Gelko Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 ezen nincs mit magyarázni..egy Nyuszibőrbe bújt boszi vagy...bárkit meg lehet kérdezni :wink: de nyugodj meg nem tartunk boszorkányégetést.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 ma te vagy a második aki ezt mondja :wink: :lol: ki volt az első ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 ezen nincs mit magyarázni..egy Nyuszibőrbe bújt boszi vagy...bárkit meg lehet kérdezni :wink: de nyugodj meg nem tartunk boszorkányégetést.... :D bárkit? uramisten, ilyen rossz lenne rólam a közvélemény? 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 ma te vagy a második aki ezt mondja :wink: :lol: ki volt az első ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 ki mondta h rossz véleménnyel vagyunk a boszorkányokról ? titok ? na lécci súgd meg :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 ki mondta h rossz véleménnyel vagyunk a boszorkányokról ? titok ? na lécci súgd meg :lol: :D egy közeli "családtag" 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 egy közeli "családtag" 8) :wink: hát ez szép.... Telo komával mi a helyzet ? ennyit dolgozna :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 hát ez szép.... Telo komával mi a helyzet ? ennyit dolgozna :roll: jaja... :lol: De figyelek ám... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 jaja... :lol: De figyelek ám... :roll: Hello Telo ! a bemutatkozó irásommal sehol sem állok :oops: de majd egyszer elküldöm :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Hello Telo ! a bemutatkozó irásommal sehol sem állok :oops: de majd egyszer elküldöm :D :wink: Oksi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Tényleg Tello, mikor lesz fenn a bemutatkozó esszém? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vira Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Üdvözlet mindenkinek. Nem rég vettem egy 1.4 16V-s 2000-es Astrát. Érdeklődnék kb mennyi az átlagos fogyasztása, érdemes-e vinni szervízelni(eddig volt), miket jó tudni róla(hibái)? Előre is köszönöm a segítségüket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Üdvözlet mindenkinek. Nem rég vettem egy 1.4 16V-s 2000-es Astrát. Érdeklődnék kb mennyi az átlagos fogyasztása, érdemes-e vinni szervízelni(eddig volt), miket jó tudni róla(hibái)? Előre is köszönöm a segítségüket. Átlag fogyasztás: 7-8 között, kérdés mennyire nyomod neki. Szervíz: ha igényt tartasz a még egy év szavatosságra: márkaszervíz; ha nem: otthon, ha nem értesz hozzá márkaszervíz, de zsebbenyúlós vagy a kétes "zsenik". Hibái: ha nincs, ne is keress! az majd jön :lol: de remélem nem most :D Ne aggódj jó autót vettél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mozes Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Üdv Mindenki! Új vagyok itt! Tanácsot szeretnék kérni. Egy Astra G caravan 1.7 dt akarok venni és a Ti tapasztalatotokra lenne szükségem. 1. Mire kell figyelni a bejáratás idején? 2. Milyen hibák fordulhatnak elő? 3. Budapesti forgalomban hogyan fogyaszt? 4. Minden pozitívumot :D és negatívumot :lol: írjatok meg nekem please! Baráti üdvözlettel! mozes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Üdv Mindenki! Új vagyok itt! Tanácsot szeretnék kérni. Egy Astra G caravan 1.7 dt akarok venni és a Ti tapasztalatotokra lenne szükségem. 1. Mire kell figyelni a bejáratás idején? 2. Milyen hibák fordulhatnak elő? 3. Budapesti forgalomban hogyan fogyaszt? 4. Minden pozitívumot :D és negatívumot :lol: írjatok meg nekem please! Baráti üdvözlettel! mozes Hi! << Astra G általános műszaki problémák >> (KLIKK) << Astra G fogyasztás >> (KLIKK) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2005 apám.... hogy ti még mindig ráugrotok az összes első hozzászóló, 2 oldalt krdezőkre.... :shock: rövid történet: volt egyszer javuárban egy csávó, akinek azt hittem hogy segiten tudok. az első hozzászólásában szintén olyan 5-6 kérdést tett fel. én PÜ ben válaszoltam neki. Azóta nem ment egy az üzenet, mert nem jelentkezett be, hogy megnézze a válaszokat a kérdéseire.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mozes Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 apám.... hogy ti még mindig ráugrotok az összes első hozzászóló, 2 oldalt krdezőkre.... :shock: rövid történet: volt egyszer javuárban egy csávó, akinek azt hittem hogy segiten tudok. az első hozzászólásában szintén olyan 5-6 kérdést tett fel. én PÜ ben válaszoltam neki. Azóta nem ment egy az üzenet, mert nem jelentkezett be, hogy megnézze a válaszokat a kérdéseire.... :? :? Ezt nevezem én kedves fogadtatásnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 :? Ezt nevezem én kedves fogadtatásnak! :lol: ez most nem biztos, hogy uhuhu hibája elég nagy ugyan ez a fórom, de nagyon jól szekcionált kicsit le kell ülni és végig kell böngészni mindent megtalálsz, nem feltétlenül kell mindent úja beiratni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mozes Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Hi! << Astra G általános műszaki problémák >> (KLIKK) << Astra G fogyasztás >> (KLIKK) :lol: Jim74! Köszönöm a segítséget! Sajnos túl nagy az adattömeg és fél óra után sem sikerült a linkelt fórumokon választ találnom, de nem adom fel. Tovább keresek, de ha valaki konkrétan tud tanácsokat adni, azt megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mozes Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 ez most nem biztos, hogy uhuhu hibája elég nagy ugyan ez a fórom, de nagyon jól szekcionált kicsit le kell ülni és végig kell böngészni mindent megtalálsz, nem feltétlenül kell mindent úja beiratni Kösz! A kereső sajnos csak a fórumot adta meg, ahol a témával kapcsolatos dolgok vannak, jobb lenne, ha a megfelelő commentre tudna mutatni és nem kéne 30-100 oldalt végig lapozgatni. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mozes Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 OK! Kezdem kiismerni magam a rendszreben! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 ....de ha valaki konkrétan tud tanácsokat adni, azt megköszönném.... Szerintem írjál Antinak, mert a kedves feleségének tesójáéknak ilyen motoros G Astra-juk van. :arrow: ]http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...e&u=108 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mozes Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Szerintem írjál Antinak, mert a kedves feleségének tesójáéknak ilyen motoros G Astra-juk van. :arrow: ]http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...e&u=108 :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Sziasztok! Tavaly kezdtem olvasni a forumot,mivel egy Astra kombi 1,6 16v/2003,01/ boldog tulajdonosa lettem.Németből vettem törötten,de a lábán hoztam haza.Kényelmes,jól pakolható!A sebesség nálam nem első/bár ahol lehet szeretek én is menni a magyar utakon, főleg itt keleten!/ nem igen lehet száguldozni.Városban megyek a legtöbbet,miota nálam van 24000km mentem,minden probléma nélkül.A szerelési minőség első osztályú,belül csendes,szóval jóóó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Sziasztok! Tavaly kezdtem olvasni a forumot,mivel egy Astra kombi 1,6 16v/2003,01/ boldog tulajdonosa lettem.Németből vettem törötten,de a lábán hoztam haza.Kényelmes,jól pakolható!A sebesség nálam nem első/bár ahol lehet szeretek én is menni a magyar utakon, főleg itt keleten!/ nem igen lehet száguldozni.Városban megyek a legtöbbet,miota nálam van 24000km mentem,minden probléma nélkül.A szerelési minőség első osztályú,belül csendes,szóval jóóó! Kép/képek vannak a kocsidról ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts