woody1 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 átfér az emilben? azt hittem az 100MB körüli.... Óriásfileként gondoltam, amit 1GB-ig lehet feltölteni. Ezek szerint már tárgytalan? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Nekem lesz eladó nJoy első fényszóróm egy pár, amint megérkezik végre a projektoros helyette. Remélhetőleg 1 héten belül... <_< Szia Tgabika76! Mennyiért adnád darabját,lehet,hogy Én is vevő lennék rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 én erre nem tudék nemet mondani: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chrysler/p...cabrio_-3910007 <_< Guruló fürdőkád vászontetővel! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2011 <_< Guruló fürdőkád vászontetővel! :angry: :P ezjó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Persze beszélhetünk róla! :angry: Én mindig is szerettem a különleges,extravagáns,feltőnően szép/csúnya autókat.(ezért is járok G Astrával) <_< Másnak amik nem tettszenek én azokon is találok megkapó formát,különlegességet,különcséget,polgárpukkasztást! Pl. nekem a Lancia Thesis is nagyon szép,szinte szoborszerű műtárgy.Gondolom nektek az sem tettszik,de ezzel nincs is baj,marha unalmas lenne a világ,ha mindenki ugyanazt kedvelné-szeretné! Thesis Én egy ezüst Lancia Lybra SW 1.9 JTD-be voltam beleszerelmesedve, de aztán győzött a józan ész. Szerencsémre, mert később többször is láttam kötélvégen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Én egy ezüst Lancia Lybra SW 1.9 JTD-be voltam beleszerelmesedve Hááát,mit is mondhatnék:senki sem tökéletes! :P <_< De hova tünt démon McElek??? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2011 alszik má... lefárasztották a bányában <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Ma megmostam az autót és csináltam pár képet is <_< : http://kep.psharing.com/508012.jpg http://kep.psharing.com/508010.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Én egy ezüst Lancia Lybra SW 1.9 JTD-be voltam beleszerelmesedve, de aztán győzött a józan ész. Szerencsémre, mert később többször is láttam kötélvégen. Nyilvánosan felakasztották? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Ma megmostam az autót és csináltam pár képet is <_< : Hú! Akkor most esni fog? Mert ha én lemosom, akkor tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Nyilvánosan felakasztották? <_< Igen! Egy másik autóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Hú! Akkor most esni fog? Mert ha én lemosom, akkor tuti! Hát remélem nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Hát remélem nem Majd vasárnap fog <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Majd vasárnap fog <_< Pedig hétvégére terveztük be asszonykámmal egy kirándulást a zemplénbe. :angry: Akkor lehet csak terv marad. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Pedig hétvégére terveztük be asszonykámmal egy kirándulást a zemplénbe. <_< Akkor lehet csak terv marad. :angry: Hol lehet felnis képet lesni az autódról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Ó igen, és megint bányába vagyok..alszik má... lefárasztották a bányában <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Ó igen, és megint bányába vagyok.. akkor mé kalózkodol????tessen dolgozni a cartárs <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Akkor legyen két link a vidám reggeli induláshoz: - Albertirsa himnusza - http://www.disinfo.com/2011/03/world-penis-size-map/ -jó helyen állunk <_< Szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 asszonynak is nagyon tetszik a PT, meg tetszenek neki az alfák, de csak sikerült rábeszélnem 1 évvel ezelőtt, hogy inkább opelt vegyünk <_< áldom magam érte :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Ha már egyedi, megosztó formák: Az én szerelmem: Kocka Asszony is hülyének néz hogy egy ilyen autó tetszik, de valahogy engem is vonz az extra, egyedi, ritka formaterv. Ezért is van G Astrám! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Ha már egyedi, megosztó formák: Az én szerelmem: Kocka Asszony is hülyének néz hogy egy ilyen autó tetszik, de valahogy engem is vonz az extra, egyedi, ritka formaterv. Ezért is van G Astrám! :angry: Ez ba...ott drága, ahhoz képest ahogy kinéz <_< Nekem meg valami veteránom lesz egyszer az tuti! Valami ilyesmi V8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Sajnos az emocionális dolgok a legritkábban racionálisak... Nyilván ennyi pénzből sokkal ésszerűbb, használhatóbb autót lehetne venni. Ez az autó a lottó ötös (minimum 3-400milla) megnyerése után összeállítandó 4-5 darabos flottám része lenne... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Nálam az örök szerelem: John Cooper Works <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Nálam az örök szerelem: John Cooper Works <_< 211LE 1600kg nemrossz :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 211LE 1600kg nemrossz <_< Szép otó! Nem rossz,de a G opc is kb ennyi le,de könnyebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts