Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Nincs nekem semmi bajom ezekkel a közösségi oldalakkal, csak annyira messze van a valóságtól. Mindenki vagány, mindenki szép, mindenki okos. Az egész csak parasztvakítás.

Van az emberkének 65000 ismerőse iwiwen, közbe meg nem találkozik senkivel, csak ütögeti a billentyűzetet egész nap.

Én nem használom ezeket, de akarva akaratlan beleütközik az ember itt a neten. És csak nézek nagyokat a mai fiatalok gondolkodásáról, közben meg már írni se tudnak, meg fingjuk sincs róla, hogy mi volt pl. március 15-én. Én is csak egy tudatlan parasztgyerek vagyok, de egy alapvető műveltsége legyen már az embernek.

DE tényleg, ez a fórum magasan kiemelkedik a többi közül, amennyire én látom, ezért is vagyok itt.

Ne becsméreld magad! Látod a lényeget és jól beszélsz! <_<

Megosztás:

Köszönöm! <_<

Külön köszönet a tuning képen a Stofl-design feliratért! :angry:

Fóliát tervezek rá, de csak hátsó üvegre, és elsőre egy csíkot. A színét nem bántom.

Amolyan OPC-kékre próbáltam kanyarítani - ha már tuning-, ami különben nekem se annyira tetsző szín.

Megosztás:

Sziasztok!!!

Zár problémával kihez fordulhatok?

Ugyanis a csomagtérzáramat nem nyitja központizár,és kulcsal is csak nehezen jutok be a csomagtartóba..... :P

please help <_< :angry:

Szia,

Első körben óvatosan vedd le a csomagtér ajtó burkolatot és told meg rendesen WD40-el a zárszerkezetet. Nekem is ugyanez volt, befújtam, kézzel átmozgattam, megint befújtam, azóta jó...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.