PGA Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nincs nekem semmi bajom ezekkel a közösségi oldalakkal, csak annyira messze van a valóságtól. Mindenki vagány, mindenki szép, mindenki okos. Az egész csak parasztvakítás. Van az emberkének 65000 ismerőse iwiwen, közbe meg nem találkozik senkivel, csak ütögeti a billentyűzetet egész nap. Én nem használom ezeket, de akarva akaratlan beleütközik az ember itt a neten. És csak nézek nagyokat a mai fiatalok gondolkodásáról, közben meg már írni se tudnak, meg fingjuk sincs róla, hogy mi volt pl. március 15-én. Én is csak egy tudatlan parasztgyerek vagyok, de egy alapvető műveltsége legyen már az embernek. DE tényleg, ez a fórum magasan kiemelkedik a többi közül, amennyire én látom, ezért is vagyok itt. Ne becsméreld magad! Látod a lényeget és jól beszélsz! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Köszönöm! <_< Külön köszönet a tuning képen a Stofl-design feliratért! :angry: Fóliát tervezek rá, de csak hátsó üvegre, és elsőre egy csíkot. A színét nem bántom. Amolyan OPC-kékre próbáltam kanyarítani - ha már tuning-, ami különben nekem se annyira tetsző szín. Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 ....áthelyeztem megfelelő topikba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Kis tuningot rá: []http://kephost.hu/thumb-A8F4_4D85BF8A.jpg Jó ez az OPC arden-kék szín <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 ....áthelyeztem megfelelő topikba.... ...én is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Opel reklámba illő művészi felvétel! Gratula Neked is, meg a fényképésznek is! Megmondom a kollégának! Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2011/03/2..._oratekergetok/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Játék Mc-nek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Játék Mc-nek <_< Mit mondjak, nagyon kreatív! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2011 no, de hol van ELek barátunk?? nagy a csönd..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 no, de hol van ELek barátunk?? nagy a csönd..... vihar előtti csend!jön majd,oszt lesz kapsz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 na meg jöttem <_< ezért voltam távol :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 na meg jöttem <_< ezért voltam távol :angry: B corsa? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 B corsa? :angry: aha... bameg akarok ilyet ... nagyon jó x12xe ,abs ,eps, 4 légzsák,klíma, tök jó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 alulról a második kép még nem végleges állapot!! rosszul raktam be az után állított <_< de kijavítottam :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 aha... bameg akarok ilyet ... nagyon jó x12xe ,abs ,eps, 4 légzsák,klíma, tök jó <_< tom,nekem volt,a világból kiment,igénytelen,megbizható,csak hát törékeny. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Sziasztok!!! Zár problémával kihez fordulhatok? Ugyanis a csomagtérzáramat nem nyitja központizár,és kulcsal is csak nehezen jutok be a csomagtartóba..... :P please help <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Sziasztok!!! Zár problémával kihez fordulhatok? Ugyanis a csomagtérzáramat nem nyitja központizár,és kulcsal is csak nehezen jutok be a csomagtartóba..... :P please help <_< :angry: kábel átvezetés rendben van?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 na meg jöttem :angry: ezért voltam távol :P Az ott egy wisent villáskulcs? <_< Sehol egy beta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Az ott egy wisent villáskulcs? <_< Sehol egy beta? ne is mond :angry: nem találtam 9es kulcsot és kénytelen voltam a cégest használni... hogy annak készletnek milyen mocsok a racsni része... ezért használtam az enyémet. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nem csak olcsó cuccokból lehet bohócautót csinyáni :angry: . Bohóc Természetesen kipróbálnám, de számomra néhány kiegészítője oltári bazárivá teszi. Az árából pedig hajajj... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nem csak olcsó cuccokból lehet bohócautót csinyáni :angry: . Bohóc Természetesen kipróbálnám, de számomra néhány kiegészítője oltári bazárivá teszi. Az árából pedig hajajj... <_< Ebben nem tom mi a bohóc,szerintem szép,gyári tuningos vas.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Sziasztok!!! Zár problémával kihez fordulhatok? Ugyanis a csomagtérzáramat nem nyitja központizár,és kulcsal is csak nehezen jutok be a csomagtartóba..... :P please help <_< :angry: Szia, Első körben óvatosan vedd le a csomagtér ajtó burkolatot és told meg rendesen WD40-el a zárszerkezetet. Nekem is ugyanez volt, befújtam, kézzel átmozgattam, megint befújtam, azóta jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nem csak olcsó cuccokból lehet bohócautót csinyáni :P . Bohóc Természetesen kipróbálnám, de számomra néhány kiegészítője oltári bazárivá teszi. Az árából pedig hajajj... <_< csak azért nem kell mert kevés a power benne :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 csak azért nem kell mert kevés a power benne <_< igaz,neked elég lenne 192 valahány horse power... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts