Mc-elek Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 tiszta unalmas a: a héten nem lesz üzemanyag emelés... hogy lesz így ötcá <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2011 tiszta unalmas a: a héten nem lesz üzemanyag emelés... hogy lesz így ötcá <_< ne izgulj, valami lesz mire elkezdődik a nyaralási szezon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Csak úgy szórakozásból,már untam a régit! A PT C. meg mindig is tetszett ,pont most is néztem egyet:ezt! Csak az tántorít el tőle,hogy nem igazán bevált típus,elég sok baj van velük,amúgy már vettem volna! Már megbocsáss, de mi a jóisten tetszik ebben a kocsiban? Szerintem ez egy borzalom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Már megbocsáss, de mi a jóisten tetszik ebben a kocsiban? Szerintem ez egy borzalom! Akkor nem vagyok egyedül ezzel... <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Már megbocsáss, de mi a jóisten tetszik ebben a kocsiban? Szerintem ez egy borzalom! Akkor nem vagyok egyedül ezzel... <_< :P Ezeket a hsz-eket most vegyük úgy hogy nem is láttam! :angry: Szerintem ez az autó egy szép,érdekes ,feltünő jelenség az úton,nem lehet szó nélkül elmenni mellette.Érzelmeket vált ki,kiben tettszést kiben nemtettszést,nekem borzalmasan bejön!De elfogadom,hogy nektek nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Ezeket a hsz-eket most vegyük úgy hogy nem is láttam! <_< Szerintem ez az autó egy szép,érdekes ,feltünő jelenség az úton,nem lehet szó nélkül elmenni mellette.Érzelmeket vált ki,kiben tettszést kiben nemtettszést,nekem borzalmasan bejön!De elfogadom,hogy nektek nem. Hát szó nélkül nem is.... :angry: :P :P de ha neked tetszik,amen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Ezeket a hsz-eket most vegyük úgy hogy nem is láttam! <_< Szerintem ez az autó egy szép,érdekes ,feltünő jelenség az úton,nem lehet szó nélkül elmenni mellette.Érzelmeket vált ki,kiben tettszést kiben nemtettszést,nekem borzalmasan bejön!De elfogadom,hogy nektek nem. Én is elfogadom, hogy neked tetszik. :angry: Ezt megbeszéltük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Van akinek még ez is tetszik: :Fiat Multipla <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Ezeket a hsz-eket most vegyük úgy hogy nem is láttam! <_< Szerintem ez az autó egy szép,érdekes ,feltünő jelenség az úton,nem lehet szó nélkül elmenni mellette.Érzelmeket vált ki,kiben tettszést kiben nemtettszést,nekem borzalmasan bejön!De elfogadom,hogy nektek nem. Persze én is tudomásul veszem, hogy szerinted ez szép, de továbbra is értetlenül állok az eset előtt! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 corsi: akarsz róla beszélni?? <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Van akinek még ez is tetszik: :Fiat Multipla :angry: Jajj, erre már rá sem klikkeltem! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Jajj, erre már rá sem klikkeltem! <_< én láttam csúnyábbat is :nissan juke... láttam élőben ...bameg rémálmom volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 én láttam csúnyábbat is :nissan juke... láttam élőben ...bameg rémálmom volt Nem ismertem, úgyhogy rákerestem. Képen sem szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 én láttam csúnyábbat is :nissan juke... láttam élőben ...bameg rémálmom volt Ismerős... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2011 Ezeket a hsz-eket most vegyük úgy hogy nem is láttam! <_< Szerintem ez az autó egy szép,érdekes ,feltünő jelenség az úton,nem lehet szó nélkül elmenni mellette.Érzelmeket vált ki,kiben tettszést kiben nemtettszést,nekem borzalmasan bejön!De elfogadom,hogy nektek nem. én erre nem tudék nemet mondani: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chrysler/p...cabrio_-3910007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 én erre nem tudék nemet mondani: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chrysler/p...cabrio_-3910007 Nekem továbbra sem tetszik, lehet cabrió, vagy platós, vagy csuklós stb. A műszerfala az UAZ-éra emlékeztet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 én erre nem tudék nemet mondani: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chrysler/p...cabrio_-3910007 miazez OPC PT?? <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 én erre nem tudék nemet mondani: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chrysler/p...cabrio_-3910007 Én meg nem mondok semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 én erre nem tudék nemet mondani: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chrysler/p...cabrio_-3910007 Én meg dehogynem, de rögtön. :angry: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Ilyet láttatok már élőben? Naponta találkozom egy példányával, ilyen aránytalan bodega se sok van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Erre emlékeztet, csak ez egy kicsit kopottabb! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Persze én is tudomásul veszem, hogy szerinted ez szép, de továbbra is értetlenül állok az eset előtt! :angry: corsi: akarsz róla beszélni?? :P :P Persze beszélhetünk róla! :P Én mindig is szerettem a különleges,extravagáns,feltőnően szép/csúnya autókat.(ezért is járok G Astrával) <_< Másnak amik nem tettszenek én azokon is találok megkapó formát,különlegességet,különcséget,polgárpukkasztást! Pl. nekem a Lancia Thesis is nagyon szép,szinte szoborszerű műtárgy.Gondolom nektek az sem tettszik,de ezzel nincs is baj,marha unalmas lenne a világ,ha mindenki ugyanazt kedvelné-szeretné! Thesis Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Persze beszélhetünk róla! :P Én mindig is szerettem a különleges,extravagáns,feltőnően szép/csúnya autókat.(ezért is járok G Astrával) <_< Másnak amik nem tettszenek én azokon is találok megkapó formát,különlegességet,különcséget,polgárpukkasztást! Pl. nekem a Lancia Thesis is nagyon szép,szinte szoborszerű műtárgy.Gondolom nektek az sem tettszik,de ezzel nincs is baj,marha unalmas lenne a világ,ha mindenki ugyanazt kedvelné-szeretné! Thesis Ez pl nekem is tetszik, sose vennék ilyen autót, de nézni szép :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Persze beszélhetünk róla! :angry: Én mindig is szerettem a különleges,extravagáns,feltőnően szép/csúnya autókat.(ezért is járok G Astrával) <_< Másnak amik nem tettszenek én azokon is találok megkapó formát,különlegességet,különcséget,polgárpukkasztást! Pl. nekem a Lancia Thesis is nagyon szép,szinte szoborszerű műtárgy.Gondolom nektek az sem tettszik,de ezzel nincs is baj,marha unalmas lenne a világ,ha mindenki ugyanazt kedvelné-szeretné! Thesis A Thesis pl. nekem már barátkozósabb. Vannak arányai, van benne koncepció. Erre tényleg merném mondani, hogy különleges. Viszont nekem - ugyan nem autóban - pl. ezek a formák, ez a fajta letisztultság és célszerűség viszi a prímet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Persze beszélhetünk róla! :angry: Én mindig is szerettem a különleges,extravagáns,feltőnően szép/csúnya autókat.(ezért is járok G Astrával) <_< Másnak amik nem tettszenek én azokon is találok megkapó formát,különlegességet,különcséget,polgárpukkasztást! Pl. nekem a Lancia Thesis is nagyon szép,szinte szoborszerű műtárgy.Gondolom nektek az sem tettszik,de ezzel nincs is baj,marha unalmas lenne a világ,ha mindenki ugyanazt kedvelné-szeretné! Thesis A thesis,szép autó,van az utcánkban is egy szép metálbordó,múltkor néztem belülről,elfogadnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts