jaygab Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Meg tudjátok mondani, hogy mitől nJoy az nJoy felszereltségű?? Tehát mik a sajátossági, miben különbözik egy "simától"? Egy minél PONTOSabb felsorolás érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2011 az enjoyba sötétített első - hátsó lámpák vannak, asszem ködlámpával, színrefujt kilincs , és diszléc, bőrkormány, belül a középkonzol sötétszürke, és olyan mintás huzat van benne amit csak az enjoyba tettek, elektromos tükör , és ablak 2 db. hirtelen ennyi jut az eszembe <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 az enjoyba sötétített első - hátsó lámpák vannak, asszem ködlámpával, színrefujt kilincs , és diszléc, bőrkormány, belül a középkonzol sötétszürke, és olyan mintás huzat van benne amit csak az enjoyba tettek, elektromos tükör , és ablak 2 db. hirtelen ennyi jut az eszembe :angry: + még én úgy tudom, hogy a műszerfalon a mutatók krómgyűrűvel vannak ellátva, hűtőrácson krómcsík díszítés Na most nekem az a nyomorom, hogy az enyémben van: ködlámpa, bőrkormány (asszem), el.tükör és ablak, műszerfalon a mutatók krómgyűrűvel vannak ellátva, hűtőrácson krómcsík díszítés. Szóval ilyen fél njoy csak <_< Amit baromira szeretnék az a gyárilag sötétített njoy lámpák, az sajna nincs ,pedig a fekete kocsin rohadt jól mutatna :P Arra gondoltam, hogy ha sikerül vennem (első-hátsót jó lenne, de legalább hátsót), akkor eladom az enyémeket valamivel olcsóbban és minimális anyagi ráfordítással tuningolhatok. DE!! Már hónapok óta keresgélek és nincs sehol!!! Miért nem ?Hogy lehet ez? Vagy nem jó helyen keresem? Újat persze lehet hogy kapnék, de az gondolom borsos árú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2011 + még én úgy tudom, hogy a műszerfalon a mutatók krómgyűrűvel vannak ellátva, hűtőrácson krómcsík díszítés Na most nekem az a nyomorom, hogy az enyémben van: ködlámpa, bőrkormány (asszem), el.tükör és ablak, műszerfalon a mutatók krómgyűrűvel vannak ellátva, hűtőrácson krómcsík díszítés. Szóval ilyen fél njoy csak <_< Amit baromira szeretnék az a gyárilag sötétített njoy lámpák, az sajna nincs ,pedig a fekete kocsin rohadt jól mutatna :angry: Arra gondoltam, hogy ha sikerül vennem (első-hátsót jó lenne, de legalább hátsót), akkor eladom az enyémeket valamivel olcsóbban és minimális anyagi ráfordítással tuningolhatok. DE!! Már hónapok óta keresgélek és nincs sehol!!! Miért nem ?Hogy lehet ez? Vagy nem jó helyen keresem? Újat persze lehet hogy kapnék, de az gondolom borsos árú. úgy hogy senki nem adja el, és a kutyának sem kell a sima... a simábol is max egyesével lehet eladni ha valaki összetörte.... ( úgy ahogy te se vennél sima lámpát így más sem teszi ezt. ) amugy venni sem túldrága újat, csak körbe kell nézni... én amikor az asszony régi fehérastrájából eladtam a sima krómlámpákat, 4 és 5 ezerért adtam előket. a hátsólámpát meg nem tudtam eladni még 2.000 Ftért sem kellett senkinek. az első fekete lámpát 9600 FT / darabért a hátsó lámpákat: olyan 7000 FT / darabért lehet venni. ki venne sima lámpákat????? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2011 alex! Tempomatról van valami hír? lesz vagy nemlesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 úgy hogy senki nem adja el, és a kutyának sem kell a sima... a simábol is max egyesével lehet eladni ha valaki összetörte.... ( úgy ahogy te se vennél sima lámpát így más sem teszi ezt. ) amugy venni sem túldrága újat, csak körbe kell nézni... én amikor az asszony régi fehérastrájából eladtam a sima krómlámpákat, 4 és 5 ezerért adtam előket. a hátsólámpát meg nem tudtam eladni még 2.000 Ftért sem kellett senkinek. az első fekete lámpát 9600 FT / darabért a hátsó lámpákat: olyan 7000 FT / darabért lehet venni. ki venne sima lámpákat????? <_< Hát ja,értem amit mondasz. A tuning, lámpasötétítés rovatba is írtam elkeseredésemben, kivi lennék a véleményedre, nézd meg légyszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2011 írtam egy csúnyát neked oda ...:angry: nem megsértődni ám <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Nekem lesz eladó nJoy első fényszóróm egy pár, amint megérkezik végre a projektoros helyette. Remélhetőleg 1 héten belül... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Nekem lesz eladó nJoy első fényszóróm egy pár, amint megérkezik végre a projektoros helyette. Remélhetőleg 1 héten belül... :angry: esetleg csere normálra? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 esetleg csere normálra? <_< Fantasztikus ajánlat, alig tudok ellenállni. :angry: Ha a "normál" alatt normális pénzt értettél, akkor természetesen rendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Abdul8 még épp csak most jött és máris szülinapja van:Isten éltessen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Abdul8 még épp csak most jött és máris szülinapja van:Isten éltessen! Nemértem: "abdul8 Fórumozik: 2009-04-07" De mindegy is: Isten éltesse!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Nemértem: "abdul8 Fórumozik: 2009-04-07" De mindegy is: Isten éltesse!! Azért írtam,hogy most jött ,mert 2009 áprilisban regisztrált és 2009 augusztus óta nem írt. Most viszont írt és egyből szülinapja is lett!Csak feltünt,hogy szülinapos és ráadásul az én korosztályom,nem bántásképp írtam egyáltalán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 megvan valakinek az Így csináld könyv G astra-hoz elektronikus formában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Azért írtam,hogy most jött ,mert 2009 áprilisban regisztrált és 2009 augusztus óta nem írt. Most viszont írt és egyből szülinapja is lett!Csak feltünt,hogy szülinapos és ráadásul az én korosztályom,nem bántásképp írtam egyáltalán! Nincs semmi bántó, figyelmes vagy ennyi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 megvan valakinek az Így csináld könyv G astra-hoz elektronikus formában? 95 % hogy nekem valahol az otthoni gépen megvan. Este megkeresem és ha adsz egy mail címet átküldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 95 % hogy nekem valahol az otthoni gépen megvan. Este megkeresem és ha adsz egy mail címet átküldöm. átfér az emilben? azt hittem az 100MB körüli.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 átfér az emilben? azt hittem az 100MB körüli.... Hát igazából 160mega... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 átfér az emilben? azt hittem az 100MB körüli.... Dobj egy mélt priviben, 3-ig itt vagyok a melóhelyen, ha addig megjön a mél, kapsz egy toldacuccost! Szerk.: most látom, hogy amit tgabika linkelt, onnan le is tudod szedni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Hát igazából 160mega... <_< köszi!!!!! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 írtam egy csúnyát neked oda ...:P nem megsértődni ám <_< Ugyan, dehogy sértődök.Azért kérdeztem,bár sejtettem a választ,írtam is h végső elkeseredésemben kérdezek ilyet. Köszi szépen. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Nekem lesz eladó nJoy első fényszóróm egy pár, amint megérkezik végre a projektoros helyette. Remélhetőleg 1 héten belül... :P Mennyit kérsz érte,milyen állapotù? Bá a legrosszabbkor adod el, mert pénzem nem nagyon van jelenleg <_< (most született a kisfiam,kocsi szerviz, majd műszaki hamarosan,tilos parkolásért meg most adtam fel 30ezret :angry: Meg nem tom pénzzé tenni az enyémeket sem hirtelen és így gáz... Azért viszonyításképpen írd meg lécci mibe fáj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Corsi,mi az a p t avatar? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Corsi,mi az a p t avatar? <_< Csak úgy szórakozásból,már untam a régit! A PT C. meg mindig is tetszett ,pont most is néztem egyet:ezt! Csak az tántorít el tőle,hogy nem igazán bevált típus,elég sok baj van velük,amúgy már vettem volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Corsi,mi az a p t avatar? <_< még ha a mellette valamelyik kettő lenne :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts