freeze Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 (a Klasszikusok délidőben címűn kissé meglepődtem! :angry: ) A "hamis szerelem" is hasonszőrű <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Már lehet el is kezdte! Idejött, leb***ott mindenkit, hogy nagy a csend, oszt ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 A "hamis szerelem" is hasonszőrű <_< Igen, igen! Érdekes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 No jóccakát emberek, lemegyek megiszom pár sört hugyos bokor egészségére! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 :angry: ja... Jó barátom a szerelőm, mindig ott vagyok. Gyakran fotózom <_< Hej, egy tükrös gép! A fényképezőgépek királya! Mennyire nyúlsz bele a képeidbe? /Photoshop) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Hej, egy tükrös gép! A fényképezőgépek királya! Mennyire nyúlsz bele a képeidbe? /Photoshop) Szerintem nem machinál a képekkel. Azért sem köszöntöm most fel Eleket,csak majd holnap - a napján! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 No jóccakát emberek, lemegyek megiszom pár sört hugyos bokor egészségére! <_< Egészségedre!!! Én is így tettem!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Ma Elek nap <_< Hát akkor isten éltessen sokáig... ps.:porcelánbusszal csak óvatosan... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Boldog szülinapot Elek,a nap süssön rád fényesen,Allah növessze hosszúra a szakálladat! <_< Glad födelsedag! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Én is csatlakoznék a jókívánságokhoz: Még vagy százat Elek cartársnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 köszi srácok <_< corsi: tack så mycket Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 köszi srácok <_< Szia, Donát, újabban ritkán kommentelek, csak passzívan olvasgatok, de azért még 100 év hegesztést és reszelést kívánok! (Remélem, ez jó kívánságnak számít :angry: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Boldog szülinap! Link to comment Megosztás: More sharing options...
datika Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Sziasztok!Problémám a következö.Világit a kipufogogáz ell lámpa 50km/h ig efölött pedig villog.Opelszrvizben hibakod kiolvasa a kovetkezö: P0304-4.henger gyujtas hiba p0300 több hengernel gyujtas hiba pxxx-gyujtashiba alacsony uzemanyagszint mellet. Javaslatuk hogy neha meg kell huzatni kb 6000fordulaton 10-20km en keresztül. Szerintetek van ennek ertelme.Vajon mi lehet a problema? motorkod:z14xe20ej evjarat:2005 Valakinek vmi otlete? Köszi elöre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Sziasztok!Problémám a következö.Világit a kipufogogáz ell lámpa 50km/h ig efölött pedig villog.Opelszrvizben hibakod kiolvasa a kovetkezö: P0304-4.henger gyujtas hiba p0300 több hengernel gyujtas hiba pxxx-gyujtashiba alacsony uzemanyagszint mellet. Javaslatuk hogy neha meg kell huzatni kb 6000fordulaton 10-20km en keresztül. Szerintetek van ennek ertelme.Vajon mi lehet a problema? motorkod:z14xe20ej evjarat:2005 Valakinek vmi otlete? Köszi elöre is Lehet inkább gyújtótrafó hiba? A 6 ezres fordulat az sok,inkább 4 ezresen kellene időnként megjáratni és városban elég a 3. sebesség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Kedves Mc-Elek Szülinapodon köszöntelek, Isten éltessen sokáig, Mig füled nem ér bokádig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
datika Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Lehet inkább gyújtótrafó hiba? A 6 ezres fordulat az sok,inkább 4 ezresen kellene időnként megjáratni és városban elég a 3. sebesség. Köszi a tippet es ez mennyibe fajna kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Köszi a tippet es ez mennyibe fajna kb? Csak gyárit bele és nem tudom pont mennyi,de megéri a gyári mert az utángyártottak nem bírják semeddig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Mielőtt új trafót vennék bele, megzavarnám egy kicsit. Az mégiscsak olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Boldog szülinapot Elek,a nap süssön rád fényesen,Allah növessze hosszúra a szakálladat! <_< Glad födelsedag! Csatlakozom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Köszi a tippet es ez mennyibe fajna kb? Például! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Ha már az autónak is ma van a szülinapja ... felraktam a nyári szettet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
datika Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Csak gyárit bele és nem tudom pont mennyi,de megéri a gyári mert az utángyártottak nem bírják semeddig! Köszi a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Köszi a segitséget vagy bosch vagy delphi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Hej, egy tükrös gép! A fényképezőgépek királya! Mennyire nyúlsz bele a képeidbe? /Photoshop) Ez így nem olyan egyszerű kérdés, mert általában RAW-formátumban fotózok, Az gyakorlatilag a szenzorról kinyert nyers adat. Ami azt jelenti, hogy azokat a konverziókat amit a gép csinál alapesetben, hogy JPG legyen a képből, azt nekem kell megtenni utólag. Itt tudok kontrasztot emelni, színhőmérsékletet állítani, stb. Kvázi olyan, mint egy előhívás. Ilyen értelemeben véve bele nyúlok a képbe, de a hagyományos technika esetén is rendelkezésre állanak azok a vegyszerek, mellyel ezeket a hatásokat lehet elérni. Tehát nem szentségtörés ez. És persze szoktam vágni a képet, meg néha ha valami nagyon zavaró van retusálok is. De alapvetően az van a fotón a gépben is ami később a képernyőn lesz. kivéve persze egy-két kivételt, mint például a rendőrmellényes csiga, az nyilván PS <_< Összegezve tehát, tudatos utómunkát végzek a képen, de a szó negatív értelmében nem csalok a képpel. Szóval megítélés kérdése :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts