Bopeti11 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ebben nem tom mi a bohóc,szerintem szép,gyári tuningos vas.... Hát szerintem "érdekes" a tetősín + tetőspoiler + szárny kombó. A kormány biztos jó fogású, de ocsmány. A motorháztető szintén fura. Nekem ez olyan Győzike Edition. De persze kinek a pap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 igaz,neked elég lenne 192 valahány horse power... <_< simán és az 1T-val kevesebb :angry: és még marad 52M a zsebembe :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Hát szerintem "érdekes" a tetősín + tetőspoiler + szárny kombó. A kormány biztos jó fogású, de ocsmány. A motorháztető szintén fura. Nekem ez olyan Győzike Edition. De persze kinek a pap... nekem a papné,vagy a lánya <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 csak azért nem kell mert kevés a power benne <_< És a BETA szerszámos ládát is magasra kellene emelni. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 simán és az 1T-val kevesebb <_< és még marad 52M a zsebembe :angry: :P azt meg elisszuk... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 És ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 azt meg elisszuk... <_< Ez a beszéd Báttya! Csapjunk bele a lecsóba! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 És ez? felni kuka,többi ok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 És ez? És mi meg erősnek tartottuk a piros fékdobokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 azt meg elisszuk... <_< jó sok porcelán busz kijön belőle :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 jó sok porcelán busz kijön belőle <_< micsinálsz,akár tömeges is lehet....mindenkinek külön kormány,szép fehéééér :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 És mi meg erősnek tartottuk a piros fékdobokat... Pont ezt akartam még hozzátenni... Amúgy a Signum kéne. <_< Szörföt cipelni meg ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nem csak olcsó cuccokból lehet bohócautót csinyáni :P . Természetesen kipróbálnám, de számomra néhány kiegészítője oltári bazárivá teszi. Az árából pedig hajajj... <_< Szia! Asszem holnap megyek,és megveszem a zsebpénzemből :angry: simán kipöngetem a lét :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 nekem a papné,vagy a lánya <_< Szia! Én a lány mellett döntök :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Üdv! 2 kérdésem lenne...... Hova tünt a Plast Dip-es topik? Szeretnék rendelni próbának. Azon agyaltam, hogy apám régi F Astráját telibe fújatnám ezzel a Plast dippel, fehérre. Van valakinek tapasztalata erről? Természetesen a rozsdafoltokat stb. lekezelnénk, aztán lenne telibe fújva vele. A normál fényezésre már nem nagyon akarunk költeni, hátha ezzel olcsóbb és tartósabb is lenne mint a normál festés. Az amit a múltkori telibe fújásnál csináltak az egy borzalom...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 kábel átvezetés rendben van?? Rendben,mert eddig működött. Egy hete megmakacsolta magát. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2011 Üdv! 2 kérdésem lenne...... Hova tünt a Plast Dip-es topik? Szeretnék rendelni próbának. Azon agyaltam, hogy apám régi F Astráját telibe fújatnám ezzel a Plast dippel, fehérre. Van valakinek tapasztalata erről? Természetesen a rozsdafoltokat stb. lekezelnénk, aztán lenne telibe fújva vele. A normál fényezésre már nem nagyon akarunk költeni, hátha ezzel olcsóbb és tartósabb is lenne mint a normál festés. Az amit a múltkori telibe fújásnál csináltak az egy borzalom...... a plasti dip es topik törlésre került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 ...esetleg, ha kérhetnélek Titeket, hogy az "astra gyári HIFI" topik tegnapi 18.45-ös (jelenleg utolsó) bejegyzésemre, aki tud válaszolna azt megköszönném, mert ma délután venném meg a cuccot. Előre is köszönöm. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Üdv! 2 kérdésem lenne...... Hova tünt a Plast Dip-es topik? Szeretnék rendelni próbának. Azon agyaltam, hogy apám régi F Astráját telibe fújatnám ezzel a Plast dippel, fehérre. Van valakinek tapasztalata erről? Természetesen a rozsdafoltokat stb. lekezelnénk, aztán lenne telibe fújva vele. A normál fényezésre már nem nagyon akarunk költeni, hátha ezzel olcsóbb és tartósabb is lenne mint a normál festés. Az amit a múltkori telibe fújásnál csináltak az egy borzalom...... A Subaru klub honlapján megy.Most linket nem tudok hirtelen bocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Vectras cimborának gőzmozdony lett az autójából, ma én fogom fuvarozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Vectras cimborának gőzmozdony lett az autójából, ma én fogom fuvarozni... Legalább ülhet egy szép autóban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 A Subaru klub honlapján megy.Most linket nem tudok hirtelen bocsi. plastidip.hu Nekem sem ez ugrott be elsőre, pedig kézenfekvő! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Legalább ülhet egy szép autóban! Nem tudom ilyen helyzetben értené-e a viccet, ezért nem fogom neki mondani! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 plastidip.hu Nekem sem ez ugrott be elsőre, pedig kézenfekvő! :angry: Igen ez oké, csak itt a fórumon volt valami kedvezmény asszem 3990 / flakon. Azt szerettem volna érvényesíteni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Igen ez oké, csak itt a fórumon volt valami kedvezmény asszem 3990 / flakon. Azt szerettem volna érvényesíteni <_< Na, ezért nincs már PD topic. Most újra vagy még mindig kéne neked? Azt már tudjuk (legalábbis mi ketten :angry:), hogy a forgalmazására szerződött cégnél miért nem beszerezhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts