Lipi-G Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 http://www.kephost.com/images4/2011/3/26/bzrpb2ilh6sil9rnhe6u_tn.jpg[ Ha már az autónak is ma van a szülinapja ... felraktam a nyári szettet <_< piros... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Boldog szülinapot Elek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 A Beta éltessen sokáig, Elek! (@grofbandi: Ejj, de jó kis mese volt ez gyerekkoromban. <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 A Beta éltessen sokáig, Elek! (@grofbandi: Ejj, de jó kis mese volt ez gyerekkoromban. <_< ) Ugye? Meg a Futrinka utca, és a Mazsola-Manócska duó. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Boldog szülinapot Elek!http://magankozvelemeny.freeblog.hu/files/2010/09/mekkelek.jpg[] Mekk Eleknek volt hegesztős része? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Mekk Eleknek volt hegesztős része? <_< Szerintem biztos, és már akkor is jó szerszámokkal dolgozott a Mester. Nem is értem, hogy miért nem végzett jó munkát... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Ez így nem olyan egyszerű kérdés, mert általában RAW-formátumban fotózok, Az gyakorlatilag a szenzorról kinyert nyers adat. Ami azt jelenti, hogy azokat a konverziókat amit a gép csinál alapesetben, hogy JPG legyen a képből, azt nekem kell megtenni utólag. Itt tudok kontrasztot emelni, színhőmérsékletet állítani, stb. Kvázi olyan, mint egy előhívás. Ilyen értelemeben véve bele nyúlok a képbe, de a hagyományos technika esetén is rendelkezésre állanak azok a vegyszerek, mellyel ezeket a hatásokat lehet elérni. Tehát nem szentségtörés ez. És persze szoktam vágni a képet, meg néha ha valami nagyon zavaró van retusálok is. De alapvetően az van a fotón a gépben is ami később a képernyőn lesz. kivéve persze egy-két kivételt, mint például a rendőrmellényes csiga, az nyilván PS <_< Összegezve tehát, tudatos utómunkát végzek a képen, de a szó negatív értelmében nem csalok a képpel. Szóval megítélés kérdése :angry: Ne érts félre! Nem azért kérdeztem, hogy rosszat mondjak rá. A mai világban természetes, sőt valamilyen szinten kötelező a képekbe belenyúlni. Én is fotózgatok. Van egy bridge gépem és még tanulgatom mit és hogyan állítsak rajta. Szóval azt mondod, legalább is azt veszem ki a szavaidból, hogy célszerű raw-ban készíteni a képeket és azt utólag jpeg formátumba alakítani, mert így nagyobb az állítási lehetőség egy-egy kép esetében. Melyik programot használod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Heló az http://f1liga.hu/ -n játszik valaki,mert alakíthatnánk egy ligát... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Szerintetek lehet-e valahol kapni g astrához króm külső kilincset? Ha igen gázul nézne ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Szerintetek lehet-e valahol kapni g astrához króm külső kilincset? Ha igen gázul nézne ki? Én még nem láttam,de mivel semmi króm nincs rajta,szerintem nem lenne jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Szerintetek lehet-e valahol kapni g astrához króm külső kilincset? Ha igen gázul nézne ki? Én nem raknám rá szegényre!De mindenki a saját autója kovácsa és jobb ma egy krómkilincs,mint holnap egy sárkányos krómlevonó! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Szerintetek lehet-e valahol kapni g astrához króm külső kilincset? Ha igen gázul nézne ki? Ááá, felejtsd el! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Én még nem láttam,de mivel semmi króm nincs rajta,szerintem nem lenne jó... rendben van köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Csatlakozom! http://i730.photobucket.com/albums/ww307/I...irl-Costume.jpg Én is kérek egy sört! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 köszi mindenkinek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Ne érts félre! Nem azért kérdeztem, hogy rosszat mondjak rá. A mai világban természetes, sőt valamilyen szinten kötelező a képekbe belenyúlni. Én is fotózgatok. Van egy bridge gépem és még tanulgatom mit és hogyan állítsak rajta. Szóval azt mondod, legalább is azt veszem ki a szavaidból, hogy célszerű raw-ban készíteni a képeket és azt utólag jpeg formátumba alakítani, mert így nagyobb az állítási lehetőség egy-egy kép esetében. Melyik programot használod? Photoshop CS4 De a lightroom az jobb a RAW konverzióhoz. Igazából azért jobb a RAW (persze macerásabb) mert RGB színenként 12 bit színmélységben rögzít. A jpg csak 8. És a kiégni látszó, vagy sötét bebukott részekből meglepő dolgokat elő lehet csalni még, amit a tömörített 8 bites JPG-ből már nem. ÉS persze sokkal finomabban lehet állítani a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Hol volt tunning show? http://www.carstyling.hu/show2011/hu/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Szia mindenkinek! Szerintetek egy G Astra Caravannak melyik szín illik a legjobban? Mert ami van nekem az a sötétkék de, hogy is mondjam.........csúnyácska na. Ezen kellene változtatnom a nyáron és gondoltam feldobok egy szavazási lehetőséget ide is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Szia mindenkinek! Szerintetek egy G Astra Caravannak melyik szín illik a legjobban? Mert ami van nekem az a sötétkék de, hogy is mondjam.........csúnyácska na. Ezen kellene változtatnom a nyáron és gondoltam feldobok egy szavazási lehetőséget ide is <_< Na most én jól értem a kérdést? Át akarod festeni a verdát, csak azért mert nem tetszik a színe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Szia mindenkinek! Szerintetek egy G Astra Caravannak melyik szín illik a legjobban? Mert ami van nekem az a sötétkék de, hogy is mondjam.........csúnyácska na. Ezen kellene változtatnom a nyáron és gondoltam feldobok egy szavazási lehetőséget ide is <_< Egyértelműen a fekete :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Én még nem láttam,de mivel semmi króm nincs rajta,szerintem nem lenne jó... Kivéve az egész autója, mert az gyakorlatilag króm <_< A Caravan meg szerintem sötétszüre-metálban jól néz ki, csak nem biztonságos. Asszem közlekedésbiztonságilag a fehér a legjobb (az enyém nem azért fehér), a szürke talán a legrosszabb, a citromsárgával meg mindig kiszúr a rendőr... Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Sziasztok, G Astra-nak nincs olyan hasznos oldala, mint a H-nak az astra-h.ru? Köszi, N Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Én nem raknám rá szegényre!De mindenki a saját autója kovácsa és jobb ma egy krómkilincs,mint holnap egy sárkányos krómlevonó! <_< Vagy helókittis kipufogó :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Lányomnak tetszik ez a Helo Kitty <_<:d:d. Mit ki nem találnak...... Szóval fekete?? Az nagyon igényes......Fehér nem jön be senkinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Lányomnak tetszik ez a Helo Kitty <_<:d:d. Mit ki nem találnak...... Szóval fekete?? Az nagyon igényes......Fehér nem jön be senkinek? Neked kell hogy tetszen, a te kocsid! De tényleg át lesz festve csak emiatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts