dremu Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Ez a wax nem bassza a festák réteget???????????????????????????????????? Ez a wax nem bassza a festák réteget???????????????????????????????????? Ez a wax nem bassza a festák réteget???????????????????????????????????? Ez a wax nem bassza a festák réteget???????????????????????????????????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 DE IGEN!! Ha spaklival hordod fel és smirglivel polírozod! :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Oké mert erről rosszat is mondtak nekem!!!! Ez akkor nem az a régi súrolós ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Nem, ez nem polírpaszta. Viszont a kátránycseppeket meg hasonlókat nagyon szépen leszedi. Meg a buzuki fényezést a tükrömről. Sőt az előző Astrámra 1x rácsukódott a tolókapum, na a Hammerite-t is szépen leszedte a sárvédőről. 1996 óta használom és eddig nem volt panaszom rá. Persze ha Neoluxal van fényezve a kocsid.......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Persze ha Neoluxal van fényezve a kocsid.......... :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Tessék wolf? Nem értem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Na persze, közben egyfolytában csajozol, úgy persze, hogy nem megy a meló! :lol: Én olyankor a környékről mindenkit elzavarok, mert idegesítenek csak, anyám meg is jegyezte, hogy olyan, mint az apja, ha a kocsirról van szó..... Hát nekem ne is ugráljon ott senki sem amikor kiganézom, mert rosszul vagyok ha összekenik pillanatok alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Tessék wolf? Nem értem! Npasi poenján somolyogtam.De ugye nem dobozos Neoluxal van fényezve a gép? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Gyári! :lol: Nem tudom mi az a dobozos Neolux-es kérdés! (Lehet hülye vagyok?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Gyári! :lol: Nem tudom mi az a dobozos Neolux-es kérdés! (Lehet hülye vagyok?) Azok a festékes flakonok, amik úgy néznek ki, mint a dezodoros doboz.Amivel a huligánok fújkálnak. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Akkor gondolom nyogodtan Turtlézhetek ugyi? Wolf?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Akkor gondolom nyogodtan Turtlézhetek ugyi? Wolf?:lol: Mindaszéééél! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Szia Nyuszifül! Nagyon leállt ez a fórum. Senki sem van itten soha :?: Is there anybody out there? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Szia Nyuszifül! Nagyon leállt ez a fórum. Senki sem van itten soha :?: Is there anybody out there? szia, én személy szerint sokat dolgoztam mostanában. a többiekről nem tudok, lehet a solti talin akarják kibeszélni magukat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Szia Nyuszifül! Nagyon leállt ez a fórum. Senki sem van itten soha :?: Is there anybody out there? Hagyunk titeket kibontakozni... :roll: :wink: Amúgy én is sokat dolgozom mostanában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Hagyunk titeket kibontakozni... :roll: :wink: Amúgy én is sokat dolgozom mostanában... Sziasztok ! hát tényleg leálltunk de kissé pörgessük fel magunkat ezen a szép napos délelöttön....csak azért pörgök mert most keltem fel :lol: és nehogy túlzásba vigyétek a melót :yawinkle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Sziasztok ! hát tényleg leálltunk de kissé pörgessük fel magunkat ezen a szép napos délelöttön....csak azért pörgök mert most keltem fel :lol: és nehogy túlzásba vigyétek a melót :yawinkle: na nézd már kit látnak szemeim :shock: helló. jól eltüntél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 hát igen.... nem volt időm forumozni az alvásról pedig kezdek leszokni :lol: a szorgalmi időszak vége már csak ilyen....de Gelko Visszatér ! és csak Neked Nyuszi.... :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 hát igen.... nem volt időm forumozni az alvásról pedig kezdek leszokni :lol: a szorgalmi időszak vége már csak ilyen....de Gelko Visszatér ! és csak Neked Nyuszi.... :oops: :wink: :oops: :oops: :oops: ez igazán kedves, rámfért már egy jó dolog a mai nap.(péntek 13) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 :oops: :oops: :oops: ez igazán kedves, rámfért már egy jó dolog a mai nap.(péntek 13) el is felejtettem h ma péntek 13 van :roll: csaknem babonás vagy ?....én sztem veszek lottót :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 el is felejtettem h ma péntek 13 van :roll: csaknem babonás vagy ?....én sztem veszek lottót :wink: nem én boszorkány vagyok....s rájuk ilyenkor rossz idő van :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 nem én boszorkány vagyok....s rájuk ilyenkor rossz idő van :roll: szóval a XXI.századi boszik Astrával járnak :shock: ....mindig tanul az ember :lol: tudtam én h boszi vagy...mindig is gyanús voltál nekem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 szóval a XXI.századi boszik Astrával járnak :shock: ....mindig tanul az ember :lol: tudtam én h boszi vagy...mindig is gyanús voltál nekem :wink: hát ezt meg hogy értsem??????????????? :shock: azonnal magyarázd meg :!: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 tudtam én h boszi vagy...mindig is gyanús voltál nekem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts