skins Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Sándor,József,Benedek.Zsákban hozzák a meleget! <_< Nagyon komoly :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Boldogat a Józsefeknek! Ma este névnapi ünneplés, grillezés, meg ivás! <_< Igaz, mi még a Zoltán és Gergely napnál járunk, egy kicsit le vagyunk maradva, vagy két héttel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Boldogat a Józsefeknek! Ma este névnapi ünneplés, grillezés, meg ivás! <_< Igaz, mi még a Zoltán és Gergely napnál járunk, egy kicsit le vagyunk maradva, vagy két héttel! Alkoholt ne igyatok,mert ha sokat isztok még véletlen berugtok! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Alkoholt ne igyatok,mert ha sokat isztok még véletlen berugtok! :angry: Hát akkor mit? Teázzak? Ez elég sz@rul hangzik! De sajnos igazad van. Reggel be kell ülni az autóba, úgyhogy max pár sör. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Hát akkor mit? Teázzak? most lehet esik az eső <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Hát akkor mit? Teázzak? Ez elég sz@rul hangzik! De sajnos igazad van. Reggel be kell ülni az autóba, úgyhogy max pár sör. :P Be kell csak ülni,vagy vezetni is kell?? <_< Én megígérem nem foglak igazoltatni! :P :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 most lehet esik az eső <_< Ha-ha! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Be kell csak ülni,vagy vezetni is kell?? <_< Én megígérem nem foglak igazoltatni! :P :angry: Te is vicces vagy ma este! Természetesen vezetni is kell. Amúgy Te is asgadqwrdf-ba költöztél? Alig tudtam kibogozni a hozzászólásaitokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Te is vicces vagy ma este! Természetesen vezetni is kell. Amúgy Te is asgadqwrdf-ba költöztél? Alig tudtam kibogozni a hozzászólásaitokat! Igen,2 gépem van,de sajnos az egyikról az eszkimók elvitték az ekezeteket! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Igen,2 gépem van,de sajnos az egyikról az eszkimók elvitték az ekezeteket! <_< Mostanság egy kicsit mintha süllyedne a színvonal ezen a téren, nem? Vagy csak nekem tűnik úgy? Hódít a face meg az ilyen idiótaságok, az értelmi szint meg zuhan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Mostanság egy kicsit mintha süllyedne a színvonal ezen a téren, nem? Vagy csak nekem tűnik úgy? Hódít a face meg az ilyen idiótaságok, az értelmi szint meg zuhan... de harapós vagy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Mostanság egy kicsit mintha süllyedne a színvonal ezen a téren, nem? Vagy csak nekem tűnik úgy? Hódít a face meg az ilyen idiótaságok, az értelmi szint meg zuhan... Ettől még nem zuhan semmi,max én a székről.... Ennyi még belefér <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Mostanság egy kicsit mintha süllyedne a színvonal ezen a téren, nem? Vagy csak nekem tűnik úgy? Hódít a face meg az ilyen idiótaságok, az értelmi szint meg zuhan... Én nem látok zuhanást itt,van egy két fura figura,oszt joccakát <_< Jól elbeszélget,írogat az ember,ha meg valami nyűg van akkor segít,ha tud...,vannak értelmes emberkék,meg értelmetlenebb. De tudod,minden ember jó valamire,ha másra nem,hát elrettentő példának... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Én nem látok zuhanást itt,van egy két fura figura,oszt joccakát <_< Te még bírsz írni ???:angry: :P Hát milyen buli ez ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Te még bírsz írni ???<_< :angry: Hát milyen buli ez ?? Elég volt az egész napi ivászatból... Nem akarok buszozni,holnap versenyem is van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Elég volt az egész napi ivászatból... Nem akarok buszozni,holnap versenyem is van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 http://www.zselica.hu/pages/images/nyilas.jpg Igen Kassai Lajosnál kezdem,annó,de már más kategóriába vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Mostanság egy kicsit mintha süllyedne a színvonal ezen a téren, nem? Vagy csak nekem tűnik úgy? Hódít a face meg az ilyen idiótaságok, az értelmi szint meg zuhan... De nem értem mi bajod van a fácsebukkal is?Közösségi oldal,ha nem tetszik nem kell nézegetni.De én pl sok olyan régi iskolatársammal ,ismerőssel tartom ott a kapcsolatot,akikkel máshogy nem tudom.Külföldön vannak,messze laknak. Jó dolog részemről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Riport???Regény <_< Majd a kartervédő gyártásáról is készítek regényt, csak az nem rajtam múlik, hogy mikor csinálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Majd a kartervédő gyártásáról is készítek regényt, csak az nem rajtam múlik, hogy mikor csinálom. Nemrég valakinek tetszett a képem, íme nagyban: <_< http://kephost.hu/thumb-9AD2_4D852421.jpg] Jól eltalált kép, egy jól eltalált autóról! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Majd a kartervédő gyártásáról is készítek regényt, csak az nem rajtam múlik, hogy mikor csinálom. Nemrég valakinek tetszett a képem, íme nagyban: <_< http://kephost.hu/thumb-9AD2_4D852421.jpg én voltam. így nagyban még szebb :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Majd a kartervédő gyártásáról is készítek regényt, csak az nem rajtam múlik, hogy mikor csinálom. Nemrég valakinek tetszett a képem, íme nagyban: <_< Kis tuningot rá: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Köszönöm! <_< Külön köszönet a tuning képen a Stofl-design feliratért! :angry: Fóliát tervezek rá, de csak hátsó üvegre, és elsőre egy csíkot. A színét nem bántom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 De nem értem mi bajod van a fácsebukkal is?Közösségi oldal,ha nem tetszik nem kell nézegetni.De én pl sok olyan régi iskolatársammal ,ismerőssel tartom ott a kapcsolatot,akikkel máshogy nem tudom.Külföldön vannak,messze laknak. Jó dolog részemről. Nincs nekem semmi bajom ezekkel a közösségi oldalakkal, csak annyira messze van a valóságtól. Mindenki vagány, mindenki szép, mindenki okos. Az egész csak parasztvakítás. Van az emberkének 65000 ismerőse iwiwen, közbe meg nem találkozik senkivel, csak ütögeti a billentyűzetet egész nap. Én nem használom ezeket, de akarva akaratlan beleütközik az ember itt a neten. És csak nézek nagyokat a mai fiatalok gondolkodásáról, közben meg már írni se tudnak, meg fingjuk sincs róla, hogy mi volt pl. március 15-én. Én is csak egy tudatlan parasztgyerek vagyok, de egy alapvető műveltsége legyen már az embernek. DE tényleg, ez a fórum magasan kiemelkedik a többi közül, amennyire én látom, ezért is vagyok itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Majd a kartervédő gyártásáról is készítek regényt, csak az nem rajtam múlik, hogy mikor csinálom. Nemrég valakinek tetszett a képem, íme nagyban: <_< Opel reklámba illő művészi felvétel! Gratula Neked is, meg a fényképésznek is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts