szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Vagy helókittis kipufogó <_< Érdekes, de ez is! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Lányomnak tetszik ez a Helo Kitty <_<:d:d. Mit ki nem találnak...... Szóval fekete?? Az nagyon igényes......Fehér nem jön be senkinek? Nekem piros van! :angry: Szerettem volna egy fehéret mert nagyon tetszett, tetszik. A fekete meg a legszebb amit autó viselhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Nekem piros van! <_< Szerettem volna egy fehéret mert nagyon tetszett, tetszik. A fekete meg a legszebb amit autó viselhet. Kombinak szerintem minden szín jól áll. 5 ajtósnak viszont nem. A következő autóm kombi lesz! :angry: Csak nem tudom mikor lesz következő. Remélem a mostani még legalább 10 évig húzza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 A fekete meg a legszebb amit autó viselhet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Sziasztok, G Astra-nak nincs olyan hasznos oldala, mint a H-nak az astra-h.ru? Köszi, N Ez nem elég hasznos? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Ez nem elég hasznos? <_< na ezt se én mondtam :angry: meg néztem az oldalt.... hát nekem komolyabb dolgok vannak a gépen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Nekem piros van! :angry: Szerettem volna egy fehéret mert nagyon tetszett, tetszik. A fekete meg a legszebb amit autó viselhet. Nem véletlen feketék a halottaskocsik! :P Én ma láttam olyan furcsa zöldet,nem olyan sötétmetálzöld mint az enyém,hanem olyan katonazöld féle <_< ,nem volt szép!Sőt nemsokkal utána egy B Vectrát is ugyanolyan színben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Nem véletlen feketék a halottaskocsik! :angry: Én ma láttam olyan furcsa zöldet,nem olyan sötétmetálzöld mint az enyém,hanem olyan katonazöld féle <_< ,nem volt szép!Sőt nemsokkal utána egy B Vectrát is ugyanolyan színben! Hé ember! Te vettél egy krályzlert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Hé ember! Te vettél egy krályzlert? Nem,csak a PT Cruisert csúnyának tartó kartársakat bosszantom a villogással! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Nem,csak a PT Cruisert csúnyának tartó kartársakat bosszantom a villogással! :angry: Ja értem... gondolom erről is lemaradtam mint sok mindenről ez elmúlt hónapokban <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Nem,csak a PT Cruisert csúnyának tartó kartársakat bosszantom a villogással! <_< Figyelek ám! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Ez nem elég hasznos? <_< Dehogynem, sok mindent meg lehet tudni, csak az orosz oldalon van egy csomó írás szerelésekre, problémákra képpel illusztrálva. Ezért vagyok kíváncsi, hogy van-e G astra-hoz is olyan oldal? N Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Figyelek ám! :angry: Pedig most akartam épp törölni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Nekem piros van! <_< Szerettem volna egy fehéret mert nagyon tetszett, tetszik. A fekete meg a legszebb amit autó viselhet. Piros és caraván,kell ennél több :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Piros és caraván,kell ennél több <_< Nem ettől már nem is kell több,ennyi bőven elég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Nem ettől már nem is kell több,ennyi bőven elég! Pont ezt a kávét szürcsölöm.Honnan tudtad?? <_< Lassan adok rád egy muszáj kabátot, :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Kivéve az egész autója, mert az gyakorlatilag króm <_< Miért lenne króm? A kipufogón és a szellőzőrácsokon kívül semmi sem króm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Miért lenne króm? A kipufogón és a szellőzőrácsokon kívül semmi sem króm... Meg a hátsó lámpád... Ő a színére gondolt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Nem ettől már nem is kell több,ennyi bőven elég! http://www.opelforum.hu/uploads/1241212115...5_212_19557.jpg :angry: Te PS guru! szerk: Csináltam akkor már én is egyet, persze az ötlet a lényeg, az a te érdemed <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 :P Te PS guru! szerk: Csináltam akkor már én is egyet, persze az ötlet a lényeg, az a te érdemed :angry: <_< :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 :angry: Csináltam akkor már én is egyet, persze az ötlet a lényeg, az a te érdemed <_< Nem tudok én ilyen PS szintű progit használni,csak így rajzolgattam hirtelen valamit,ami eszembe jutott.Az Opel emlémát én is akartam oda a közepére,de nem lett közönség elé való így inkább lehagytam róla.A tied szuper lett,majd összedolgozunk és elküldöm az ilyen ötleteimet,te pedig ilyen szépre kivitelezed,jó? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 :P Te PS guru! szerk: Csináltam akkor már én is egyet, persze az ötlet a lényeg, az a te érdemed :angry: Szakszerűen betegek vagytok! Hé Lipi, két kabát kell! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Nem tudok én ilyen PS szintű progit használni,csak így rajzolgattam hirtelen valamit,ami eszembe jutott.Az Opel emlémát én is akartam oda a közepére,de nem lett közönség elé való így inkább lehagytam róla.A tied szuper lett,majd összedolgozunk és elküldöm az ilyen ötleteimet,te pedig ilyen szépre kivitelezed,jó? <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Meg a hátsó lámpád... Ő a színére gondolt :angry: Biza. De csak vicc vót, mer az szürke, tudomám <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Szakszerűen betegek vagytok! Hé Lipi, két kabát kell! <_< megoldható,csak a méretek kellenek... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts