szkszaby Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Most nem az van, hogy mindenkinek van 1 olyan verda a "szívében", aminél nemszámítt semmi száraz adat meg költség meg bla-blabla és csak úgy szívből tetszik neki?! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Neem! Nem Zacsi, nem Zahi! :P Helyesen írva Zachi, ahol kiejtve ch-ból k lesz. Akkor most kérek elnézést <_< :angry: ....inkább később mint soha! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Most nem az van, hogy mindenkinek van 1 olyan verda a "szívében", aminél nemszámítt semmi száraz adat meg költség meg bla-blabla és csak úgy szívből tetszik neki?! <_< Ja, akkor itten van ni! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Nekem Ő az örök kedvenc!!! <_< Ez a széria,az a gyártási év...és már vezethettem :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Nekem Ő az örök kedvenc!!! <_< Ez a széria,az a gyártási év...és már vezethettem :angry: Gondolom sírva ültél vissza a sajátodba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Gondolom sírva ültél vissza a sajátodba.... Úgy kellett kitépjenek belőle... :angry: kint vezettem Münchenben,egy régi iskolatársam lakik ott,neki van.Májusban megyek ki hozzá megint egy hétre. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Nekem Ő az örök kedvenc!!! :angry: Ez a széria,az a gyártási év...és már vezethettem :P Ilyet én is, csak az nem turbó volt és nem összkerekes. De attól még Porsche volt... Egy nyugdíjas német házaspártól kunyeráltam el kölcsönbe még 18 évesen, és másfél óra alatt 14 csajt szedtem fel vele (ha befértek volna a Porschéba... <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Jó estét! Nekem terveim között szerepel összerakni egy ilyet:Manta A Valami komolyabb motorral. Szerintem sosem adnám el! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Ja, akkor itten van ni! :angry: Eleanor! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Opel tali volt nálunk! Az enyém sajnos nem fért a képre. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Jó estét! Nekem terveim között szerepel összerakni egy ilyet:Manta A Valami komolyabb motorral. Szerintem sosem adnám el! <_< Szép.... Mingyá mén a kép!!! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 akkor mé kalózkodol????tessen dolgozni a cartárs <_< még volt 6 perc kezdésig :angry: :P aztán napközben jött egy markoló és elintézte a telefont+net-et... :P meg egyébként is nemrég értem haza :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Eleanor! <_< Az GT500-as Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Az GT500-as Igen, de hirtelen ezt találtam. Beérném én ezzel is! <_< A használtautón nincs gt500-as, csak 1 kaszni. Biztos nem túl nagy a kereslet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Igen, de hirtelen ezt találtam. Beérném én ezzel is! <_< A használtautón nincs gt500-as, csak 1 kaszni. Biztos nem túl nagy a kereslet! Eleanor! Nyami,gyönyörűség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Hol lehet felnis képet lesni az autódról? teszek majd fel képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Én meg egy ilyenben ültem, amit sose feledek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Eleanor! Nyami,gyönyörűség... <_< Kedvenc filmem a Tolvajtempó!!! Havi 1x megnézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 hali,kéne egy kis help a hátsó ablakról szeretném leszedni az opelos matricát,mert már elég ocsmány,kicsit be is van sárgulva. próbáltam késsel,kaparóval felszedni,de elég reménytelennek tűnik,nem nagyon akar jönni :S +félek hogy az ablakba a fűtőszálakat felsértem...nem tudtok valamit amivel könnyebben letudnm szedni? esetleg valami szer amit rákenni,hogy kicsit felengedjen vagy nemtudom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 hali,kéne egy kis help a hátsó ablakról szeretném leszedni az opelos matricát,mert már elég ocsmány,kicsit be is van sárgulva. próbáltam késsel,kaparóval felszedni,de elég reménytelennek tűnik,nem nagyon akar jönni :S +félek hogy az ablakba a fűtőszálakat felsértem...nem tudtok valamit amivel könnyebben letudnm szedni? esetleg valami szer amit rákenni,hogy kicsit felengedjen vagy nemtudom.. Hajszárító vagy hőlégfúvó, utána lejön könnyedénEsetleg label off nevű sprayvel befújod, vársz pár percet es utana. (cimke eltávolító) Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Hajszárító vagy hőlégfúvó, utána lejön könnyedénEsetleg label off nevű sprayvel befújod, vársz pár percet es utana. (cimke eltávolító) köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 (Csak halkan súgom, mert Kisasszony még megsértődik) ...nekem ő az örök kedvenc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Eleanor! Nyami,gyönyörűség... Aha, hát mégis van! De rájöttem hol csesztem el. Csak a '67-esek közt nézelődtem! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 De ha már itt tartunk: egy lada vfts-t szeretnék egyszer meglovagolni! De nem egy ilyen Bakony Műves, sufni tuningos valamit! Egy olyan igazi vilnius-it! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts