Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Nekem piros van! <_< Szerettem volna egy fehéret mert nagyon tetszett, tetszik. A fekete meg a legszebb amit autó viselhet.

Kombinak szerintem minden szín jól áll. 5 ajtósnak viszont nem. A következő autóm kombi lesz! :angry: Csak nem tudom mikor lesz következő. Remélem a mostani még legalább 10 évig húzza.

Megosztás:

Nekem piros van! :angry: Szerettem volna egy fehéret mert nagyon tetszett, tetszik. A fekete meg a legszebb amit autó viselhet.

Nem véletlen feketék a halottaskocsik! :P

Én ma láttam olyan furcsa zöldet,nem olyan sötétmetálzöld mint az enyém,hanem

olyan katonazöld féle <_< ,nem volt szép!Sőt nemsokkal utána egy B Vectrát

is ugyanolyan színben!

Megosztás:

Nem véletlen feketék a halottaskocsik! :angry:

Én ma láttam olyan furcsa zöldet,nem olyan sötétmetálzöld mint az enyém,hanem

olyan katonazöld féle <_< ,nem volt szép!Sőt nemsokkal utána egy B Vectrát

is ugyanolyan színben!

Hé ember!

Te vettél egy krályzlert?

Megosztás:

:angry:

Csináltam akkor már én is egyet, persze az ötlet a lényeg, az a te érdemed <_<

Nem tudok én ilyen PS szintű progit használni,csak így rajzolgattam hirtelen valamit,ami

eszembe jutott.Az Opel emlémát én is akartam oda a közepére,de nem lett közönség

elé való így inkább lehagytam róla.A tied szuper lett,majd összedolgozunk és elküldöm

az ilyen ötleteimet,te pedig ilyen szépre kivitelezed,jó? :P

Megosztás:

Nem tudok én ilyen PS szintű progit használni,csak így rajzolgattam hirtelen valamit,ami

eszembe jutott.Az Opel emlémát én is akartam oda a közepére,de nem lett közönség

elé való így inkább lehagytam róla.A tied szuper lett,majd összedolgozunk és elküldöm

az ilyen ötleteimet,te pedig ilyen szépre kivitelezed,jó? <_<

:angry:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.