Lipi-G Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 inkább lucernát,nem? <_< jó van má,te városi... :angry: Inkább nyilatkozz,jössz erre gyüvő hónapban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 jó van má,te városi... :angry: Inkább nyilatkozz,jössz erre gyüvő hónapban? Sajnos,(hogy a témánál maradjunk)nem áll túl jól a szénánk! <_< A vezénylést holnap tudom csak meg és ha megyünk is valahova azt valszeg a húsvéti hétvégén tesszük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Sajnos,(hogy a témánál maradjunk)nem áll túl jól a szénánk! :angry: A vezénylést holnap tudom csak meg és ha megyünk is valahova azt valszeg a húsvéti hétvégén tesszük! :P sajnálom,na de majd Elekkel iszunk az egészségedre <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 valszeg a húsvéti hétvégén tesszük! Hát ez szomorú ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 :angry: sajnálom,na de majd Elekkel iszunk az egészségedre <_< Azért még ne mondjatok le rólam teljesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Azért még ne mondjatok le rólam teljesen! örülnénk,ha jönnél <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Azért még ne mondjatok le rólam teljesen! megtudod csinálni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 mi van urak... mi ez a pangás??? <_< bezzeg az lpg... van gáz gazdagon :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 mi van urak... mi ez a pangás??? <_< bezzeg az lpg... van gáz gazdagon :angry: Téged vártunk! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 mi van urak... mi ez a pangás??? <_< bezzeg az lpg... van gáz gazdagon :angry: higgadjunk :P :P ép melóban vagyok,ugy hogy most már ráérek írni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Kollégámnak Z14XEP H Astrája van,csepeg az olaj belőle a főtengelyszimeringnél (azt mondja),kérdése: mennyire kell bontani a motort a cseréhez ennél a motortípusnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Kollégámnak Z14XEP H Astrája van,csepeg az olaj belőle a főtengelyszimeringnél (azt mondja),kérdése: mennyire kell bontani a motort a cseréhez ennél a motortípusnál? Nekem az 1.2xep-l volt ez a gond,ott csak az ékszíjtárcsát kellett levenni hozzá,semmi mást.Nem tom ez olyan konstrukció e,vagy nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Kollégámnak Z14XEP H Astrája van,csepeg az olaj belőle a főtengelyszimeringnél (azt mondja),kérdése: mennyire kell bontani a motort a cseréhez ennél a motortípusnál? Nekem az 1.2xep-l volt ez a gond,ott csak az ékszíjtárcsát kellett levenni hozzá,semmi mást.Nem tom ez olyan konstrukció e,vagy nem... Nekem a Z16 XEP nél is így kellett, nem volt nagy ügy Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Nekem az 1.2xep-l volt ez a gond,ott csak az ékszíjtárcsát kellett levenni hozzá,semmi mást.Nem tom ez olyan konstrukció e,vagy nem... Amelyik láncos, szerintem mindnél csak ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Nekem a Z16 XEP nél is így kellett, nem volt nagy ügy Az nem szíjas? Ott le kell venni a vezérműkereket is, vagy nem jól gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Az nem szíjas? De. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Az nem szíjas? Ott le kell venni a vezérműkereket is, vagy nem jól gondolom? Szíjas. De valóban igaz, megbontottuk a vezérlést is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Szíjas. De valóban igaz, megbontottuk a vezérlést is. Ott már tudni kell egy pár jelzést, de gondolom az sem nagy durranás.(igaz, még sose csináltam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ott már tudni kell egy pár jelzést, de gondolom az sem nagy durranás.(igaz, még sose csináltam) Nem én csináltam én csak ott voltam <_< így néz ki a z16xep vezérlélse: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Nem én csináltam én csak ott voltam <_< Fényképezni mentél? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Fényképezni mentél? :angry: :P ja... Jó barátom a szerelőm, mindig ott vagyok. Gyakran fotózom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 :P ja... Jó barátom a szerelőm, mindig ott vagyok. Gyakran fotózom :angry: Te, ezek nagyon jók! <_< Igazi művész vagy! (a Klasszikusok délidőben címűn kissé meglepődtem! :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Kedves Mc-elek,barátomnak Előre is szeretnék,beba..ós behányós,kettőig nem látós,nem tudok lábra állni,fetrengős,és nem utolsó sorban emlékezetes születésnapot kívánni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Tényleg,holnap Elek nap <_< Hát akkor isten éltessen sokáig... ps.:porcelánbusszal csak óvatosan... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Tényleg,holnap Elek nap :angry: Hát akkor isten éltessen sokáig... ps.:porcelánbusszal csak óvatosan... :P Hajrá Hugyos bokor! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts