet hozzáférni/megszakítani? Hány V hány A, azt lehet tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2011 z12xe, z14xep. Z22SE <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Z22SE :angry: igen az is <_<,valamelyik olajkályha? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2011 igen, a 2.0 D azok láncosak..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Nem drága, csak a márkakereskedés nem ennyiért adja.... De ha rendelek valahonét netről, akkor úgy már drágább. és merre vagy az országban?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 2:1 Magyarország vezet!!!!!!! :angry: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 2:1 Magyarország vezet!!!!!!! :angry: <_< én meg azt hittem elírtad a neved :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 én meg azt hittem elírtad a neved <_< És milyen jól tette! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 igen az is :angry:,valamelyik olajkályha? Nézd! Má' megen kötexik! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Sajnos már 2-2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Nézd! Má' megen kötexik! <_< ugyan már :angry: Nem olyan vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Sajnos már 2-2 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 EMBEREK 3-3 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 5:3 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 5:3 <_< Istenem, k. jó meccs volt... Nem is ezt sajnálom, hogy kikaptunk, hanem azt, hogy valszínűleg ez a lendület nem lesz bennünk a svédek finnek moldávok ellen.... Remélem mégis meglesz és akkor befuthatunk a 2. helyre is akár:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Istenem, k. jó meccs volt... Nem is ezt sajnálom, hogy kikaptunk, hanem azt, hogy valszínűleg ez a lendület nem lesz bennünk a svédek finnek moldávok ellen.... Remélem mégis meglesz és akkor befuthatunk a 2. helyre is akár:)! Igen szép meccs volt! Gratu a hazaiaknak szépen játszottak!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
krinci Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 na ez tök jó hír.. szerintem a hosszbordás szíjt felesleges cserélni 60e-nél.. ártani nem árt.. abban a körben lévő feszítő és vízpumpa volt e cserélve?? Tetszik a beszámoló <_< A hosszb.szíj cserperiódusa 60ezer km. de például tesóméban a gyári 120.ezret ment el mert a szervizben nem cserélték,gond nem volt vele csak már nagyon csúnya sorjás és kopott volt,tehát ez is eléggé túl van méretezve hála az égnek,lehet hogy a kor jobban árt neki mint a km.!Meg hát 4000ft a márkás német,ezen már ne múljon! Feszítő és vízpumpa sem volt cserélve!!A szíjas motoroknál a vezérlés cseréjekor ildomos cserélni ezért drága dolog a nagyszerviz,de mivel ez láncos és csere nincs így a vízpumpa is ott marad!Ha elromlik valószínű észreveszem! Köszi a tetsziket remélem nem lett ömlengős! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts