1.2 gcc Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Biza. De csak vicc vót, mer az szürke, tudomám :angry: oksa <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Biza. De csak vicc vót, mer az szürke, tudomám <_< Van egy nagyon jó cimborám, BMW-je van, olyan színű, mint az enyém! Amikor valaki egyszerűen leszürkézi valamelyiket, egyszerre kiáltjuk: EZÜST, B***MEG, EZÜST!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Van egy nagyon jó cimborám, BMW-je van, olyan színű, mint az enyém! Amikor valaki egyszerűen leszürkézi valamelyiket, egyszerre kiáltjuk: EZÜST, B***MEG, EZÜST!! Hát ja ezüst metál <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 hol találom meg hogy hogyan lehet képet tenni az avataromba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 hol találom meg hogy hogyan lehet képet tenni az avataromba? Fenn jobb oldal-vezérlőpult-ott pedig bal oszlopban:avatar beállítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Fenn jobb oldal-vezérlőpult-ott pedig bal oszlopban:avatar beállítás. köszönöm, megvan Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Hát ja ezüst metál :angry: Ez valami Adventi Rock banda ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Ez valami Adventi Rock banda ? :angry: Akár lehet az is a heavy metál után!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Fekete... Piros... Szürke.... A legszebb szín igenis a türkizkék(zöldvagymi) <_< :angry: [peace] Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Fekete... Piros... Szürke.... A legszebb szín igenis a türkizkék(zöldvagymi) <_< :P [peace] Ez se rossz egynek, egy jó Hello Kitty-s kipufogóval. :angry: (Különben a sötétkék metál áll a legjobban az Astrának.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 (Különben a sötétkék metál áll a legjobban az Astrának.) Szerintem meg a fekete és az ezüst! <_< de ízlések és pofonok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 de ízlések és pofonok... piros <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Valamiért nem érzem teljesnek az autót, h nincs a küszöbök és mások színre fújva.. <_< Olyan mikor ránézek az autóra mintha hiányozna róla.. csúnyák az astrák a fekete küszöbökkel stb. muszáj leszek megcsinálni ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Ez se rossz egynek, egy jó Hello Kitty-s kipufogóval. <_< (Különben a sötétkék metál áll a legjobban az Astrának.) ... csak hogy aktuális legyek az legújabb fotómmal: Cím: Női tulaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 piros <_< fekete metall :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 fekete metall :P az melyik csapat? <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Dehogynem, sok mindent meg lehet tudni, csak az orosz oldalon van egy csomó írás szerelésekre, problémákra képpel illusztrálva. Ezért vagyok kíváncsi, hogy van-e G astra-hoz is olyan oldal? N Esetleg ez, ha megy a német: http://www.astra-g-anleitungen.de/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Esetleg ez, ha megy a német: http://www.astra-g-anleitungen.de/ Na hát....ennek jól áll a piros <_<. De egy Caravannak, hm.......mindenki írt itt mindent látom :angry:. Most aztán végképp nem tudom, hogy halottas kocsi legyen, vagy valami mennybemenetelő féle szín :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Na hát....ennek jól áll a piros <_<. De egy Caravannak, hm.......mindenki írt itt mindent látom :angry:. Most aztán végképp nem tudom, hogy halottas kocsi legyen, vagy valami mennybemenetelő féle szín :P) A sárga még nem merült fel? Ha már költesz rá, legyen ritka színe! :P Photoshoppal meg lehet csinálni, egy piros autó alap kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Szerintem pedig a fehér szín a legjobb,azt sokféle módon fel lehet dobni! (Meg olyan ritka!) <_< Van róla egy régi közmondás is:ritka mint a fehér Astra!(én már hallottam!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Szerintem pedig a fehér szín a legjobb,azt sokféle módon fel lehet dobni! (Meg olyan ritka!) :angry: Van róla egy régi közmondás is:ritka mint a fehér Astra!(én már hallottam!) Gyöngyház fehér, metál pigmenttel a lakkozásban az igen. Renault Alpine-n láttam gyönyörű szép kivitelezésben. Alapáraségesautófehér meg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Alapáraségesautófehér meg <_< Van akinek az tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Kis szín varia. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Kis szín varia. <_< [ig]http://www.kephost.com/images4/2011/3/28/bxmzsiz7m7essavfs7l5_tn.jpg Na de uraim! A felmerülő jogdíjproblémák miatt várom a megkereséseket! Nekem is el kell számolni a képpel! :angry: azt meg kell hagyni, igen szép felnik vannak ezen az autón! Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Alapáraségesautófehér meg <_< Ne kötözködj :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts