szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Vagy helókittis kipufogó <_< Érdekes, de ez is! :angry:
palicska Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Lányomnak tetszik ez a Helo Kitty <_<:d:d. Mit ki nem találnak...... Szóval fekete?? Az nagyon igényes......Fehér nem jön be senkinek? Nekem piros van! :angry: Szerettem volna egy fehéret mert nagyon tetszett, tetszik. A fekete meg a legszebb amit autó viselhet.
Stofl Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Nekem piros van! <_< Szerettem volna egy fehéret mert nagyon tetszett, tetszik. A fekete meg a legszebb amit autó viselhet. Kombinak szerintem minden szín jól áll. 5 ajtósnak viszont nem. A következő autóm kombi lesz! :angry: Csak nem tudom mikor lesz következő. Remélem a mostani még legalább 10 évig húzza.
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 A fekete meg a legszebb amit autó viselhet. <_<
Korzika Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Sziasztok, G Astra-nak nincs olyan hasznos oldala, mint a H-nak az astra-h.ru? Köszi, N Ez nem elég hasznos? <_<
Mc-elek Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Ez nem elég hasznos? <_< na ezt se én mondtam :angry: meg néztem az oldalt.... hát nekem komolyabb dolgok vannak a gépen :P
Korzika Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Nekem piros van! :angry: Szerettem volna egy fehéret mert nagyon tetszett, tetszik. A fekete meg a legszebb amit autó viselhet. Nem véletlen feketék a halottaskocsik! :P Én ma láttam olyan furcsa zöldet,nem olyan sötétmetálzöld mint az enyém,hanem olyan katonazöld féle <_< ,nem volt szép!Sőt nemsokkal utána egy B Vectrát is ugyanolyan színben!
freeze Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Nem véletlen feketék a halottaskocsik! :angry: Én ma láttam olyan furcsa zöldet,nem olyan sötétmetálzöld mint az enyém,hanem olyan katonazöld féle <_< ,nem volt szép!Sőt nemsokkal utána egy B Vectrát is ugyanolyan színben! Hé ember! Te vettél egy krályzlert?
Korzika Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Hé ember! Te vettél egy krályzlert? Nem,csak a PT Cruisert csúnyának tartó kartársakat bosszantom a villogással! <_<
freeze Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Nem,csak a PT Cruisert csúnyának tartó kartársakat bosszantom a villogással! :angry: Ja értem... gondolom erről is lemaradtam mint sok mindenről ez elmúlt hónapokban <_<
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Nem,csak a PT Cruisert csúnyának tartó kartársakat bosszantom a villogással! <_< Figyelek ám! :angry:
torpenewl Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Ez nem elég hasznos? <_< Dehogynem, sok mindent meg lehet tudni, csak az orosz oldalon van egy csomó írás szerelésekre, problémákra képpel illusztrálva. Ezért vagyok kíváncsi, hogy van-e G astra-hoz is olyan oldal? N
Korzika Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Figyelek ám! :angry: Pedig most akartam épp törölni. <_<
Lipi-G Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Nekem piros van! <_< Szerettem volna egy fehéret mert nagyon tetszett, tetszik. A fekete meg a legszebb amit autó viselhet. Piros és caraván,kell ennél több :angry:
Korzika Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Piros és caraván,kell ennél több <_< Nem ettől már nem is kell több,ennyi bőven elég!
Lipi-G Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Nem ettől már nem is kell több,ennyi bőven elég! Pont ezt a kávét szürcsölöm.Honnan tudtad?? <_< Lassan adok rád egy muszáj kabátot, :angry:
1.2 gcc Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Kivéve az egész autója, mert az gyakorlatilag króm <_< Miért lenne króm? A kipufogón és a szellőzőrácsokon kívül semmi sem króm...
Lipi-G Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Miért lenne króm? A kipufogón és a szellőzőrácsokon kívül semmi sem króm... Meg a hátsó lámpád... Ő a színére gondolt <_<
freeze Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Nem ettől már nem is kell több,ennyi bőven elég! http://www.opelforum.hu/uploads/1241212115...5_212_19557.jpg :angry: Te PS guru! szerk: Csináltam akkor már én is egyet, persze az ötlet a lényeg, az a te érdemed <_<
Lipi-G Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 :P Te PS guru! szerk: Csináltam akkor már én is egyet, persze az ötlet a lényeg, az a te érdemed :angry: <_< :P
Korzika Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 :angry: Csináltam akkor már én is egyet, persze az ötlet a lényeg, az a te érdemed <_< Nem tudok én ilyen PS szintű progit használni,csak így rajzolgattam hirtelen valamit,ami eszembe jutott.Az Opel emlémát én is akartam oda a közepére,de nem lett közönség elé való így inkább lehagytam róla.A tied szuper lett,majd összedolgozunk és elküldöm az ilyen ötleteimet,te pedig ilyen szépre kivitelezed,jó? :P
szopcsi13 Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 :P Te PS guru! szerk: Csináltam akkor már én is egyet, persze az ötlet a lényeg, az a te érdemed :angry: Szakszerűen betegek vagytok! Hé Lipi, két kabát kell! <_<
freeze Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 Nem tudok én ilyen PS szintű progit használni,csak így rajzolgattam hirtelen valamit,ami eszembe jutott.Az Opel emlémát én is akartam oda a közepére,de nem lett közönség elé való így inkább lehagytam róla.A tied szuper lett,majd összedolgozunk és elküldöm az ilyen ötleteimet,te pedig ilyen szépre kivitelezed,jó? <_< :angry:
dsteel Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 Meg a hátsó lámpád... Ő a színére gondolt :angry: Biza. De csak vicc vót, mer az szürke, tudomám <_<
Lipi-G Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 Szakszerűen betegek vagytok! Hé Lipi, két kabát kell! <_< megoldható,csak a méretek kellenek... :angry:
Recommended Posts